Mit liv

11 års kærlighed, og nye projekter…

2. juni 2020

Idag fejrer vi kærligheden, Jesper og jeg…. Vi har nemlig været gift i 11 år, lige præcis idag, og vi har været kærester i 19 år om en måneds tid. Vildt nok, snart har vi været sammen i halvdelen af mit liv…. Jeg forstår det ikke helt. Men faktisk, så havde vi selv glemt det, det var mine forældre, der igår var her til rundstykker og æg på terrassen, som mindede os om, at vi havde bryllupsdag idag….. Ha ha…

Men det er altså ikke fordi vi har glemt kærligheden, tvært imod, vi går bare ikke så meget op i lige præcis den dag. For 11 år siden blev vi gift på rådhuset, historien om vores kærlighed, den kan I finde her…. Efterfølgende havde vi inviteret vores nærmeste på cafe, og så fløj vi til Paris i 4 dage…. Sådan fejrede vi det, og vi har ikke fortrudt det et sekund.

Men nu hvor vi har opdaget, at dagen er idag, så skal det naturligvis også have lidt spalteplads, i dagens indlæg.

Udover at minde os om, at vi havde bryllupsdag, fortalte min mor mig, at det var præcis da hun var 41 – som jeg blir lige om lidt-, at jeg flyttede hjemmefra…. Se det var alligevel en speciel ting at forholde sig til…. Blev pludselig svært glad for, at vi ikke har fået børn helt så tidligt, og dermed har dem hjem MAAAANGE ÅR endnu….. Jeg fornemmer, at den tid kommer til at få masser af spalteplads…..

Vi har haft den dejligste weekenden, vi havde inviteret savnede venner på middag, vi har haft børn og vandsjov i haven, solen har skinnet fra en skyfri himmel, mine forældre har været på besøg …. OG så har vi fundet et nyt projekt … eller 2 som vi skal til og igang med.

Og det er lige præcis det, som gør, at vores forhold er så godt. Nogle projekter er sjovere for den ene end for den anden, men vi ender altid i enighed og fællesskab. Vi drives af det, vi elsker det begge to, og mest af alt, elsker vi at skabe sammen.

Vi måler, tegner, snakker og skaber ideer sammen…. For mange år siden, var det naturligvis ikke det, som drev os sammen, der var vi bare to unge kåde mennesker, som forelskede sig i hinanden. Men med tiden er vi blevet styrket, og vi er stærkere end nogensinde før….. Livet og det vi har skabt sammen, er det aller bedste vi har.

Her lidt billeder fra weekenden der gik…. Og som så tydeligt viser, hvor glade vi er for vores nye udemiljø, som også var et af vores elskede projekter….

Men nu tilbage til det kommende projekt, som også vil være at finde udendørs. Ikke fordi, der ikke er ting vi kunne gå igang med indendørs, men det er simpelthen udemiljøet, der har vundet vores interesse i år.

Vi er allerede startet faktisk. Vi har nemlig bestilt et nyt drivhus, som bliver leveret midt i næste uge, og så skal der gerne være klar til det.

Drivhuset skal skabe minder tilbage til vores barndom, både Jespers bedsteforældre og mine havde drivhuse, og min farmors var – ligesom vores kommende – gravet ned i midten. Der skal derfor skabes helt nyt fundament, og der skal GRAVES ud. Vi har også købt et drivhus der er lidt større end det gamle, så det skal derfor vendes en anden retning, end den vores nuværende vender.

Det blir SÅ GODT….. Jeg glæder mig virkelig til det…. Jeg kan tydligt huske når jeg besøgte min farmor i Skive, hendes store fine og helt tilgroede drivhus, med vin i hele taget. Fornemmelsen af at gå ned i det, og plukke de lækre sager, det var en helt særlig følelse, som vi gerne vil prøve at skabe.

Det er som altid inde i Jespers hoved det meste forarbejde foregår, vi har naturligvis skitseret lidt op, så ledes vi er helt enige om det visuelle inden han går igang, men ellers overlader jeg konstruktionen til ham, da jeg har 100% tillid til alt hvad han foretager sig.

Jeg håber derfor, at vi indenfor en go uges tid, endelig skal ud og købe ind til grøntsager til drivhuset, og nu med plads til meget mere end før.

Den store vin som vi har der nede, skal naturligvis blive. Den bliver nok klippet lidt tilbage, og så skal vi sørge for at få guidet den på rette veje inden den tager helt fat lige om lidt.

Det andet projekt, venter vi nok med…. Måske til efter sommer, men man ved aldrig om “fanden” tager ved os. Det blir en strid omgang. Vi skal nemlig ha høvlet alle gulvene i husets stue etage…. De trænger, og samtidig skal der males fodpaneler…. Til en start. Vinduerne kunne godt trænger også, i hvert fald til at blive renset ned. Men i første omgang males der fodlister, vindueskarme og gerigter…. Og så skal gulvet naturligvis også have en behandling. Den vil jeg dog gerne vente lidt med at afsløre…..

Det blir et kæmpe arbejde, rent støvmæssigt, og alle møbler skal UD….. Så det er derfor, jeg ikke helt kan sige, hvornår pokker vi liiige gider orke det….. HA HA…

Men først, drivhuset, og det glæder jeg mig til.

Håber ellers I alle har haft den dejligste pinse, vejret har i hvert fald gjort sit til det 🙂

 • Reply
  Jette Gad
  3. juni 2020 at 11:25

  Det lyder som er helt fantastisk projekt i skal i gang med – jwg glæder mig til at følge med. Jeg drømmer om et orangeri men har svært ved at finde et der passer til huset så jeg må vist lede videre.

  • Reply
   Mernee
   3. juni 2020 at 14:35

   Hvor er du sød, jeg er også ret spændt på det faktisk… Orangeri er også helt fantastisk, men heller ikke en mulighed her i forhold til vores hus, så vi udlever drivhus drømmene på bedste vis stedet 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar