familie ferie Ikke-kategoriseret Mine piger naturen Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Weekend getaway VOL. 2…

5. juni 2018

Indlægget er sponsoreret af De Danske Sydhavskyster 

Som jeg nævnte i mit indlæg i sidste uge, da jeg skrev om vores besøg i Lalandia og BONBON Land, så ville jeg gerne dele indlægget op i 2, fordi Lalandia Rødby simpelthen fortjener sit helt eget indlæg.

Vi boede i de fine skrå feriehytter, som hører til Lalandia. De ligger i forskellige farver i lange rækker, men på ingen måde så tæt, at man ikke føler man har sit eget. Området er hyggeligt, tilgroet, fyldt med vilde blomster, store grønne områder, et stort indhegnet område med klappegeder og så er der et langt langt stræk af marker langs vandet, det er virkelig et smukt område.

Og når man sådan er fyldt op af vand og leg i det store center, så er det faktisk ekstra vidunderligt, at der er luft og grønt ude i området hvor man så bor 🙂

Selv centret rummer alt hvad legehjertet begærer…. Der er naturligvis det store aquadome, som nok er det som primært trækker de fleste mennesker til Lalandia. Det er også ret fantastisk for alle vandhunde. Der er jo bøde bølgebassin, kæmpe stort legeland med rutjsebaner, store baljer med vand der konstant tømmes og vandkanoner til leg i alle retninger. Så er der almindelige bassiner, der er bassin til de helt små med fine fornøjelser i, og så er der rutsjebane i rafting stil, hvor man blir skudt afsted med strømmen. Og så er der, ikke at forglemme, den helt store Tornado, hvor man sidder 2-4 i en gummiring, og bliver drønet igennem den store Tornado. På mit øverste billede i indlægget her, der går pigerne udenfor og kigger op på den. De prøvede den ‘en gang, og så synes de at de havde fået nok af den. Det er noget med, at de ikke synes de sidder så godt fast, “man kan jo falde af” sagde de begge, og ja det kan man, hvis man ikke holder godt fast, men det er trods alt bare vand og fart, så der sker ikke noget…. Men det er alt efter mod, om man lige er til den. Der er også en til lidt mindre gummi ringe, og i mindre fart. Den er nok bedre at starte ud med…. Personligt, så ELSKER jeg den tornado, og jeg fik også tilpas med ture i den.

Pigerne gav den gas i mange timer, men Jesper og jeg lå og dryssede lige i bølgekanten eller slappede af i de varme boblebade.

Vejret var virkelig også med os, for der var også åbent udendørs, hvor vandet var ok varmt, og solen varmede de mange gæster på solsenge. Det føltes fuldstændig som at være syd på 🙂

Men ude i selve centret findes der også det store Monky Tonky Land, et legeland som jeg sjældent har set deslige…. Her gik pigerne amok alle 3 dage. Der klatring. rutsjebaner, trampoliner, labyrinter og alverdens forhindringer, og her er også steder og niveauer for alle aldre. Børn fra 1 år med mor og far i hånden, til store unger i fuld fart, boltrer sig mellem hinanden. Der er plads til alle 🙂

Der findes også både bowlingbaner, skibane, skøjtebaner, minigolf, badminton haller, trampoliner og mange flere, vi nåede naturligvis ikke dem alle, men jeg tør godt at sige, der er noget for enhver smag her i centret.

Vi nåede at skøjte og spille minigolf, udover naturligvis at bade og lege i legeland…. Så jeg synes faktisk vi nåede ret godt rundt, på vores forholdsvis begrænsede tid 🙂

Alt hvad centret har at byde på af aktiviteter, kan I læse meget mere om lige HER.

Aftensmad spiste vi to gange her nede, den ene aften på Bones, og den anden aften på den italienske Bamino. Begge steder tilbyder de også take away, således man kan medbringe sin mad i sin hytte, hvis man nu er bare er træt, og trænger til familietid. Det synes jeg er ret smart.

Bones – til jer der ikke kender det, er det amerikanske ben der er fokus, lækker salatbar og fantastisk bernaise. Der er naturligvis også andet på menu kortet, men det er bare vores favoritter. Den italienske havde et stort ta selv bord, hvor det var maven der sætte grænse for mine øjene…. Nøj der var meget lækkert… Det er naturligvis ikke ta selv menuen du kan tage med ud i hytterne, men der var et stort pizza udvalg til den slags 🙂

Der findes også flere spisesteder i Laladia, I kan finde dem alle lige HER.

Søndag vendte vi igen snuden mod Hedensted, mætte på oplevelser og go mad…. Familiekontoen var fyldt op, præcis om vi elsker det 🙂 Sådan nogle små get aways, ud i det fine danske land, de kan virkelig anbefales. Det er simpelthen så dejligt at tjekke lidt ud….. Og køre ud i det blå…. Besøge nogle smukke steder her i lille Danmark…. Og så gør det selvfølgelig ikke noget, når det en gang imellem er krydret med oplevelser 🙂

Og husk, for os her i det jyske… og på det fynske. At den fine lille Langelandsfærge fra Spodsbjerg til Tårs er til rådighed, og den tager kun 45 min….. Og så er der altså 20% at spare, hvis man har booket hytter i Lalandias feriehuse 🙂

Jeg håber i hvert fald vi får mulighed for at vende tilbage til det her skønne sted 🙂

 

 

 

  • Reply
    Business Lolland-Falster
    18. juni 2018 at 10:36

    […] var på besøg fra Jylland med sine to døtre, og hun har lagt intet mindre end 12 opslag på Instagram. Det tager vi som et bevis på, at området virkelig har noget at byde på, og at de aktiviteter […]

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar