Ikke-kategoriseret

Forårsfarver på væggene…. JA TAK….

11. januar 2018

Vi kender den allesammen, den her tunge vinterdyne man får trukket ned over hovedet i januar, og selvom jeg sover himmelsk i min nye seng, så står jeg dog op, og tager del i hverdagen, selvom tågen ligger tyk og fed udenfor huset….

Den her uge er startet for fuld skrue, vores hus var udlejet til photoshoot de første to dage, og så havde jeg et par møder igår formiddags, så selvom jeg faktisk gik på tidlig weekend sidst på eftermiddagen tirsdag, så føler jeg først den sådan rigtig er startet nu. For ikke at glemme, den store fødselsdagsfejrning som weekenden bød på. Men jeg skal IKKE klage, det meste har været sjove sager, og jeg suger det hele til mig…. Og så er jeg sgu da os lidt stolt over at vores hus sådan ku bruges til den slags 🙂 En gang når billederne bliver officielle, så lover jeg at vise noget mere 🙂

Nå, men nu ved jeg jo godt hvorfor I er klikket ind på det her indlæg, I vil nemlig gerne se, hvilke vægge jeg har malet. Jeg skrev en lille sneak tekst på instagram igår, og jeg malede faktisk også begge vægge igår. Det er det skøre ved mig, det er sådan jeg kobler af og falder lidt ned igen.

Jeg trænger til lys og farver nu, jeg vil gerne ha den der vinterdyne hevet væk fra hovedet…. Dermed ikke sagt, at jeg behøver sol og varme endnu, jeg vil faktisk rigtig gerne have lidt mere sne i det her land… Sne generelt. Men jeg behøver ikke alt for mange af de her tågede dage, hvor dagslyset nærmest ikke kommer igennem.

Dagens fotos er taget i det lidt trælse lys, men jeg tror alligevel godt, at I kan fornemme hvordan jeg har inviteret foråret ind.

Først har jeg malet en lille væg i køkkenet, den er blevet lys gul, det passer supper lækkert sammen med den lyserøde i gangen og sammen med billedvæggen. Og så var jeg så heldig, at jeg idag endelig kunne købe kæmpe valmuer her i byen, så den lækre buket på bordet, er i den grad med til, at sig “HEJ FORÅR”….

I stuen er der også kommet en ny farve, det er den mørke grønne der har måttet lade livet, jeg synes faktisk den var vildt lækker, men pludselig meget mørk. Den fungerede fantastisk hen i efteråret og sammen med julen, men lige pludselig, så higer man som sagt efter lyset og luft, og der ku jeg bare mærke, at det nok var på tide, at den måtte få en anden farve.

Jeg tænkte over, om den bare skulle være hvid igen. Men samtidig, så var jeg SÅ glad for den peach agtige farve der før var bag billedvæggen, men som jeg grundet bordet var nødt til at male over, så jeg synes lige der skulle prøves noget lignende af.

Det kom der så det her resultat ud af, og det er jeg da helt tosset med….. Wauw….. Den indbyder så meget til bolsjebutik, forår og masser af farver…. jeg fik også sådan en lyst til at suse ud og købe mig et citrustræ idag, så det endte jeg også med…. 🙂

Farvekoden på den gule har jeg desværre ikke, da jeg har blandet virkelig meget hvid i den efter jeg kom hjem, den var alligevel liiidt for mørk på væggen efter første lag, men den peach/lyserøde i stuen, den er der farvekode på nederst i indlægget….

Håber I har fået lidt inspiration til at bringe foråret ind, om ikke andet, så ønskes i hermed en dejlig torsdag aften :-9

 • Reply
  Caroline
  11. januar 2018 at 18:49

  Du er så vild! Smukke vægge! Det er så inspirerende at følge med og se alle de forandringer og farver du kaster dig ud i 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   12. januar 2018 at 10:28

   Tusind tak søde Caroline, det varmer mit maler hjerte at høre 🙂

   Dejligste weekend til dig.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar