Blomster Hjem Inspiration MIG mit outfit mortilmernee.dk

Påskeæg, sygdom, forspirring og forårsfarver.

22. marts 2019

De sidste 3-4 dage har jeg ikke foretaget mig ret meget. Da jeg gik i seng tirsdag aften fornemmede jeg godt den der krillern i halsen og kløe i næsen. Jeg frøs også ret meget. Men jeg fryser altid, så det tog jeg ikke så tungt. Jeg puttede mig under dynen med min varmedunk og håbede det var ovre om morgenen.

Men nej, det var det ikke, jeg vågnede flere gange i løbet af natten og fik det dårligere og dårligere…. Jeg er ganske enkelt blevet nedlagt af influenza.

Det heldige var, at jeg ikke havde nogen planer for ugen, der ikke kunne skubbes, så jeg har tilladt mig at blive under min dynen eller på sofaen hele ugen….. Og når der så lige har været en snert af energi, har jeg foretaget mig en lille bitte smule. Men ikke meget.

Det er i sådan en situation her, jeg også værdsætter min nye arbejdssituation ekstra højt. For jeg kan rent faktisk tillade mig, at ligge mig her og være dårlig….. Der er ingen chef jeg lige skal ringe til, og have dårlig samvittighed når jeg så ikke møder ind dagen efter, fordi man stadig er dårlig. Nej, jeg kan blive liggende her, og forhåbentlig klare så meget som muligt via min mail. Og udskyde resten til næste uge…..I en af de der små energi stunder lykkedes det mig at forspirre lidt i vindueskarmen. Jeg havde købt ind til det for nogle uger siden, men var ikke lige kommet igang endnu. Det kom jeg så nu. Og da jeg lagde et billede op på instagram, var I flere der spurgte hvad jeg havde sået. Jeg sår altid tomater, agurker, ærteblomster og tallerken smækkere. Når vi kommer lidt længere hen laver jeg også gerne et par solsikker og nogle gange forsøger jeg mig også med valmuer. Men det er mest når vejret virkelig er blevet varmt. Planterne jeg sår her sætter jeg så ud på terrassen når vejret tillader det, jeg synes altid det er så hyggeligt at have lidt der både kan spises og blomstrer, lige der, udenfor vores køkkendør.


Og nu til de berømte æg. Det er så sjovt, som den her ægge historie fortsætter år efter år. Jeg tror det må være 3 år siden jeg delte dem i en storie for første gang. Det var nogle æg som var kommet i Rema 1000, og som var deres eget sortiment. Og derfor lidt billigere end fx anton berg. Da jeg smagte dem for første gang blev jeg SÅ begejstret, at jeg bare måtte dele det. Storie var nyt den gang, så jeg tror det var noget af det første jeg sådan begyndte at vise der ude….. Siden har de kørt et par år, og folk er hoppet med på den, når de har smagt hvor fantastiske de er.

Men i år, der var de pludselig kommet i ny forklædening, og der er virkelig mange, der har skrevet til mig, at de altså ikke kan li dem, og om de har fået købt de forkerte.

Jeg havde nemlig selv købt de forkerte første gang, og var noget så trist….. Indtil jeg forsøgte mig med et nyt æg, med en ny overflade, og jeg til min store begejstring opdagede, at mine elskede æg, i år findes i ny forklædning.

Bag på posen skal det se sådan her ud, og i skålen her over, ser I hvordan de skal se ud i år, hvis I også har lyst til at smage de lækre æg. En del har også skrevet til mig, at netto har nogle der smager identisk, og her hedder de så dinoæg, men ser lige sådan ud både uden på og inden i 🙂

Her midt i mit sygeleje er det også lykkedes mig at gøre lidt forårshopping. Man har virkelig go tid til at surfe rundt på sin telefon og lure på forårstrends og farver, og jeg er faldet ret meget for farvenuancerne hos Storm&Marie i denne sæson.

Jeg har en stor kærlighed for strik, og særligt deres blå strik er jeg vild med. Den har den klareste blå farve, som jeg synes skaber så go kontrast til alle de varme nuancer. Nu mangler vi bare lidt lunere vejr, så de bare ben kan begynde at blive luftet, under de fine lange kjoler.


Her fra min seng, hvor jeg i skrivende stund beretter dette indlæg, har jeg også udsigt til weekendens kjole, den skal jeg iføre mig imorgen aften, hvor vi skal holde en fest. En fest jeg har glædet mig meget til, og hvor vores tætteste venner kommer og fejrer sammen med mig. Jeg lover at fortælle meget mere om den her fest på den anden side, da det hele skal foregå lidt anderledes end vi lige er vandt til. Men jeg må bare sige, som det står til lige nu, kunne det simpelthen bare ikke passe bedre.

Jeg glæder mig meget, og jeg gør mit ypperste for at komme på højkant, så jeg kan nyde det hele og vores gæster.

Rigtig go weekend til jer alle der ude 🙂

Den smukke kjole er en gave fra H&M,
fint stel som jeg har fundet hos Fleafix
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar