Ambassadørskab boligindretning ferie Hjem Ikke-kategoriseret Malede vægge Merle MIG Mine piger mit outfit mortilmernee.dk naturen Skiferie sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler Traveltip

Weekend, tømmermænd og sne i sigte….

25. februar 2018

Indeholder reklame, da vi er inviteret på pressetur

Søndag aften, endnu en weekend går på hæld. Det har været en virkelig dejlig weekend, jeg har haft søde damer på besøg, I ved mine “kølige mumier” – som vi kalder os… Eller Cool mommyes, som Jesper kun kan se som kølige mumier, og så blev det til det 🙂 De var her fredag aften, vi fik tapas og aparol, hvilket resulterede i, at jeg lørdag i den grad var i mumie tilstand. Det er længe siden jeg har haft det sådan, og hvor var det i grunden en befriende følelse, i hvert fald fredag aften….

Egentlig skulle jeg ha brugt weekenden på at male, men sådan ville Post danmark det ikke. Så jeg fik en ufrivillig pause i det som jeg troede jeg skulle ha brugt weekenden på. Jeg har nemlig købt maling hos Røverkøb, som leverer vanvittig billig maling til døren…. Så er det bare post danmark der ikke lever op til deres leveringstider, hvilket betyder, at jeg først kan vise jer hvilken farve jeg har valgt til endevæggen, om et par dage.

Ellers er vi så småt begyndt at forberede os på den kommende skiferie til Hovden. Vi sejler med Colorline tirsdag i uge 10, og får 4 vidunderlige dage på de norske fjelde. Colorline sejler fra Hirtshals til Kristiansand, turen tager kun 3 1/3 time, hvilket giver os jyder en ret go mulighed for at komme hurtigt til Norge. Færgen tilbyder den lækreste buffet, så alle 4 maver hos både store og små, er godt fyldt op til de sidste 3 timer i bilen, inden vi rammer Hovden. Vi glæder os helt vildt, 2 år siden pigerne havde ski under fødderne, jeg håber sådan de hurtigt kommer ind i det igen. Heldigvis har vi skiskole til dem den første dag, så jeg tror det kommer hurtigt 🙂

Merle har været på springweekend siden tidlig lørdag formiddag, så vi hentede et meget træt, omend stolt og ekstremt dygtigt barn hjem her til aften.

Vi så deres opvisning for første gang, og jeg må bare sige, det der med at blive mor og når man er særlig stolt, det skaber alså sådan en vis rørstrømsk følelse i kroppen. Jeg stod i hvert fald der, snøftede en ekstra gang, og prøvede at skjule det, indtil jeg kom til at se på de andre mødre, de så ud lidt ligesom mig…. Så det er nok bare sådan det er 🙂 Men wauw, hold nu op hvor var de bare dygtige…. Jeg glæder mig til de næste weekender der byder på opvisninger 🙂

Sne, kulde og frost over Danmark den næste uges tid…. 100% perfekt når man bare skal i ski stemning…..

Smukke Hovden, billedet er lånt på google.

 

Skisteming når det er aller bedst.

 

En væg der venter på sin nye farve…

 

Store “lille” Neel, der har haft legeaftale, nu hvor Merle har været væk hele weekenden. Neels fine t-shirt er fra hundred pieces, hendes fine nederdel fra Knast by krutter og de lækre gule sko fra Bisgaard.

 

Det her lækre læderetui har jeg købt hos fine Sandra, som står bag profilen Made By Askegren. Jeg har længe søgt efter den helt rigtige opbevaring til vores pas når vi rejser, så da Sandra udviklede denne, var jeg solgt. Vi er typerne der stadig printer alt, bare lige for en sikkerheds skyld, og i det her smarte etui, kan vi samle både print og pas, og så er det bare super lækkert samtidig. Jeg er ret vild med det.

 

Bordet, til de kølige mumier.

Mig, glad og i det fineste forårsoutfit, nederdelen er fra Ganni sidste år, men den smukke bluse er fra i år. den er også fra Ganni, og købt hos Profilart.

 

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar