Ikke-kategoriseret MIG sponsorerede indlæg tanker

Som 39 årig er min holdning rigtig dårlig. Men nu gør jeg noget ved det!

9. september 2018

Annonce for  Myposture

Da det var fars dag i år, kom min far til mig med et meget underlig ønske…. Han ønskede sig sådan en slags elastik der skulle rette hans holdning op. Først tænkte jeg, ej, det kan du da ikke ønske dig… Men altså, jeg forstår jo godt, at han gerne vil passe på holdning og statur, i en alder af 72 år…. Men det der var endnu mere underligt var, at jeg faktisk selv overvejede den også…. Jeg er nemlig MEGET tilbøjelig til, at falde sammen, sådan at trække skulderne op til ørene og lade ryggen bue alt for meget. Når jeg kører bil, siger jeg til mig selv 100 gange “RET DIG OP LOUISE”, for jeg kan virkelig mærke, hvordan min ryg falder sammen.

Når der tages billeder af mig, så kan jeg se, hvordan mit hoved faktisk er skubbet frem, og jeg har en snert af sådan en bule på ryggen for oven…. Jeg har en dårlig holdning, og jeg har godt selv været bevidst om det længe…. Noget helt andet er den hovedpine jeg døjer med…. Det har jeg skrevet om flere gange, og jeg er faktisk ret go, i forhold til min reducering i medicin, men der fra, og så til at sige, at jeg ikke længere har spændingshovedpiner, der er langt, og jeg kan med garanti også sige, at meget af det stammer fra den holdning jeg har….

Kan I se hvor jeg er på vej hen….? Nej måske ikke…. Men nu er jeg altså blevet bevist om den her “holdningstrøje” aka T-shirt fra MyPosture. Kendte i den? Hvis ikke, så er jeg bare virkelig glad for, at jeg er den, som nu kan åbne jeres øjne, for et meget fantastik stykke tøj.

MyPosture er en virksomhed som sælger holdningskorrigerende trøjer og t-shirts til flere forskellige lande. Holdningskorrigerende tøj hjælper kroppen med at slappe af. Om du sidder på kontor, laver fysisk hårdt arbejde eller blot går en tur ned i byen for at shoppe – så er MyPosture’s holdsningskorrigerende tøj sundt for din krop.

Underaktive muskler bliver stimuleret og din krop (og dit hoved) bliver mindet om at skulle rette sig op i en langt mere optimal position end hvad vi mennesker oftest plejer at gå med.

Denne teknologi er ekstrem fordelagtigt, hvis du oplever irritationer, smerter og spændninger i løbet af en almindelig dag. Kinesio teknologien som tøjet bygger på er bevist at have en direkte smertelindring, og derfor bliver den også brugt til sportsfolk verden over.

Nu har jeg modtaget blusen for en uge siden, og da jeg tog den på første gang, mærkede jeg allerede, hvordan min ryg bliver tvunget mere ret. Ikke på en ubehagelig måde, men godt. Jeg synes det er helt genialt.

Jeg går lange ture, ca. 12-14 km 2-3 gange om ugen, og særligt her plejer jeg ofte at skulle strække ryggen ud undervejs, og når jeg kommer hjem, fordi jeg simpelthen har gået med foroverbøjet ryg. Nu har jeg prøvet at gå tur med den her bluse på 2 gange, og også her mærker jeg en stor forskel…..

Det skønne ved den er også, at nu hvor vejret er blevet køligere, og man godt kan holde ud at have mere tøj på kroppen, så kan man også have den på under sin strik, eller skjorten (hvis den ikke lige er hvid eller gennemsigtig).

Jeg kan mærke, at jeg blir glad for den her…. og jeg håber selvfølgelig også, at den med tiden kan ændre min holdning permanent. Nu har jeg i hvert fald alle forudsætninger for, at blive mindet om, at rette op. Meget mere end før.

Blusen jeg har modtaget, er Denne, og lad mig kort ridse op, hvilke funktioner den her.

 • hjælper med at rulle skudrene tilbage
 • Aktiverer underaktive muskler i din øvre ryg
 • Støtter din lænd i situationer hvor den kan belastes
 • Sørger for at holde din krop i den bedst mulige holdning, selv når du ikke tænker over det
 • Øger din holdningsbevidsthed, så du bliver mere opmærksom på din kropsholdning

I den første uge må man kun bruge den en time eller to dagligt, hvor jeg så har brugt min på gå turene og de andre dage, når jeg har siddet ved computeren, men efter et par uger, når min krop har vænnet sig til det, samt at de inaktive muskler er blevet mere aktiveret, vil jeg kunne gå i blusen meget længere tid af gangen.

Jeg har heldigvis også fået muligheden for, at tilbyde en rabat på 20 % til jer, rabatkoden er gældende i 30 dage. Så der er heldigvis ingen undskyldning for, ikke at hoppe ud i dit første køb af MyPosture. Jeg synes faktisk ikke det er dyrt i forvejen, og med hjælpen på 20 % så er man hjulpet ret godt på vej.

Alt du skal gøre er at taste Louise20 ved dit køb hos MyPosture

Så lad mig slå det fast, selvom man kun er 39, eller yngre… eller ældre, så er MyPosture altså for alle, sørg for at ret op i tide…. Din holdning er SÅ VIGTIG for kroppen og den velbefindende. Det skal man sørge for at passe på, og komme i forkøbet, hvis man kan mærke, at kroppen trænger til hjælp. Det er nemlig din hjerne, der faktisk styrer din holdning, men i de fleste tilfælde, så har man brug den her slags værktøjer, til at få hjernen til at rette din holdning op igen.

 

 • Reply
  Maja
  9. september 2018 at 19:47

  Det har taget overhånd med alle de stories for den latterlige trøje, som alle mulige andre allerede har reklameret for for hvad et halvt år siden. Har virkelig haft lyst til at unfollowe dig, fordi reklamen er så malplaceret i dit ellers fine univers. Jeg forholder mig ikke til, om den virker eller ej. Jeg synes bare, det forekommer som reel spam nu. Please stop og kom videre med noget nyt på dine platforme.

  • Reply
   Mortilmernee
   10. september 2018 at 13:30

   Hej maja

   Du siger det jo helt klart selv, du forholder dig ikke til om den virker eller ej, men blot at den er træls at høre om. Det er selvfølgelig ærgeligt at høre, men hvor om alt er, så har jeg at gøre med et produkt, hvor alt information IKKE kan formidles på en storie, og da alle ikke når ind forbi indlægget, så fandt jeg det relevant at bruge et par stories på den…. Det står dig naturligvis frit for at unfollow, hvis i så fald, så må du ha det rigtig rart, og tak fordi du var med så længe.

   Rigtig god dag

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar