Blomster Hverdag Mine piger mortilmernee.dk naturen Søndagsreflektion Spring Gymnastik tanker

Søndagsreflektion på en mandag….

26. august 2019

Jeg er træt….. Simpelthen SÅ træt lige i øjeblikket….

Sådan rent fysisk faktisk…. Og jeg er svimmel og jeg har kvalme on/off…. det har næsten stået på i 2 uger efterhånden, og jeg ved ikke helt hvad det lige er der går galt….

Jeg havde egentlig konstateret, at efteråret var på vej, striktrøjerne fundet frem, og pigernes cowboy bukser også konstateret at være krøbet 5-7 cm hen over sommeren… Eller er det mon deres ben, der lige er vokset…. Sådan sker det altid, når man skal til at finde de lange ærmer og bukseben frem igen….

Billedet her øverst, er taget en dag hvor jeg startede i strik, for til sidst at smelte væk, fordi vejret pludselig har besluttet sig for at gå i sommer mood igen…. Jeg byder det velkommen og omfavner gerne børn i badedragter og vand på airtracken endnu en gang…. Jeg hørte nemlig lige i nyhederne, at dette er sommerdag nr 31 i år, hvor vi sidste år nåede 73…. Ikke så underligt, at man ikke synes man har fået alt det energi samlet ind, som en sommer plejer at medføre.

I hvert fald har jeg konstateret, at mit helbred lige pt er ekstra på arbejde, og jeg gir simpelthen efter når søvnen melder sig….

Det betyder også, at jeg nogen dage er mere online end andre, fordi jeg ganske enkelt har haft brug for at gå lidt til ro…..

Jeg er sikker på det bare en en fase, jeg har prøvet det mange gange før…. Og når vi kommer hjem fra USA, så skal jeg også starte behandling med akupunktur, for at få rettet godt og grundigt op på mit system.

Men hvad har weekenden ellers budt på…

I forlængelse af ovenstående, så faldt både Jesper og jeg omkuld i sofaen fredag eftermiddag, og da vi stadig kl. 16 lå og små lurede den i sofaen, fik jeg en sms fra min veninde…. Vi har ikke set hinanden i nogle uger, og vi vidste begge to, at kalenderen er godt pakket i ugerne frem, så vi besluttede impulsivt at ses med vores mænd og børn om aftenen….

Heldigvis for luren i sofaen, for den gjorde jo, at man havde noget mere energi til hygge om aftenen….. Og ofte er det også sådan, at en impulsiv aftale, er meget hyggeligere end de længe aftalte…..

Camilla og jeg kastede os over at hænge endnu en billedvæg op her i vores spisestue, og I kære søde mennesker ude på instagram, var også svært begejstret for den…. Men under 24 timer senere, var den altså væk igen… Jeg kan det altså ikke lige for tiden, mine vægge skal have ro i stue etagen, sådan er det…. ha ha…..

Lørdagen var vi på tur i samarbejde med Visit Vejle….. Og sikke en dag vi stod op til…. Blå himmel og 25 grader over Kongerns Jelling inden vi nåede til kl. 10 om formiddagen, det meste er fantastisk iklædt sommer kulisser. Men jeg må bare sige, at det faktisk også ville være ganske interessant selvom vejret havde budt på det lidt mere grå af slagsen.

Museet er gratis – hvilket i sig selv er ganske fantastisk – og så er der masser af go historie, sjove ting at trykke på og røre ved og gode indtryk for både børn og voksne. Omgivelserne har også i de sidste 5 år fået en ekstrem forandring, hvorpå man omfavner den historie, som hele området faktisk rummer.

Palisaden
De smukke rammer omkring Jelling højene
Ingen seværdighed unden en smule håndstand… ha ha

Om aftenen var vi inviteret på grill hos mine forældre, det skulle naturligvis fejres, at yngste barnet nu også var optaget på Talentholdet 🙂

Og i forlængelse af dette, stod søndag også i gymnastikkens tegn. Der var sidste opvisning med dette års rytme og spring på Ejer Baunehøj 🙂 Men de nye gymnaster var inviteret med, så de også kunne deltage i springdelen.

Neel var stolt, omend smækfyldt af sommerfugle i den lille mavse…. Det er stort for hende, sådan at være her nu, hun er lige dele stolt og nervøs, indtil hun sådan finder sin helt egen plads på holdet….. Det blir fedt, når de begynder at øve de nye serier…. Så føler man sig rigtigt intregreret, og vi glæder os helt vildt, når begge damer kan øve de samme serier sammen.

Og mor her, var en stor klapsalve hele opvisningen igennem…… PISSE STOLT…..

Og apropos træthed….. Gik jeg igen omkuld i haven, da vi ramte Hedensted sidst på dagen….. Sådan en sensommer varme lige på midt på terrassen, den er som en slags magnetisk felt for mig….. Der gik ikke mange minutter før jeg indtog en lur i solen…..

Så selvom jeg faktisk nåede at bestille nye langbukser til damerne, så synes jeg faktisk det er ret skønt, at de i denne uge, sendes afsted i short igen…. Det med kjoler, det er de ikke så meget fan af længere, for så kan de ikke stå på hænder, og det er ganske enkelt irriterende for damerne… ha ha….

Jeg vil slutte indlægget af med et par billeder fra vores seneste tur i blomstermarkerne….. Vi skulle plukke en buket til et shoot vi havde i fredags. En forside til et New Zeanlands magasin…. Vildt synes jeg, at man faktisk når helt om på den anden side af jorden…..

Må I alle få en fantastisk mandag aften 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar