Ambassadørskab familie Hverdag Inspiration Køkken mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Vores hverdagsmad….

10. februar 2019

Sponsoreret af KOKKENS hverdagsmad


Det her indlæg har jeg simpelthen sådan glædet mig til at dele med jer. Min søndagsreflektion kommer ikke til at handle om weekenden, den behøver vidst ikke mere fokus. Den skal mere handle om ugen der gik, og hvad vi fik at spise…. Vigtigst af alt, hvem der har lavet det vi fik.

Som I nok kan se på billedet, så ses et par ret tilfreds unge damer, og sådan ser de stort set ud hver eneste dag fra mandag til torsdag. Vi har siden september måned sidste år, nemlig fået måltidskasser fra KOKKENS hverdagsmad, og vi har elsket det.

Nu er jeg simpelthen så heldig, at jeg også har fået lov til at markedsføre dem, og det udelukkende fordi, min begejstring for dem simpelthen er så stor.

KOKKENS hverdagsmad er kort fortalt, lækker og nem aftensmad på ml. 20-30 min, mulighed for at justere op og ned i kuvertantal, mulighed for at skifte helt op til 3 retter ud hver uge, sætte uger på pause hvis du holder ferie. Og man kan bestille både som single og helt op til en stor børnefamilie.

Retterne er børnevenlig og meget let tilgængelige i forberedning, hvilket var det der gjorde, at vores valg faldt på dem. Vi har haft kig på virkelig mange udbydere, og vi har også prøvet forskellige af, men ingen har vi holdt ved, før vi fandt KOKKENS hverdagsmad. Nu har vi som sagt fået dem i 5 måneder, og vi ELSKER det.

Lad mig fx vise jer, hvad vi fik i denne uge.

Og ud af de her 4 retter, havde vi så mulighed for at skifte 3 af dem ud, hvis vi havde lyst til det, men det har vi sjældent, så jeg har ikke lige styr på hvilke andre valgmuligheder der fx var i denne uge. Det er alle sunde, nærende og varierende retter, hvilket vi vægter højt, med børn der skal ud og være aktive så mange dage om ugen.

Når man modtager de 4 retter er alle markeret med ret 1 til 4, og på alle ingredienserne der følger med, er der ligeledes markeret tydeligt hvilken ret de hører til. Det er simpelthen så nemt. Og der er meget lidt forberedelse til det.

Om mandagen får man sin kasse, den bliver leveret til døren, og så sørger den rare mand der kommer med det, for at tage kassen med fra sidste uge. Mange af ingredienserne kommer også i sådan nogle sorte bøtter, som kan genanvendes til rester osv hvis man har lyst til det. Min veninde som også mad her fra, hun genanvender dem også en del i børnenes madkasser, og til smykker i skufferne på badeværelset. Selv har vi også brugt dem til at fryse bær osv ned i fryseren.


Man bestemmer selvfølgelig selv hvilke dage man spiser hvad på, vi bytter også rundt på dem efter hvordan det passer ind her. Hovedårsagen til, at vi i sin tid ønskede måltidskasser, det var, at vi lever lidt tidspresset lige omkring spisetid, vi har pigerne der skal til gymnastik på skift, men der er altid mindst en væk fra mandag – torsdag.

Vi vælger derfor sjældent den ret der tager lang tid om onsdagen, da Merle der allerede tager hjemmefra kl. 16.30, hvor vi om tirsdagen, først spiser når Neel er hjemme kl. 18.00, så vi tilpasser selvfølgelig retterne til de dage, hvor tiden er størst eller mindst.

Og det meste fantastiske er, at jeg ikke skal stå ude i supermarkederne, og opfinde den dybe tallerken hver eneste dag, vi handler ind til madpakker, morgenmad og mælk til aftensmaden om søndag, og så handler vi ind til weekend om fredagen. Det kan ikke beskrives hvor glade vi er for den løsning, vi har både sparet penge, men også masser af tid og spekulationer om mad.


I køleskabet fylder det heller ikke alverden, fordi de sorte kasser fungerer sådan lidt tetris agtigt, og derfor kan placeres nemt på hylderne, og alt det grønne kommer selvfølgelig bare ned i grønt skuffen.

Som INTRO TILBUD når man tilmelder sig KOKKENS hverdagsmad, får man 50 % på sin anden måltidskasse, det var også det tilbud vi i sin tid blev solgt på, og vi er altså blevet hængende siden.

Vi er ikke typerne der gider stå i køkkenet flere timer hver dag, og slet ikke når vi gerne har spiste aftensmad før kl. 17, på 3 ud af 4 hverdage, derfor var de her måltidskasser som sendt fra himlen til os. Vi kan stort set li alt hvad vi bliver præsenteret for, det er super nemt at tilberede og børnene spiser op. Vi sender dem ud af døren med go samvittighed, fordi vi ved de har fået et godt og nærende måltid, inden de skal ud og præstere. Jeg husker inden vi fik det bestilt, hvordan vi tit landede i koldskål, cowboy toast eller en rugbrød, fordi det lige skulle gå stærkt… Og det var bare ikke holdbart i længden. Men siden vi har fået det her mad sendt til døren hver mandag, der har alle været tilfreds.

Jeg lover at tage jer med gennem den næste periode, hvor jeg sporadisk vil vise og fortælle om KOKKENS hverdagsmad, og så håber jeg, at jeg med dagens indlæg, måske har givet ideen videre til jer, som også går med hovedet ned i supermarkedets fryser alt for ofte, med en hjerne der bare ikke vil samarbejde…. Jeg anbefaler i hvert fald at i lige hopper forbi KOKKENS hverdagsmad lige HER, og tjekker dem ud 🙂

Smuk søndag til jer alle.


    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar