boligindretning familie Fotografi Fotojobs Hjem Hverdag min uforbeholdne mening mortilmernee.dk naturen

Ejerskab, små modeller, tågede dage, og julelys…

16. november 2018

Okay, først tusind tusind tak for jeres kommentarer på bordet. Jeg er glad for, at I synes om det, eller i hvert fald de fleste af jer. Stil er heldigvis altid forskelligt, og ikke alle synes faktisk, at det passer ind her, en enkelt synes nærmest det var gået helt galt i byen…. Avs…. Men altså, alt i at, så er de fleste lige så begejstrede som os.

Når det er sagt, så havde jeg sådan en skurrende fornemmelse i maven, med det samme det kom ind, om det alligevel var for stort til rummet, om det duede sammen med y-stolene…. Jeg ku mærke, at jeg befandt mig mest i mit yndlingshjørne i sofaen, fordi jeg derfra ikke kunne se bordet, og derfor ikke havde den der underlige feeling og skulle tage stilling….

Men da jeg stod op tirsdag morgen, føltes det heldigvis HELT anderledes, i dagslyset, selvom dagene er mere tågede i deres udtryk end hvad godt er, så kom bordet alligevel noget mere til sin ret, med lys ind af vinduerne. Jeg kunne dog mærke, at det der med stolene, det var jeg nødt til at prøve af…. Så jeg drønede til Horsens, som har sådan et Hay Fleamarket, hvor jeg fandt de her Result stole, som jeg længe har haft kig på, men ikke rigtig synes passede til vores tidligere bord.

Jeg fik lov til at låne dem med hjem, og med det samme de stod der, så tænkte jeg…. Y-stolene er alligevel bedre. Om de er bedre fordi mit hjerte er så dybt forankret i dem, eller om det er fordi, de også rent visuelt og komfort mæssigt vinder stort, det ved jeg ikke. Men de blir i hvert fald stående.

Det der så skete var, at pigerne kom hjem, og synes de andre var så fede, så vi prøvede dem af hos dem, og de fik ret…. Så jeg solgte de fleste af de stole de havde stående, og så beholdt vi 4 result stole i hytten. Nu kan jeg så skifte lidt rundt som jeg synes, og i hvert fald sætte dem til når vi er flere.

I er forresten rigtig mange der spørg til, om man kan have gæster omkring det her bord. Og ja, det kan man SAGTENS. Der kan uden problemer sidde 8, og forholdsvis okay også 10. Skulle vi en sjælden gang have behov for at være endnu flere, så hiver vi bare havebordet ind igen, og så kan vi være 14-15 stykker.

Men altså, det der før omtalte ejerskab, det har jeg mere eller mindre efterhånden taget. Jeg er sindssygt glad for det her bord…..

I lørdags var pigerne, min mor og jeg også en lille tur til København. Det var en rigtig tøsetur, vi nåede ind omkring strøget et par timer, gik forbi da Illum afslørede sine julevinduer, købte lidt julestads i Stilleben og ellers nød vi bare, den fine julestemning som har indtaget København, heldigt vi skal tilbage igen til Playmobil Juleevent d. 25 november. Det kommer der mere om i næste uge….

Efter et par timer kørte vi mod Christina Rohde, hvor pigerne skulle fotograferes i Christina Rohde AW19 tøj… De var spændte tøserne, men wauw hvor var de bare seje, jeg var så stolt af dem… Og heldigvis var Christina også godt tilfreds med deres arbejde. Og må jeg sige, hendes kollektion, den er FOR VILD…. Jeg synes altid Christina overgår sig selv, så det behøver jeg ikke skrive, men wauw hvor er den bare fed…. Hele vejen igennem…..

Jeg fik lov til at dele et par billeder fra dagen… Altså mine egne, Olivias (Christinas seje datter som er fotografen), dem må selv jeg vendte lidt med at se 🙂

Men lad mig lige kort vende tilbage til vejret. Det har ligget som en tyk dyne over os i virkelig mange dage efterhånden. Stearin lys og brændeovnen har været igang hele dagen, og de elektriske lys har været tændt alle dagens timer. Og selvom det måske lyder til den romantiske side, så bliver jeg idag oven ud lykkelig, når solen igår strømmede ind af vinduerne. Det blev til nogen timer, og jeg nød hvert sekund. Åbnede døren og luftede ud, nød den friske brise, og så de varme stråler, de lunede mig når jeg sad i solen… – altså indenfor -…. Idag har jeg været meget indendørs, men alligevel nydt de smukke solstråler.

Jeg fangede også et par grå stunder med telefonen i løbet af de sidste par dage…. Grå stunder i den forstand, at det var tåget og vådt i luften, ikke fordi jeg var trist eller moody….

Og onsdags skete det så, jeg gav 100% efter for julelys og hyggen udendørs. Jesper satte de obligatoriske lyskæder i vores små kirsebærtræer og den fine kunstige gran, blev sat op mellem vinduerne på 1. salen. Ej det er så så hyggeligt at komme hjem til når mørket falder på, og ligeledes at stå op til jule stemning udenfor vinduerne.

Indenfor, er det stadig kun et enkelt vindue som jeg har givet efter for…. Resten venter vi stadig liiige et par uger endnu med.

Smuk weekend til jer

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar