boligindretning Hjem Inspiration Køkken

Køkken i forvandling…

7. november 2019

Der sker lidt i vores køkken i øjeblikket. Jeg lagde en story op for nogle uger siden, at jeg aldrig rigtig var blevet glad for den lampe løsning vi havde i køkkenet, og der kom mange gode forslag….

Og mens jeg sådan blir helt sikker på, hvilen belysning der skal til over vaske øen og spisebordet, så tænkte jeg, at jeg egentlig havde lyst til at male vores køkken/alrum.

Det har jeg haft lyst til længe, har bare ikke helt kunnet finde ud af, om jeg skulle gå med farve eller ej…. Jeg har ret meget lyst til at male hele køkkenet med kalkmaling, men lige nu, der har jeg ikke helt det samme overskud som jeg plejer, så i første omgang blev det den lette løsning, bare helt almindelig vægmaling. Farven er sådan en Knækket hvid, som jeg også gerne vil påføre kalmaling i på et tidspunkt, så nu kan man i hvert fald sige, at der er grundet… Og indtil jeg tager tilløb til det sidste, så er det her nu også ganske pænt.

For mig kan det også godt handle om, at jeg har nogle hjørner jeg bruger rigtig meget i forbindelse med kampagner og styling, så fornemmelsen af fornyelse, og nye steder at fotografere, det gir helt ny kreativ energi til hjernen, og en meget sjovere tilgang til kommende samarbejder 🙂

Lige om lidt komme julen, og den fylder meget i vores lille hjem, så jeg er helt okay med, at rammerne på væggen er lyse og rolige, når alt det røde og grønne flytter ind.

På klinke væggen i køkkenet har jeg dog allerede lavet en større make over. Vi har fjernet den gamle hylde der sad, og så har jeg købt en Tallerkenrække i metal fra Hay. Faktisk havde jeg købt to, men det var simpelthen for voldsomt for den lille væg, så den anden hænger nu hos min veninde… ha ha… Måske jeg køber den som er halv størrelse, det vil nok passe bedre.

Men for nu, der er jeg helt tosset med den rum fornemmelse som det ga, at fjerne hylden, og skabe en ramme istedet. Til væggen har jeg så købt en ny lampe, Nemo Lampe De Marseille hedder den. Og den er jeg vild med. Jeg så den på 3 days of design i foråret, og har ikke kunnet slå den ud af hovedet. Den giver en ret god belysning, og så synes jeg den fungerer flot i vores industrielle køkken…. Man ser den virkelig på sådan en stor tom væg.

Som med alt andet, så skal nye rammer liiige tilpasses, man skal sådan tage en form for ejerskab på det, og det skal jeg også her. Jeg skal ha lov til at dimse lidt rundt om det hele de næste par dage, og det glæder jeg mig til.

Så ro på rammerne…. Lad så bare den jul komme snigende…. I hvert fald i hundefri højde….. ha ha

Et spisebord med hundegodbidder og en tom cola flaske, the store of my life….. these days
 • Reply
  Lee
  7. november 2019 at 19:31

  So lovely! I’m glad I figured out how to change the text to English ❤

  • Reply
   Mortilmernee
   7. november 2019 at 20:42

   Thank you so much, happy you found me 🙂

 • Reply
  Marie Eigen
  7. november 2019 at 20:26

  Suk hvor er det pænt Louise!! Wauw ❤️

  • Reply
   Mortilmernee
   7. november 2019 at 20:41

   Åh hvor er du bare sød, tusind tak 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar