familie Inspiration MIG Mine piger mortilmernee.dk naturen sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler tendenser

Uro i hjernen, natur og masser af design…. Et par dage i ekstrem kontrast….

27. maj 2019

Indeholder reklame


Nu har jeg snart været 100% selvstændig i 3 måneder, på mange måder føles det som om det altid har været sådan, og så alligevel føles det som om det var igår, at jeg gik ud af døren på kontoret sidste gang.

Der er mange faser man sådan skal lære at kende, i det selvstændige virke…. Det der med den faste indkomst, det er pludselig en by i Rusland, og det at sige nej til jobs, det gør man helst heller ikke, for man ved jo ikke, hvornår den nye stille periode kommer, hvor de ekstra penge luner godt.

Jeg har haft sådan en maj, som følelsesmæssig har været lidt udfordrende for mig at være i. Året startede helt vanvittigt, sådan arbejdsmæssigt, jeg vil sige, jeg var faktisk nødt til at sige op, for at kunne følge med, i de opgaver der tikkede ind….. Langsomt men sikkert, har jeg også fået nogenlunde styr på, hvordan jeg gerne vil stykke min typiske arbejdsdag sammen.

Maj måned, har så været lidt stille, ikke stille i den forstand at jeg ikke har lavet noget, men stille set i forhold til de forgangne måneder, og i særdeleshed i forhold til juni vi går ind i lige om lidt.

Det er totalt underligt at være i sådan en “in between” måned…. Maria, min søde agent siger, at jeg skal prøve lære at nyde de perioder hvor der er stille, for pludselig tager det fat igen, og så længes man tilbage til disse dage. Men jeg har så svært ved det, fordi jeg rigtig godt kan li at være på forkant, kan godt li at forberede og klargøre mine kommende samarbejder så godt jeg kan, så jeg ikke lige pludselig skal levere 7 nye ting på en uge. Men med mange af de opgaver jeg skal lave i juni, er det bare umuligt, at lave dem på forkant, for de kræver min fysiske tilstedeværelse i nuet, og et skriv efterfølgende….. Og det synes jeg på mange måder er virkelig underligt, sådan at gå og vente på.

Jeg kan mærke, at jeg ikke sådan har ro inden i, det er noget jeg skal lære, jeg skal virkelig lære at være her hvor jeg er lige nu, og tage det andet når det så kommer.

I lørdags var jeg på opgave for Visit Vejle. Og den opgave viste sig at være balsam for krop og sjæl for mig…..

Vi skulle cykle virkelig mange km ud gennem natur, gøre små hyggelige stop, og ellers bare være i det.

Jeg var lidt bekymret på forkant, fordi jeg ikke cykler så meget i hverdagen, og jeg er faktisk – på trods af alle mine lange gåture – i virkelig dårlig form. Og jeg kan også godt afsløre, at jeg stadig har ret svært ved at sidde på en hård overflade, da min mås er virkelig øm.

Men bortset fra det, så var det sådan en fed fornemmelse at sætte sig på den cykel, og bare mærke vinden, solen og naturen omkring os.

Bindeballestien er en attraktiv cykel- og vandrerute gennem den naturskønne Vejle Ådal. Stien er en 36 km næsten bilfri og flad zone fra Vejle til Bindeballe og videre til Billund. Strækningen fra Vejle til Bindeballe følger den gamle Vandelbanes spor. Naturoplevelser og kulturhistorie går op i en højere enhed, så sæt god tid af til ophold undervejs.

Jeg mærkede bare med det samme, at roen faldt over mig, hvordan snakken gik mellem os alle 4, nogen gange cyklede jeg med Merle på min side, nogen gange med Neel og nogen gange var vi alle 4 indenfor talens rækkevidde. Vi gjorde stop ved den gamle Jernalder landsby, vi gjorde stop midtvejs for at spise medbragte madpakke og så gjorde vi alverdens foto stops, fordi der simpelthen bare var SÅ SMUKT. Vores vendepunkt var Bindeballe Købmandsgård, hvor vi forkæledes os selv ved det fineste og hyggeligste kagebord – hvorefter turen stille og roligt gik retur til Vejle igen.

Med et hoved fyldt af tanker, var den her tur meget mere værd end jeg havde turdet håbe på. Det var simpelthen så dejlig en oplevelse, at gøre det sammen.

Hvis man har planer om en tur til det jyske henover sommeren, så kan jeg kun anbefale, at man cykler en tur ud langs Bindeballestien.

Der var små egen i træerne, som vi måtte stoppe og kigge på
Et lille hvil i Jernalderbyen, hvor solen fik lov at lune os
Madpakke stop på vejen
Ankomst til Bindeballe Købmandsgaard
Et lille hjørne af Købmandsgaarden
Smuk udsigt ved Jernaldermiljøet
Små vinmarker på vejen

Ugen starter derfor med en helt anden ro i kroppen, end jeg gik på weekend med. Virkelig mærkeligt, hvordan det sådan forandrede sig, men det gjorde det virkelig.

Det kan selvfølgelig også handle om, at jeg om et par dage kan begynde at tage fat på de opgaver der venter, hvilket jeg har gået og kriblet lidt for….

I hvert fald venter der nogle virkelig spændende stykker arbejde for de næste 3 weekender, som jeg glæder mig meget til at formidle…. Og VÆRE I.

Men lad mig lige høre, jer selvstændige mennesker der ude, hvordan gør I, sådan rent mentalt med jer selv, i de perioder, hvor man sådan er lidt i stilstand….??? Er der gode råd at dele af ud af, i så fald vil jeg super gerne høre dem….

Nu var jeg så heldig, at en del af tiden her, også gik med, at både BT og TV Syd og en Podcast fandt mig interessant, så det brugte jeg tid på at gå ind i, hvilket var rigtig spændende…. Og så er jeg, som bekendt, også i gang med at forvandle 1. etagen…. I næste uge kommer der også 2 boligreportager, som jeg glæder mig meget til….. Så huset skal helst stå fra sin fineste vinkel, når vi rammer mandag……

I sidste uge var jeg også en tur i København, hvor jeg torsdag brugte en masse spændende timer på 3 days of design, så det kan også være derfor, at mit hoved snurrede særlig meget rundt fredag, da jeg lige skulle fordøje alle de smukke indtryk jeg blev mødt med…. Jeg er vild med, at dansk design har vundet så stor interesse, det er virkelig godt gået….. Og hvor var det nogle ualmindelig smukke showrooms jeg fik besøgt. Der var bare alt for mange jeg ikke nåede, så næste år, må jeg helt klart sætte mindst en dag mere af til at besøge de smukke steder….. Det kan ganske enkelt ikke nåes på en dag.

Men herunder er i hvert fald nogle “få” glimt fra dagen.

Smuk kunst af Helle Mardahl præsentere ved Dawn Exhibition at Nomad Workspace

Min smukke kompagnon på dagen Vibeke Lentz
Vibekes anderledes håndtaske under morgenmaden… ha ha
And Drape gardiner på Dawn Exhibition
Ursula Nistrup på Dawn Exhibition
Smukke kommende nyheder hos Tekla Fabrics
Godt nok glad for jeg fylder 40 lige om lidt, for det stribede sengetøj der, det var jeg fuldstændig vild med.
Tekla Fabrics
Hos aller smukkeste Studio X Viaduct
Studio X
Studio X
Den allerfineste nyhed hos Hay, som jeg også selv købte med hjem
Altid smukke Nyhavn

Det blev et langt indlæg idag, med masser af ord, og masser af billeder…. Men på et og samme tidspunkt, så afspejler det her indlæg virkelig godt, hvordan det er at være mig….. Jeg ELSKER design, nyheder, Storby miljø og at snakke og mødes med alle mine med influencere….. Og samtidig, så er jeg pigen der bruger utrolig meget tid på mine gåben, ude i naturen, langs marker og frisk luft, hvor jeg finder en pokkers masse energi, og får styr på tankemylderet….. De her to dage, som står i utrolig stor kontrast til hinanden, er præcis det, jeg lever og ånder for….. Og det som gør, at det hele som regel altid går op i den sidste ende alligevel.

Tak fordi du var med helt til slut 🙂 Og dejlig mandag aften.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar