Uncategorized

Tusind tak

19. juni 2011

For alle jeres søde input på min blog. Jeg er lige på mini ferie med familien så jeg kan ikke gennem telefon besvare jer før jeg lige kommer hjem. Men tak fordi i kan li min blog, jeg håber i vil følge mig fremover… Jeg vil straks jeg kommer hjem lægge nye indlæg på:-)

Mange kram Louise

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  19. juni 2011 at 19:43

  Jeg glæder mig til at følge med 🙂

 • Reply
  malene-louise
  22. juni 2011 at 19:10

  Hej Louise.

  Følger nu spændt din skønne blog. Må sige at jeg er blevet helt mundlam over din fantastiske indretning, jeg rummer ikke samme kreativitet så jeg elsker at følge folk som gør.

  Jeg bor i Horsens, kan se du bor i Hedensted som jo ikke er så langt fra Horsens, så hvis der er nogle gode butikker i Horsens du gør brug af, må du endelig sige det til mig, så jeg kan tjekke dem ud! 🙂

  Venligst
  Malene-Louise

 • Reply
  Louise
  22. juni 2011 at 20:48

  Hejsa.

  Tak for dine søde ord. Dejligt at høre når nogen synes man gør noget fint:-)

  Ang butikker i Horsens bruger jeg nok kun Workshop. Og ellers er det bare nettet, nettet og atter nettet:-)

  Ha en dejlig aften, hyggeligt du vil følge bloggen fremover:-)

  K Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar