forandringer Hjem

Status på vores store påske projekt….

29. marts 2021

Søndagsrefleksionen forsvandt ud i det blå, jeg lå på langs, og jeg havde det virkelig dårligt. Lørdag aften havde vi gode venner på besøg, og bevares, vi fik rødvin og go mad, men altså ikke noget i en størrelse som skulle lægge mig fuldstændig ned. Nogen gange, så går rødvin bare direkte i hovedet på mig, og det gjorde den så her. Jeg var virkelig dårlig, med opkast og det hele, lykkedes mig at klemme en krydderbolle og et glas cola ned ved 17 tiden, og kl. 19 hentede Jesper MC d. til os alle….

I dag mandag, er kroppen nogenlunde sig selv igen, ikke den helt store appetit, og stadig lidt efter”veer” fra hovedpinen, men jeg er oppe, og igang. Jeg har været ude og gå tur, huset er gjort rent. Pigerne og Jesper har påskeferie, så der er godt gang i den her på matriklen.

Jeg har faktisk en del deadlines i den her uge, så jeg skal liiiiige mestre at tænke kreative tanker mens der sker så meget rundt om ørene på mig…. ha ha…. Men jeg elsker at de er her, og alt det spændende der sker 🙂

Men nu, er der tid til en status på vores projekt i gangen. En uge gik der, før vi tog den endelig beslutning, til væggen var væk. Det var den mindste del af det som Jesper siger, det er selve opbygningen af den nye trappe der bliver den største udfordring for ham, men der er også en masse reparation på en væg der pludselig er synlig, der er spartling af trappen til 1. salen, og der er masser af maling i hele rummet, både oppe og nede. Og så er jeg på udkig efter en fin lampe til loftet i gangen 🙂

Som det er med alle projekter, opstår der altid noget uventet. Vi har nemlig et spir i kælderen, som går op til brændeovnen. En gang om året, kommer der en skorstensfejer og rengør der inde, så han skal naturligvis stadig kunne komme til her. Det betyder, at Jesper er nødt til at lukke det hul, og lave det i et andet rum, som også støder op til skorstenen. Det er selvfølgelig lidt træls, fordi det bare SKAL gøres for at trappen kan blive en smule mere gangvenlig og pæn….. Det hul rumsterer han med i dag.

Han har også spartlet trappen op til 1. salen, og den har fået et lag maling, væggen har fået pudset de største huller, og skal så bagefter pudses helt op, når man kan slibe på det første lag.

Jeg tror ikke vi bliver færdige i påsken, men det er også lige meget, for det har ikke indvirkning på hvordan hverdagen fungerer.

For nu, har vi allerede hullet, og den enorme luft og gangplads, som vi glædede os meget til at få frem igen….

Men nu skal I se det…. Jeg tænker sagtens I allerede kan fornemme den store rum forandring….

Sådan her så det ud fredag aften inden vi gik i seng
Man kan godt se han er tømrer, på 3 timer var væggen væk, og alt lort og snavs fjernet
De største huller er lappet inden væggen skal pudses helt op…
Måske I her kan fornemme hullet som jeg snakkede om, det skal lukkes og så har han lavet et nyt på den anden side
Men se lige en vild rum forskel i vores lille bitte gang…. Det er så skønt.

Hvis I vil se før billederne af gangen, så er de i indlægget HER….. Og så glæder jeg mig til når jeg kan vise jer en ny trappe og nyt gelænder 🙂

 • Reply
  Louise
  31. marts 2021 at 21:05

  Hejsa hvor ser det godt ud. Jeg overvejer også at male vores entre eller spartle, men hvordan fungere det? Gør du det direkte ovenpå tapetet? Og bliver det pænt og jævnt?

  • Reply
   Mernee
   4. april 2021 at 15:53

   Hejsa

   Vi har ikke tapet her ude, så det er “kun” at pudse det pænere, men det er en rå murstensvæg vi får nu ned til til kælderen, som er blevet malet hvidt. det ser super fint ud 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar