Ikke-kategoriseret

Juleferie forandringer og ny billedvæg….

29. december 2018

Yes…. Vanen tro, så måtte der altså ske noget her hjemme, apropos seneste indlæg, med julepynten der forsvandt, så kom de der rene lyse rum frem igen, og de synes ligesom at råbe på forandringer…. Der sker næsten altid noget her i juleferien, nogen gange er det “bare” ny ren hvid maling på væggene, et år var det nyt badeværelse, en gang var det at lave den rå væg i stuen og i år var det altså sådan lidt all over.

Det startede egentlig med, at vi et stykke tid, har været irriteret over den opbevaringsløsning vi havde til Neels tøj, det lå i den gamle fine kommode, hvilket jo var en rigtig pæn løsning, men ikke særlig praktisk, alt blir bare krøllet, og man kan ligesom ikke se hvad der er i skufferne. Og vi ved jo også godt, at tøjet ligesom ikke bliver mindre, så rent pladsmæssigt, så blev det aldrig optimalt.

Merles skab er vi simpelthen så glade for, så det nemmeste var, at købe et magen til det. Der er go plads til at hænge både kjoler og bukser, der er plads til kasser i bunden til strømper og gymnastiktøj, og så er der hylder til resten i siden. I love it….

På billederne er Neel lige igang med sine øvelser…. Hvis man skulle undre sig over hendes position på gulvet 🙂
Så vi kørte til Ikea d. 27 og købte det skab til Neel, igår fik vi det samlet, og sat op…. Men det betød, at de fine reoler fra Skagerak ikke længere kunne være der. Og jeg ville enormt gerne finde plads til dem.

Det fandt jeg så i køkkenet. Det er godt nok ikke så længe siden jeg købte den fine stål reol, som jeg har været rigtig glad for, men altså, de her reoler fra Skagerak er jeg vild med, så jeg var nødt til at prøve noget af dem i køkkenet, og det synes vi begge fungerer rigtig flot…..

Det er den væg her i huset, jeg nok altid har aller sværest ved at finde ud af…. Jeg kan rigtig godt li den tom, men når den er tom, så er det her rum virkelig tomt, men hvis den er fyldt med billeder, så larmer det også hurtigt for meget. Så lige nu, der står de her reoler der, og så har jeg købt et lille billede der kan hænge over. Det kommer dog først i næste uge.

Og sidst men ikke mindst, så har jeg simpelthen lavet en ny billedvæg…. Før jul fjernede jeg billedvæggen i køkkenet, både på grund af stål reolen, men også fordi jeg vidste, at den ville larme alt for meget med julepynten omkring sig…. Men med alle de smukke billededer i kælderen, og to ny ankomne, så vidste jeg bare, at jeg måtte finde plads til dem.

Det blev ikke mindre af, at jeg for nyligt hentede de 9 mest likede billeder i 2018, hvor af ALLE 9 var af forskellige billedvægge her i huset…. Det fortæller mig, at dem kan I rigtig godt li, og det kan jeg virkelig også selv. Men jeg har drøn svært ved at have den i de rum, som jeg befinder mig i mest. Derfor fik jeg lyst til at lave den på den store væg op langs trappen.

For det første er det en kæmpe stor væg, og den giver mere plads til leg med billederne, og så er det et rum, som man mest bare går igennem hele tiden, og på den måde giver den bare sådan et “ej hvor er det pænt” strejf når jeg går forbi, istedet for…. “shit den fylder meget”…..

Så nu hænger der en stor billedvæg i gangen, med alle mine favoritter. De fleste er fundet hos Vintage_cph pigerne, og enkelte på Louisiana. Og så har jeg bestilt 3 nye, som skal forlænge den endnu længere ned mod stue etagen. Jeg lover at vise frem når de også er tilføjet.

Men det var altså mit bud på årets sidste forandringer her i vores lille hytte…. Jeg tænker der kommer til at ske masser af andre spændende ting i 2019, bla. venter vi på ny sofa… Men den kommer først i slutningen af feb. Så den må vi I vente på at høre mere om…..

For nu, vil jeg slutte af med billeder af den nye billedvæg, og så vil jeg benytte årets sidste indlæg til at ønske jer alle et godt og lykkebringende nytår.

Pas på jer selv derude…. Og så glæder jeg mig til en masse nye tiltag i 2019 🙂

 • Reply
  Venterpaavinblog
  29. december 2018 at 13:05

  Hvor ér det blevet godt!
  Jeg elsker også at “få hjemmet tilbage” i vatter, og det er selvom jeg elskerelsker jul.

  – A

  • Reply
   Mortilmernee
   1. januar 2019 at 14:03

   Sådan har jeg det lige præcis nemlig også 🙂

 • Reply
  Christina
  29. december 2018 at 16:53

  Det ser virkelig fint ud. Har du noget bud på, hvor man kan finde en lignende enkel børneseng?

  • Reply
   Mortilmernee
   1. januar 2019 at 14:02

   tusind tak, denne seng er fra Ikea 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar