boligindretning Hjem Inspiration

Ideer til opdateringer i sensommeren

11. september 2023

Sensommeren ligger over os som en lækker varm dyne i øjeblikket, og selvom vi helt sikkert stadig spiser middage på terrassen og snupper en eftermiddsagslur i haven, så er vi også der, hvor vi begynder at tænke i de indvendige rammer igen.

Men som en blid overgang, kan man let kombinere de to. Fx er jeg selv ret vild med den klassiske instruktør stol, den har jeg aldrig haft, men egentlig altid ønsket mig. Jeg synes den har sådan et let udtryk, som både passer som ekstra stol ved havebordet, men i særdeleshed også ved spisebordet. Den er bare så pæn i sig selv, også som en slags tøjstil i soveværelset 🙂

Det samme gør sig egentlig gældende for det her enormt smukke foldbare havebord. Som både kan fungere på vores overdækkede terrasse, men også som et fint bord i en havestue eller som ekstra bord ved fester. det kan foldes sammen, så det ingenting fylder. Som altid, er jeg bare en sucker for det smukke klassiske look, hvor træet er højt prioriteret 🙂 Det ville så så pænt med de smukke instruktørstole i en slags havestue/udestue. Wauw det gad jeg godt 🙂

Og så er jeg nødt til at nævne noget, som jeg også fandt hos VIDA XL, nemlig den her helt enormt fine sengeramme. Vi har selv bygget vores, og det er et af de spørgsmål jeg stadig får ofte, når jeg viser vores soveværelse frem. Og her, fandt jeg så faktisk en, som jeg synes er enormt fin. Den står i råt træ, og så kan man jo lade den stå, eller man kan, som os, give den en olie, så den får den farve, som man ønsker. Jeg er vild med den. Overvejer den faktisk selv, fordi jeg godt gad en lidt lysere model i vores eget soveværelse.

Den fåes faktisk også i hvid hvis man ønsker det.

For at blive i den klassiske og altid fine kategori af træ, så er jeg også ret vild med den her bogreol eller skænk. Kært barn har mange navne. Man kan vende den både lodret og vandret, alt efter hvad der passer ind hos en. Den kan bruges som rumdeler hvis man sætter flere sammen, eller man kan bygge et større arrangement i stuen og lave stor bogreol. Min erfaring er i hvert fald, at den her slags bogkasser i træ, kun bliver pænere med tiden, hvis man lader dem få tidens patina. Men man kan jo også altid male dem i præcis den farve man ønsker. Enten samme farve eller i flere forskellige. Prisen på den her bogreol er ret fin, 484 kr. så der er jo altid plads til at udvide hvis man ønsker flere.

Så selvom vi på mange måder måske ikke er helt klar til at slippe sommeren, så synes jeg faktisk, at flere ideer her, kan være med til at gøre overgangen mere blid, ved at tage det gode træ med sig både inde og ude. VIDA LX har i hvert fald et ret fint udvalg 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar