boligindretning Hjem Inspiration Montana

Et af de der samarbejder hvor man kniber sig lidt i armen…..

16. oktober 2019

Annonce for Montana

Jeg har glædet mig som et lille barn til det her samarbejde skulle starte….. Men jeg var simpelthen lige nødt til at komme hjem fra ferie, før jeg havde mulighed for at gi den fuld gas.

Jeg skal det næste år, være ambassadør for Montana, ligesom min seje veninde Celine Hallas…. Hvor hun er den vilde farve guru, vil mine stylinger nok køre i en lidt mere afdæmpet facon. Jeg ville ELSKE at køre 100% farvefokus som Celine, men jeg har en tendens til ikke at kunne leve i det så længe af gangen, så derfor tænkte jeg, at min vinkel var bedre, med noget der sådan blender lidt mere ind, men samtidig med et twist af kulør.

Der kommer til at flytte møbler ind og ud af huset over perioden, således jeg kommer til at vise alle mulige fine sager, i forskellige farver og sammensætninger.

Efter mit besøg på Montanas fabrik på Fyn, som jeg skrev en del om HER, har jeg sværmet for de nye farver.

I maj i år præsenterede Montana 30 nye farver. Hvert 8. år udvikler Montana en ny farvepalette, og denne er kreeret i samarbejde med eksperten Margrethe Odgaard. Margrethes filosofi med de nye farver er at man kan skabe uanede kombinationer, farverne skal kunne matche på kryds og tværs, præcis ligesom modulerne.

Det første møbel der er flyttet ind, er den smukke lave skænk SAVE, i farven fennel. Den er sådan en blanding mellem grå og oliven grøn, helt utrolig lækker, og flot at sætte sammen med de lyse møbler i vores stue.

Skænken kan naturligvis skabes i alle farver, og mixes og matches præcis i de kombinationer som man ønsker. Det er kun fantasien der sætter grænser for hvor vildt man vil ha det.

Jeg er helt tosset med farveskalaen på billedet her, og jeg har også en ide om, at jeg skal skabe noget stort på et tidspunkt, ud af de her farver…. Men det blir nok først i det nye år 🙂

Jeg håber I vil tage godt imod det hele, og lade jer friste af den enorme slikbutik af farver, som Montana kan skabe….. Jeg er fuldstændig blæst bagover selv, og elsker bare at sidde og lade mig inspirere på deres hjemmeside, eller på instagram. Hvor de ofte deler nogle helt fantastiske kombinationer 🙂

Don’t judge a colour by its colour

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar