Blomster familie gymnastik haven Malede vægge mortilmernee.dk Søndagsreflektion

Solskin, stempler på hånden, hvide blomster, farvekoder og alt der imellem.

1. april 2019

Indeholder reklame


Wauw, sikke dog en weekend, i skarp kontrast til de sidste uger, hvor jeg har skrantet som bare pokker – hvor jeg dog heldigvis lige havde en opblomstring til min fejringsfest med Chefmade – Men wow hvor er det bare vildt hvad det gør, når solen pludselig bager ned fra himlen, fra morgen til aften 4 dage i træk….

Weekenden har været tæt pakket dog, det er tiden i øjeblikket, fordi vi går til så mange gymnastik opvisninger.


Billedet her af mine hænder, de siger meget godt, hvordan jeg ofte ser ud i weekenden. Fredag var vi i Viborg, hvor Merle havde opvisning på Bjergsnæs efterskole, lørdag morgen var vi på BGI hvor Merle havde opvisning, og søndag kørte vi simpelthen på BGI igen, først om morgenen for at se Flemming efterskoles opvisning, og så kørte vi der ud igen ved 5 tiden, for at blive til afslutningen og se Vesterlund efterskole. Hele søndags programmet er naturligvis 100% frivilligt, men helt ærlig, når man nu pludselig ser så meget gymnastik, så gider man godt køre ud og se, når de store efterskoler går på gulvet, det er et show i sig selv, og springniveauet er så himmelhøjt, at man ikke fatter det….. Kæft det er vildt….. Jeg elsker elsker det her, og jeg kan næsten ikke rumme, at det går på hæld om 2 uger….

Lørdag aften kørte vi forøvrigt også i Vejle musikteater, for at se Danmark Danser, det er jo lidt i samme genre, og så alligevel ikke. Men fællesskabet og det som den her slags kan, det synes jeg er ganske særligt at se, og så nyder jeg stort, at vores piger allerede nu har så meget glæde af en sport de holder af. Showet her er arrangeret af nogen vi kender, og derfor var det ekstra sjovt at køre ind og se. Særligt Neel går også ret meget op i dans. Men vi er blevet rådet til, at så længe gymnastikken fylder mest for hende, så skal vi lade hende koncentrere sig om det, for ikke pludselig at gå kold i det hele. Men derfor kan man jo godt se på det, og det gjorde vi så 🙂
Men ind imellem gymnastikken havde vi altså også tid til at nyde vejret. Vi fik havemøblerne ud, jeg fik plantet stedmoder blomster i alle de krukker, hvor jeg ved blomsterne ikke kommer igen. Jeg kan sjældent huske når vi kommer til den her tid, hvad der lige var stauder, og hvad der “bare” var en sommer blomst. Så jeg venter gerne så længe jeg nu kan, med at fjerne de gamle visne sager i krukkerne….. Men nu var det alligevel tydeligt, hvor der var liv, og hvor jeg kunne sætte lidt nyt og farverigt 🙂

Alle mine cirtrontræer har jeg også sat ud nu, som et af billederne her viser, så har de tabt næsten alle deres citroner efterhånden, så inden den sidst ankomne også smider alle sine blade, så prøver jeg at sætte dem ud, og håber de langsomt kommer tilbage til livet, i takt med at foråret rigtigt træder ind.

Det fine frugtfad var tilbehør til lækkert grillmad, som vi fik tidligt søndag eftermiddag. Der skulle tidligt mad ind, da vi kørte på BGI sidst på eftermiddagen, men solen var så lun og varm, og alt synes helt rigtigt, i forhold til at grille lidt kød og spise lidt sommerligt.

Det var dog alligevel for koldt at spise ude 🙂

Annonce, da påskebordet er lavet i samarbejde med Flying Tiger Copenhagen

Jeg havde også en lille kampagne for Flying Tiger Copenhagden jeg skulle lave her i weekenden, egentlig er billederne kun lavet til instagram, men jeg var helt ærlig ret begejstret for det fine påskebord, så det får altså også lov til at være en del af indlægget her….. Også fordi, det faktisk var en del af det, som weekenden den gik ud på 🙂 🙂

Er det ikke bare festligt 🙂


Nederdele er fra Knast By Krutter, ligeledes er Merles grønne bluse. Neels sølv bluse er fra Christina Rohde og begge par støvler er fra Bisgaard.

Da vi skulle ind i musikteatret havde pigerne alligevel lyst til at iføre sig noget andet end gymnastiktøj. Det er nemlig gerne sådan, at lige gyldig om de skal på gulvet eller ej, så ifører de sig gerne noget de kan røre sig i, for hvis nu der skulle være mulighed for at springe lidt i en af de tilstødende haller, så er det altså pænt træls at have kjole på. Det er derfor ikke så tit i disse weekender, at pigerne er iført deres fineste rober. Men nu bød sig lejligheden, og det måtte jeg naturligvis forevige, under et at de smukkeste hvide blomstrende kirsebær træer, som står ganske tæt på hvor vi bor. Jeg kan se på instagram, at de blomstrer i hele landet, og Bisbebjerg er endda også tæt på at gå amok….. Men lige her, da synes denne stund næsten magisk for mig…. Om det er den her længsel efter det gyldne stunder man har, eller hvad det er, det ved jeg ikke. Men solen stod helt specielt, vinden var lun og kjolerne glimtede….. Jeg synes det var helt særligt.

Den her weekend var virkelig fin….. Jeg nød hvert sekund, og selvom den var tæt pakket, så var det alle med gode stunder. Samvær med alle de dejlige gymnastikforældre, mine forældre, pigernes veninder, solskin, blomster i haven og masser af spring…..


Til slut vil jeg endnu en gang lige dele farvekoder på væggene i vores køkken, og begge farverne i stuen.

Det er de spørgsmål jeg får virkelig meget på instagram, så nu tænkte jeg, at jeg lige kunne samle dem alle 3 her i ‘et indlæg 🙂

Den i køkkenet er fra Jotun og hedder Soft Skin

Den gule væg i stuen er fra Flügger og hedder 3333

Og den beige farvede væg for enden i stuen hedder s1005-Y30R

 • Reply
  Frederikke
  8. april 2019 at 9:21

  De flotte gardiner på første billede, hvor er de fra? <3
  Knus fra Vestkysten

  • Reply
   Mortilmernee
   11. april 2019 at 12:10

   De er fra Ellos 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar