familie ferie Ikke-kategoriseret mortilmernee.dk naturen Oplevelser Rejser Skiferie sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Så er vi klar til ski igen… og med en meget lidt diplomatisk kommentar fra min mand :-/

18. januar 2019

Indeholder reklame for Visit Sweden


Et helt år er gået, og jeg havde lykkeligt arkiveret, hvor enormt dårlig jeg er til det der med at stå på ski…. Men i år har jeg faktisk endda været ude og investeret i et par skibukser. Jakke, briller og handsker er stadig lånte for mit vedkommende, hvor min mand er fuldt udstyret i sit eget, og han ligner en mio…..

Min mand forsøgte på aller mest diplomatisk vis, at vejlede mig i købet af buskerne. Jeg har nemlig hele tiden haft en ide om, at når jeg skulle ud og investere i det der outfit, så skulle det bare være hvidt, for så ville man ikke se mig og mine virkelig dårlige evner på ski. Men så var han så sød at gøre mig opmærksom på, at “lille skat, når du nu ligger så meget ned, så skal de jo også helst kunne se dig”…. Siger han så lige så diskret….

HMF…. Den sku jeg da liiiige sluge før jeg ku se det sjove i den, men han har selvfølgelig ret, når jeg ikke står i 100% plov ned at en børnebakke, så ligger jeg nok ned, eller famler rundt under en eller anden T-lift. Anyway, valget faldt på sorte skibukser, og ikke hvide…. De slanker iøvrigt overhovedet heller ikke sådan et par hvide, det kan jeg da lige afsløre i samme sammenhæng…. ha ha….

Hvor om alt er, så vi klar, bilen er snart pakket, og vi ruller afsted mod Sverige om kort tid.

Stedet hedder Orsa Gronklitt og ligger et pænt stykke oppe i Sverige.

Stedet skulle være meget familievenligt, hvilket er spot on til os som vi er lige nu, det er pigernes 3 gang på ski, og ligeledes min. Hvor Jesper er den enste garvede om jeg så må sige.

Pigerne har naturligvis for længst fanget det, og suste allerede sidste år ned at røde pister, måske endda en enkelt sort, hvor jeg pænt blev på de grønne…. Men naturen, og oplevelsen som familie, den ELSKER jeg stort, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg kommer til at tage jer med undervejs på instagram, både på stories og med billeder, og så kommer der selvfølgelig et indlæg når vi er retur, med informationer og links til de skønne ting der også skal opleves undervejs.

Vi har aldrig været i Sverige på ski før, er der nogen af jer der har været der?? I år skal vi jo afsted lidt tidligere end vi har været de andre gange, så vi er forberedt på, at det nok er pænt koldt der oppe, jeg har fulgt temperaturen på min app den sidste månedstid, og den ligger gennemsnitligt på 8-12 minus grader om dagen, bbbrrrrrr…. Men vi har selvfølgeligt pakket både skiundertøj, fleecejakker og halsedisser til under skitøjet…. Plus de varme skisokker. Men er der mere vi sådan kan forberede os på i forhold til kulden?? Har nogen af jer måske endda været på stedet og har nogle dejlige tips I vil dele med os??

Anyways, nu er jeg vi i hvert fald klar til at køre mange mange timer nord på, til at nyde smukke Sverige igen, bare iklædt i hvidt, og vi glæder os rigtig meget…. Også til den der naturlige træthed om aftenen, det helt særlige nærvær der lander når man bare er væk, og er sammen…. At være ligeglad med at have huehår og sved på kroppen når man smutter ud af døren…. Det er virkelig en anderledes ferie, som jeg selv stadig skal lære at kende, men som helt sikkert er krøbet godt ind under huden på mig, også selvom jeg aldrig kommer til at drøne ned at stejle pister, så nyder jeg max hvordan mit afkom udvikler sig og i særdeleshed hvordan min mand føler sig hjemme….

Vi ses om en uge 🙂


 • Reply
  Mille Emilie
  18. januar 2019 at 7:58

  Ha’ en vidunderlig tur! Er sleeeeeeet ikke misundelig. ?

  Har ikke været på ski de sidste tre år. aaarggghhh!!!! Er ellers typen der er afsted to gange om året. MÅ snart afsted igen ?

  Pas på hinanden og nyd sneen!

  • Reply
   Mortilmernee
   18. januar 2019 at 10:28

   Taaaak Mille, vi glæder os også, du må simpelthen snart afsted, Frida er da også helt klar til skiskole snart, er hun ikke??

 • Reply
  Carina
  18. januar 2019 at 8:26

  Vi plejer at bruge de der varme-dimser som man kan have i hånden under vanten eller i støvlerne. Det hjælper en del på kolde dage.

  • Reply
   Mortilmernee
   18. januar 2019 at 10:27

   Det lyder smart, det må jeg lige se om vi kan få fat på, og halsedisser har vi også tænkt på.

 • Reply
  Venterpaavinblog
  18. januar 2019 at 9:02

  God ferie – første og eneste gang, jeg var på ski, lå jeg absolut også mere ned, end jeg var på højkant 😉

  • Reply
   Mortilmernee
   18. januar 2019 at 10:27

   ha ha,…. det lyder præcis som mig 🙂 🙂 Men fandme om det skal få mig ned med nakken altså 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar