Blomster boligindretning forandringer Hjem Køkken steder jeg anbefaler

Nyt look, nyt lys….

10. januar 2020

Der har været lidt stille her på bloggen i løbet af ugen, men det er simpelthen fordi, der er blevet rumsteret i kulissen.

Hvis du sidder på mobil, vil du nok ikke kunne se den vilde forskel, udover, at mit header foto endelig er blevet ændret til et nyere, men hvis du går på din pc, vil du forhåbentlig opleve, en finere og mere up to date side, med et lysere look, nyere billeder og et nemmere overblik.

Jeg er simpelthen så glad for det, og jeg er så glad for endelig at ha fået det lavet.

Det er jo en af de ulemper, der sker når man sådan vælger at gå for sig selv, jeg er ikke sådan en super woman, der lige besidder alle tekniske færdigheder og kunnen for at opretholde alt det tekniske på min blog, og man oplever pludselig, hvor sårbart det er, når man ikke selv kan ændre når man sådan har lyst. Ikke helt har styr på backup, opdatering af plugin, indsætte nye for den sags skyld.

Al den slags finurligheder, har jeg altid haft hjælp til, og det havde jeg pludselig ikke….. Og det har taget mig tid, at finde den rette til opgaven….

Men det lykkedes, kort før jul, og henover julen, har min seje tekniske assistent, simplethen tryllet med siden, og jeg er så happy……

Og ja, når man nu ikke sådan lige har kunnet skrive, så kan jeg altid skabe eller forandre. Det jeg derfor har rumsteret med, var at finde en erstatning til vores gamle sorte lampe i køkkenet…. Mit valg faldt på denne smukke sag, som jeg har har haft kig på over et stykke tid.

Lampen er… suprice surprice, fundet i Les Coulisses i Århus. Lampen er fra Petit friture og hedder Cherry pendel, min er den lille.

Den findes også i en meget større variant, som ville være smuk over spisebordet, men der har vi allerede en ret smuk sag, så den skulle ikke skiftet.

Lyset i den er ikke vildt stærkt, men den kan klare LED pærer i meget høj watt, så vi har derfor sat en ret stærk pære i, så vi på den måde har fået et fint køkken lys som supplement.

Jeg er tosset med dens look, den minder mig sådan lidt om en klovnehat, kan ikke helt forklare hvorfor, men det gør den bare. Den er skæv, anderledes og alligevel let og elegant.

Så nu er der både nyt look på bloggen, og nyt lys i køkkenet, hvilken skøn forandring at gå på weekend på 🙂

Og ja, så er jeg bare en sucker for kæmpe valmuer…. ha ha
 • Reply
  Maja
  11. januar 2020 at 10:36

  Flot lampe ?? Jeg har da slet ikke fanget, at den lange hylde i køkkenet er blevet taget ned?

  • Reply
   Mortilmernee
   12. januar 2020 at 16:25

   ha ha, nå for søren, det skete en gang i efteråret 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar