andre bloggere boligindretning Collab Management sponsorerede indlæg

Jeg ville aldrig fryse i et nyt hus….

23. oktober 2019

Annonce for eurodan-huse

Søde Maria i hendes lækre nye køkken

Igår var vi samlet, det meste af vores fineste Collab hold, og jeg havde glædet mig, jeg har ikke set dem længe pga vores ferie, men jeg havde også glædet mig meget, fordi vi alle skulle se Marias nye hus for første gang.

Maria og hendes mand “bjørnen” har selv “bygget” hus i hele den tid hvor jeg har kendt hende. Huset er bygget i samarbejde med eurodan-huse, og for nogle måneder siden, var huset klar til indflytning. Jeg har fulgt spændt med, jeg elsker den slags, elsker hele processen hvor man vælger alt fra mursten, tag, køkken, klinker, trægulve, overflader, badeværelser, varmekilder, vinduer osv osv. Der er ekstremt mange beslutninger i sådan en proces, men de er helt ens egen, og det må være SÅ VILDT.

Den kæmpe store forskel, der naturligvis er, for sådan et hus, som er helt nyt, til sådan en gammel muremester villa som vores er, at Maria og Bjørnen fuldstændig selv har været herre over, hvor de forskellige rum skal være, hvad størrelse de skulle have osv. Naturligvis inden for den byggeramme der nu var sat. Hvor vi, så et hus, og købte et hus, hvor rammerne ligesom var sat.

Når jeg træder ind i et sådan et smukt eurodan-hus bliver jeg forblændet, det er SÅ lækkert, alt fungerer bare, alt er rent, alt er nyt….. Alt spiller simpelthen bare, og det jeg misunder aller mest, det er den dejlige varme, sådan et hus har. Jeg fryser meget, i vores eget hus, sådan et hus med gamle trægulve, hvor kun varmen i gulvet findes i vores lille bitte badeværelse, jeg trænger ind foran brændeovnen så ofte jeg kan, for at finde varmen.

Det behøvede jeg ikke hos Maria igår, der var sådan en rar varme over alt i huset, og det var fantastisk.

Det fine hus udefra….
Biopejs og et kig til alt Marias fine samlede stel
Det smukke køkken og spiseplads
Et kig ned gennem huset, med den smukke højde på loftet og Emma og hendes fine mave
Lækker detalje på badeværelset…. wauw
Fine Emma og lille knirke
Og selvfølgelig var der nybagte boller og kanelsnegle…. mums

Så udover, at alt jo bare er lækkert, nyt og funklende, så var der bare så rar en temperatur og atmosfære over alt.

At Maria så lige er en ørn i et køkken, det gad man jo selv godt. Skal dog lige nævne, Maria og hendes tryllerier ikke er en del af eurodan-huse, men køkken følger der med, – det kunne ellers være dejligt… ha ha . Men wow det solgte mig, sådan at komme ind, i et velduftende hus, med søde Maria i døren, og knirke på armen…. SUK….

Nu har vi selv hentet vores egen lille nye baby idag, Meeeeen…. Jeg ville nu også elske sådan en lille baby som hun der har fået sig….

En af de skønne ting når man bygge hus er jo også, at man kan have med i planlægningen, hvor mange rum man gerne vil have. Hvor mange børn man har eller ønsker, om man ønsker kontor osv osv…. Det er ikke noget med, at man skal til at indrage et hjørne, vælte en væg eller flytte et skrivebord i køkkenet, man kan ganske enkelt få det hele til at harmonere fra start.

Og som en sidste pointe ved det hele, så er der den fantastiske fordel, at man starter ud med minus vedligehold… Man kan derfor bruge al sin tid på at skabe sit nye hjem, sætte sine personlige præg og bare være i det….. Måske er der lige lidt med en have man naturligvis skal have startet op, men selve huset, det kræver jo INGEN vedligeholdelse. Og dermed både besparelse på penge, men i særdeleshed også på tid, som kan prioriteres meget bedre.

Vi er naturligvis glade for vores vores hus, varme eller ej….. MEN, jeg har sagt det før, og jeg siger det absolut igen nu, skulle vi flytte, så er jeg mere og mere tiltrukket af ideen om, at skabe vores helt eget fra bunden. Jeg er forelsket i processen og tanken bag, hvordan man kan påtænke miljøet også i sin opbygning af huset, og dets resourcer, der er mange tanker at tænke ind…. Og så det her med, at skabe et hus, der passer helt ind i de rammer man ønsker….. Tænk hvis jeg kunne få mit helt eget walkincloset…. Det gad jeg virkelig godt…..

Måske en gang, når pigerne er flyttet, og vi skal bruge helt andre rammer for et hus….. Eller måske før, nu hvor HEIKO er flyttet ind, ingen ved hvor meget plads han ender med at fylde…. Det er altid sjovt at lege med tanker og drømme….. Besøget hos Maria, i hendes nye drømmehus, det har i hvert fald sat spirer i flere af de tanker, vi allerede havde 🙂

Eurodan har mange fine ideer til sammensætninger af huse, fx HER, kan man se ideer til grundplan, plantegninger med størrelse, antal m2, værelser, walkincloset osv.

Og hvis man har sin helt egen skitse, så kan eurodan udarbejde en plantegning efter ens personlige drømme. Det er det, jeg er fan af.

Bare SÅ LÆKKERT
Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar