Hjem Køkken mortilmernee.dk Oplevelser sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Privat dining, ja tak :-)

25. marts 2019

Annonce for Chefmade


I weekenden holdt vi en lille privat fest for vores tætteste venner, vi havde noget at fejre, derfor lejligheden, og så havde vi den helt udsøgte fornøjelse af, at have restaurant The Balcony på besøg. Det her koncept med privat dinning, det vil jeg gerne sætte 5 store stjerner under, som Etta Cameron ville ha sagt. Det var simpelthen den meste succesfulde oplevelse vi længe har haft.

Privat dining er et koncept man finder hos Chefmade, som jeg faktisk kun havde hørt om for ganske nylig. Selve konceptet går ud på, at man via Chefmade bestiller sin egen private fest. Der er mulighed for at bestille restauranter i alle prisklasser, samt til alle typer anledninger, herunder fx bryllup, barnedåb, fødselsdag, konfirmation, veninde middag, par middage eller andre festlige lejligheder.

Når man ved hvad det er man gerne vil fejre, så foregår det således, at det simpelthen er restauranten der kommer hjem til dig. At man som vært på den måde, har den fineste mulighed for, også at slappe af og nyde sin fest. Kokken ankommer en times tid før gæsterne, og sørger derfor for, at alt er helt klar når de ankommer. Han sørger for at levere den mest lækre menu, anrette, servere, tage af bordet, rydde op og naturligvis at præsentere det hele der kommer på bordet. Det er ganske enkelt fuldstændig genialt.

Chefmade har samarbejde med restauranter fordelt over hele landet, som sender dygtige kokke hjem til dig i privaten. De sørger for 100% kvalitetstid til dig sammen med dine gæster, samtidig med der bare blive tryllet i køkkenet.

I vores anledning ville jeg enormt gerne fejre mit nye selvstændige virke. Den her beslutning er så stor for mig, og den har taget mig utrolig lang tid at komme til, så det at jeg endelig turde tage skridtet, det måtte altså ikke gå stille forbi. Til den her anledning gav det mening at invitere de dejlige mennesker, som har støttet og lyttet og hørt om det hele over mange år, som har heppet på det hele og ønsket det aller bedste. Mine forældre skulle naturligvis også gerne have været her, men de var så heldige, at de havde pigerne. Og lod os “unge” mennesker, om den festlige aften.

Det smukke menukort fra Chefmade, hvor The Balcony præsenterer sin menu
Veldækket bord, klar til gæsterne
Kaspar var meget imponeret og interesseret i de lækkerier vores kok tryllede frem
Menuen

Vores kok fra restaurant The Balcony kom hjem til os kl. ca. 17, hvor han ganske enkelt bare indtog vores køkken. En følelse jeg lynhurtigt lænede mig tilbage og nød. Skæbnen ville jo også, at jeg faktisk havde ligget syg det meste af ugen op til, så alene af den årsag, var det helt fantastisk, ikke at skulle tænker på noget som helst. Men udover det, så var det jo top vidunderligt, at vi omkring kl. 17.30, kunne begynde at modtage vores gæster, servere velkomstdrink, og efterfølgende bare sludre og hygge os med gæsterne, indtil vi omkring 18.15 satte os til bords, og fik den første ret præsenteret og servereret.

Menuen har jeg lagt ind lige her over, både fordi den er virkelig pæn, men selvfølgelig også så I kan se, hvad det var for lækkerier The Balcony præsenterede os for i løbet af aftenen.

Kokken trylledede i køkkenet, og både vi og vores gæster nød i fulde drag. For det første var det mad i virkelig høj kvalitet, som vi alle fandt helt vildt lækkert og spændende at blive præsenteret for, men også selve Chefmade konceptet, var nyt for os alle. Alle vores gæster var også meget imponerede over den måde det foregik på, og meget begejstrede.Meget glad og begejstret vært
Biodynamiske østers
Smuk præsentation af biodynamiske Østers

Efter den helt fantastiske første ret var nydt, og snakken gik flittigt, tog vores søde kok af bordet, og gik i gang med at klargøre til hovedmenuen. I starten var jeg sådan lidt, ej skal vi ikke hjælpe med noget, men det skal man jo så ikke, for det er det hele konceptet går ud på. Og da vi sad der, imellem de to retter, og kokken tryllede i køkkenet, stemningen i huset var høj, følte jeg mig virkelig lykkelig, taknemlig og glad.

Det hele var simpelthen så perfekt, gæsterne, maden, stemningen, arrangementet. ALT…..

Hovedmenuen var anrettet igen på fineste vis, og præsenteret af kokken. Vi var alle meget begejstrede for den lækre menu. Der var noget for alle smagssanser, og jeg hørte virkelig hvordan vores gæster kom med meget tilfredse lyde over maden.

Jeg håber I via billederne kan fornemme både stemning, kvaliteten af maden, og hvor helt igennem fantastisk en aften det var. The Balcony leverede i høj kvalitet.

Kokken forberede hovedretten
Kokken præsenterer hovedretten
Grillet grønt fra Rødmosegår i Vejle
And med svampe og pesto
Smukt anrettet på bordet
Min lækre tallerken
Bordet

Efter hovedretten lod vores kok igen stemingen flyde, mens han langsomt tog af bordet og ordnede hele vores køkken. Jeg tog mig selv i bare at sidde og nyde og observerer fra tid til anden….. Wauw altså…..

Til slut stod der 8 smukke desserter på bordet, klar til servering. Hvid chokolade med blodappelsin og chili. Og mig, som eeeeeeelsker hvid chokolade, man skulle tro de vidste det, og her kom en hel dessert baseret på det…..

Kokken præsenterede desserten, og efterfølgende hørtes de lækreste sprøde knæk på tallerkenerne, efterhånden som vores gæster knækkede den gode chokoladeskald. Hvis man har lyst til at se desserten knække, så ligger det under højdepunkter på min instagram.

Dessert
Hvid chokolade med blodappelsin og chili

Da vores dessert var spist, og kokken havde taget af bordet, ordnede han det sidste i køkkenet, og takkede af på fineste vis.

Han gik her fra med store klapsalver fra vores gæster, da vi alle sad med en virkelig rar fornemmelse i kroppen. Mæt på en virkelig fin oplevelse, go mad og dejligt selvskab.

Resten af aftenen var vi på “egne ben” og jeg indrømmer gerne, at vi havde en smule ondt i hovedet søndag morgen. Men jeg tror på, at det er ganske sundt en gang imellem, at have det lidt sådan 🙂

Til min helt store glæde, så ved jeg allerde nu, at den her store succes, gentager sig igen senere på året, hvor jeg fylder 40 år. Den kommende fest bliver dog udelukkende damer, menuen, restauranten og kokken bliver en anden, men konceptet helt det samme. Chefmade skal igen trylle en helt formidabel aften for mig og mine gæster, og jeg glæder mig meget.

Til slut vil jeg bare sende Chefmade og The Balcony mine aller varmeste anbefalinger, det var en meget vellykket aften, det samme skulle jeg sige fra alle vores gæster.

Hvis I står med et kommende arrangement der hjemme, så håber jeg I vil kigge forbi hos chefmade, og se om ikke det var her man skulle bestille sin fest igennem. For hvor er det bare en virkelig god ide, at man som vært, også har 100% mulighed for at nyde sin egen fest 🙂    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar