boligindretning Børneværelser Hjem Malede vægge Mine piger mortilmernee.dk Neel

Projekt børneværelser er skudt igang….

2. februar 2018

Nå, som overskriften lyder, så er vi altså gået igang med projekt børneværelser…. Det slog mig pludselig, at gulve jo ligesom har tørretid, og eftersom de skal have mindst 2 gange, så så jeg pludselig for mig, at pigerne slet ikke kunne være på deres værelser i vinterferien. Det duede altså ikke. Så vi er gået igang nu, og håber på den måde, at deres værelser er færdige når vi rammer ferien om en uges tid.

Jeg var i tvivl i indlægget HER, om hvor der skulle være gult og hvor der skulle være lyserødt, om gangen skulle males, og hvad der ville passe til badeværelset. Indtil nu, har vi i hvert fald besluttet, at Neels værelse bliver gult på gulvet. Jeg har også fundet de røde metal reoler, og så har jeg lovet dem, at vi rykker lidt rundt hos dem begge, så de rigtigt får fornemmelsen af helt “nye” rum…. Jeg ELSKER det her, men samtidig HADER jeg at vente på maling der tørrer, jeg er ikke skabt med 2 minutters tålmodighed i min krop. Men sådan er det nu en gang, og jeg kan mærke, at det her, det blir godt 🙂

I får et par billeder her af Neels værelse, hvor det har fået første gang. I eftermiddags fik det anden gang, og gangen har også fået, jeg kan derfor ikke komme der op før senere på weekenden….

Jeg er helt tosset med den gule farve, den står SÅ lækkert til Neels tapet, og det bedste af alt er, at hun selv er helt vildt glad for det….. Så indtil videre, der tegner det ganske lovende med de her farvelade arrangementer vi har kørende på 1. salen 🙂

Go weekend til jer alle

 

 

 

 • Reply
  Celine
  4. februar 2018 at 0:35

  I love the wall.Have you think peint radiator in black?

  • Reply
   Mortilmernee
   5. februar 2018 at 8:49

   thanks, and no, I haven’t thought of that 🙂

 • Reply
  Lise
  2. februar 2020 at 23:41

  Hvilken farvekode har det gule gulv?…..overvejer at bruge farven på en reolvæg på min datters værelse 🙂

  Bh Lise

  • Reply
   Mortilmernee
   3. februar 2020 at 13:03

   Hej Lise, den har jeg desværre ikke, for vi endte med at smide utrolig meget ekstra hvid i, da farven slet ikke var den vi ønskede

 • Reply
  Lise Hornehøj Garval
  3. februar 2020 at 11:04

  Hej
  Dejlig inspiration.

  Jeg skal lave en reolvæg på min datters værelse, som ville blive ekstra lækker, hvis den kunne få samme skønne gule farve som på Neels gulv.

  Har du en farvekode du kan videregive?

  På forhånd tak 🙂

 • Reply
  Lise Hornehøj Garval
  3. februar 2020 at 14:13

  Øv :-(, men tak for svar!
  Jeg forsøger at ramme farven!

  • Reply
   Mortilmernee
   4. februar 2020 at 9:30

   Jeg håber det lykkedes :-9

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar