tanker

Kender I det……

8. november 2018

Smukt billede, af en tør krans fra Poppykalas, den har intet med dagens indlæg at gøre, men den er vanvittig pæn, hvilket gør den til en ekstrem modsætning til min dag, og derfor havde jeg brug for et pænt billede, til et rodet indlæg.

Kender I det, når man sådan har 10.000 ting man gerne vil, og man ærligt talt ikke rigtig får lavet en eneste af dem…. Jeg har haft den særeste dag. Jeg vidste godt, at den ville blive lidt sær, at jeg ikke ville ha så meget at skulle ha sagt, i forhold til dagens omfang, men der fra, og så til at sidde med den der fornemmelse af, at man ikke rigtig fik udført noget som helst, åh det synes jeg ofte jeg gør. Og det gør at jeg mærker en rastløshed i maven, fordi… Jeg burde jo liiiiige.

I mit arbejder som influencer – kæft jeg hader det ord – det lyder som om man konstant render rundt med influenza, jeg får næsten sådan en “ej er jeg mon ved at blive syg” feeling hver gang jeg siger det ord højt…. Hvem har egentlig fundet på det? Blogger, det er jeg heller ikke så vild med. Merle skulle holde foredrag om sin familie i skolen for ikke så længe siden, og da hun skulle beskrive hvad jeg laver, så krydsede jeg bare fingre for, at de andre børn ikke sad og tænkte “EJ, er hendes mor Blotter!” Og her mangler jeg så den der emojii af en mig der trækker sig håbløst på skuldrene….

Jeg fik leveret nogle produkter idag, som skal bruges til en kampagne lige om lidt…. Og de to kære mænd der var her, de anede i hvert fald ikke hvad mit job går ud på… Den møder jeg tit, og jeg synes bare hverken Blogger eller Influencer liiiige er ordene som dækker over min arbejdsbeskrivelse.

Hvor om alt er, så ringede min telefon kl. 7, at nu var de på vej…. 15 min senere fik jeg en besked på instagram, at nu var foden til vores spisebord klar, og den kunne leveres her fra morgenstunden….. Så inden kl. var 8 havde jeg huset fyldt af folk og nye ting her og der og alle vegne…. OMG….. Samtidig med pigerne også lige skulle ud af døren 🙂

Jeg vidste det godt, i hvert fald det ene, men ikke det andet…. Og da klokken var 10, og jeg var mig selv igen, der kunne jeg ikke rigtig overskue noget som helst, så jeg gik en lang tur med en veninde, støvsugede hytten da jeg kom hjem – det var jeg ganske enkelt nødt til, og så var min energi eller brugt….

Jeg er rigtig dårlig til at starte dagen ud i højt gear, jeg er bedre til at tage tingene i mit tempo, lade hjernen arbejde omkring bloggen og dens indhold, omkring de opgaver jeg beskæftiger mig med og hvilke billeder jeg gerne vil have taget i løbet af dagen. Og det er som om, den energi var fist fuldstændig ud idag…..

Der kører så mange tanker i mit hoved lige nu, i alle mulige retninger, som jeg også gerne vil dele, men jeg er nødt til at vente lidt, og samtidig, så kræver det jo også en vis portion hjerneenergi, at levere her i dette univers, uge efter uge…..

Idag, der fik jeg leveret det her indlæg, om alt eller intet… Det bestemmer I selv 🙂 Men pointen var, om I kender den her feeling …. Når man har rigtig mange ting man gerne vil tage fat om, og det så er ret svært at finde ud af, hvor man skal starte…. Det hjælper måske at lave en prioriteringsliste, og så alligevel ikke, for det meste af det foregår oppe i mit hoved…. shit….

Jeg tror bare jeg lukker ned for idag, og tænder for Netflix, det trænger jeg til, så tager vi dagen imorgen, forfra, i et helt andet gear….

Smuk aften der ude……

 

PS – kæft den fod til bordet er flot, det glemte jeg da helt at pointere…. wauw, bordpladen skulle gerne komme på mandag. Jubiiiiiiiiiii

 • Reply
  Julie
  8. november 2018 at 19:49

  Kære Louise

  Jeg kommenterer ikke så tit, men nyder at følge med i dit univers.
  I dag kan jeg dog ikke lade være.
  Jeg har på et tidspunkt læst en ret spændende artikel via mit studie, omhandlende kulturer ift arbejde. Den gik overordnet ud på, at vi i vores del af verden, generelt har en holdning til at når vi arbejder så skal vi lave noget fysisk, trykke på nogle knapper, taste på computeren osv.
  Men i østen bliver det også anset som at arbejde (hårdt) når man kigger ud i luften, fordi at tanker og at regne noget ud, få idéer til osv også bliver set som reelt, værdigt arbejde og kan gøre dig mentalt træt.
  Jeg ved ikke om du kan bruge det til noget, men det rykkede ved noget indeni mig, om hvordan jeg opfatter folk der f.eks kigger ud i luften eller går en tur midt på dagen, som du skriver eller noget tredje.

  Og for at svare på dit spørgsmål, så kender jeg det rigtig godt. Jo mere jeg skal og jo mere jeg har i hovedet, jo mindre får jeg reelt lavet. Jeg kan nærmest få vlack out to dage op til deadline, fordi mit hoved føles som om det eksplodere

  • Reply
   Mortilmernee
   11. november 2018 at 15:10

   Kære Julia

   Hvor dejligt at høre du læser med, pyt med om du kommenterer, jeg er bare glad for du er her…. Omend, det er selvfølgelig altid dejligt at få noget feedback, når man sender noget ud i æteren.

   Og lige præcis din kommentar her, den var rigtig rar…. For det er nemlig en gå tur, når jeg stener under bruserne, eller når jeg bare sidder og stirrer på netflix, at de der ideer opstår…. tankemylder er virkelig drænende…. Men sådan er det nok at være et kreativt menneske.

   Rigtig go aften til dig

 • Reply
  Louise
  9. november 2018 at 21:18

  Jeg kender det ALT for godt. Hovedet fyldt med en masse. En kæmpe rastløshed. Og man får ikke udrettet en skid;) Glæder mig til at se bordet!!

  • Reply
   Mortilmernee
   11. november 2018 at 15:08

   Lige præcis Louise, ved ikke helt hvordan man sådan får tømt ud og startet fra en ende af….

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar