familie Fødselsdag Ikke-kategoriseret Merle MIG Mine piger mortilmernee.dk tanker

Invitationer, fotografering, kæresteaften osv….

16. september 2018

Den her weekend har været tæt pakket, til den hyggelige side…. Altså, der har ikke været meget plads til at nuppe en lur på sofaen, og bare sådan være, men der har været gode ting på programmet, fra fredag eftermiddag og frem til søndag aften….

Fredag havde begge pigerne soveaftaler, Merle med før omtalte introduktion til Twilight, og det er kun i stuen vi kan se HBO, så derfor havde hende og veninden indtaget stuen, Neel og veninde havde indtaget hemsen, Jesper og jeg, vi var så i soveværelset, hvor vi også har tv…. Men altså, man går jo ikke bare tidligt i seng og lar stå til, når man sådan har andres børn til overnatning, så vi gjorde os det behageligt, uden at det var SÅ behageligt, at man faldt i søvn, for det gik ligesom ikke, før der var sagt go’ nat på alle etager.

Kl. 22.30 var der så efterhånden ved at være ro…. Og jeg vil sige, der havde jeg også kæmpet med mine øjenlåg et stykke tid…. ha ha… Men tøserne havde en fest, og twilight var en succes…. Det vidste jeg selvfølgelig godt… Og min datter er nu også team Edward…. ha ha 🙂 you go girl 🙂

Lørdag skulle pigerne fotograferes af skønne Sisse. Det er halvandet år siden Merle sidst var foran hendes linse, det var i forbindelse med en kampagne for Sandnes Garn, og for 3 år siden, var de begge foran kameraet, da Sisse forevigede dem i en smuk smuk fotoserie…. Men der sker meget med børn i de her år, så vi glæder os meget til at se, de smukke billeder denne gang.

Jeg var sammen med Sisse blevet enig om, at location skulle være anderledes end sidst, så vi tog turen til Odense, hvor hun også fotograferede 4 andre skønne børne hold om eftermiddagen. FEEEDT sted, virkelig mange gode steder at fotografere… Som altid var Sisse bare fuldstændig på børnenes niveau, hvilket giver sådan et lækkert resultat…. Jeg gik bare lidt i baggrunden og nød hvordan snakken gik og tøserne grinede, dansede gymnastik serie og fortalte på livet løs :-). Sisse kan I finde på instagram under navnet Imagesbylangfeldt. Hun fotograferer i hele landet, så alle har altså mulighed for at finde en location der passer til hvor man befinder sig 🙂

Lørdag aften var Jesper og jeg på “date”…. Mine forældre havde foræret os billetter til Jan Gintberg i Vejle Musikteater, hvilket var så dejligt… Det der med, lige at pynte sig lidt op, køre afsted sammen, gå hånd i hånd mod en dejlig oplevelse, grine lidt og vende retur med en go oplevelse i maven, det var præcis hvad vi trængte til…. Tusind tak for det mor og far 🙂

Idag søndag, har Merle og jeg været alene hjemme. Neel har været til optagelsestræning på det gymnastikhold Merle lige har forladt (Jesper er hjælpetræner der på), det var en træningsdag fra 9-17.30 og vi får svar i aften…. Så pyha det det er nervepirrende svar igen at vente på.

Men I mens de var væk har vi har hjulpes ad med hovedrengøring, Merle vil gerne begynde at tjene lommepenge, så jeg synes det var en ret oplagt mulighed, at lade hende hjælpe med det…. Hele søndagen er selvfølgelig ikke gået med rengøring, vi har nemlig også en på matriklen, der fylder 10 lige om lidt, så der skulle også laves invitationer klar til det, i år gør vi det lidt anderledes, vi skal nemlig ikke holde hele festen i eget hus i år…. Vi starter hos os, og så skal vi faktisk i biografen…. Merle skal dele invitationer ud imorgen, og det glæder hun sig til, vi har siddet idag og klippet og klistret, og så har jeg fået fremkaldt billeder, som vi så har klistret bag på…. Jeg synes altså de blev rigtig gode 🙂

Inden Jesper og Neel kom hjem, var vi også lige ude og blive luftet, der skulle handles til aftensmad, og vi skulle også liiiiige have lidt luft, der er en græskar mark tæt på os, så vi blev enige om, at tjekke ud hvor langt den var. Med den her lune sommer, så havde jeg nemlig en fornemmelse af, at også græskarene er tidligere ude i år, og det var de godt nok også. De var allerede super flotte og store…. så dem tror jeg da snart vi skal have hjem og stå som pynt foran huset 🙂 Idag nøjedes vi med at forevige dem med telefonen.

Nu er jeg landet i sofaen, klar til aftenens afsnit af Mord uden grænser…. Hvis jeg kan holde mig vågen…..

Go søndag der ude…. Håber I har haft en forrygende weekend.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar