Uncategorized

Klatøjet!!!

10. august 2011

Er simpelthen ordet for dagen her hos os….. Store pigen har taget en totalt tvist de sidste to aftener, hun har bare overhovedet IKKE villet sove om aftenen. Vi har aldrig haft problemer før. Bare puttet hende op, givet hende en bog, og så har hun sovet kort tid efter. Men pludselig mandag aften begyndte hun at blive vildt ked af det, og det fortsatte i 2 timer, indtil hun kom ned i stuen til mig….. (var alene hjemme). Igår aftes gentog det sig så, her kom hun dog ned lidt før, for lille Neel blir vækket af alt den larm…..

Og oven i det, så har min lille Neel fået sin første feberforkølelse…. Hun er bare SÅ klatøjet, og pylret og slet slet ikke tilpas. Det betyder så, at vi faktisk ikke har fået lukket et øje i nat….!!!!

Så KLATØJET, det er præcis hvad vi er her hjemme, hende her er det nok mest.

Det er bare så synd for hende, og man kan bare intet stille op, andet end at være der, og forsøge at opfylde alle hendes små behov….. Er bare en smule svært, når man ikke rigtig selv har flere ressourcer at trække på.
Så nu har jeg lige været en tur på apoteket og hentet noget panodil junior, det må hun få når hun vågner (ligger pt og putter i sin barnevogn). Det har afhjulpet Merle flere gange, så tror også det vil være godt for Neel.
På vej der om kom jeg forbi en lille biks her i Hedensted, og der stod så denne lille fine gule stol, den var sat ned til 75 kr. Den måtte altså med hjem til os, synes den var noget så sød….. Og da jeg kom hjem havde posten været her med Bolig magasinet og to kähler krus, som jeg har bestilt for flere måneder siden. De var gratis med hvis man bestilte bladet to gange… Havde totalt glemt det, så det var da en dejlig positiv overraskelse på sådan en klatøjet dag.

Og her er da også lige en dagens buket, som rent faktisk er fra igår….. Nåede det bare ikke oven i alt det der sygdom og ked af det hed!!!!!
Her et billede af lille klatøje midt i stuen, det fine kludetæppe røg med i kurven da jeg handlede i rema 1000 forleden, kostede sølle 49 kr. Ret så fint synes jeg, og total lille farveklat der midt i det hele…. 🙂
Håber i alle der ude har en lidt mere energifyldt dag…..
 • Reply
  Pernille
  10. august 2011 at 18:18

  Øv det er bare aldrig sjovt når de små er syge. Vi er også ramt af sygdom i disse dage så jeg ved præcis hvad du er midt i – håber snart Neel er frisk igen

 • Reply
  Louise
  10. august 2011 at 19:15

  Nej det er godt nok ikke sjovt. Det tager bare alt energi fra en….. Tør da slet ikke tænke på når den her slags dage kommer samtidig med man er startet job…..

  Go bedring til jer også

 • Reply
  Kreativista i Boligrum
  10. august 2011 at 20:04

  Jeg er selv helt vild med krusene, super flotte farver og smukt design. Håber resten af ugen bliver bedre, god bedring til Jer!

 • Reply
  Frk. NØ´s Roderier
  10. august 2011 at 20:45

  Nej har gjort engang, altså solgt pompomérne i biksen, nu "skjuler" de grimme flyttekasser! Ellers smart ide Louise, det der med at låne mænd, forestiler mig et katalog af mænd, i stil med: Nu skal jeg bruge en mand til at flytte, Nu skal jeg bruge en mand til at bore huller i væggen, Nu skal jeg bruge en mand til at stege kødet korrekt… Åh kunne fortsætte i time vis og kataloget blev til en telefonbog, er dog ikke sikker på at mændne ville være lige så begejstret som mig! 😉
  Go bedring med børnene derhjemme <3

 • Reply
  Ugleunger
  10. august 2011 at 21:47

  Må altså lige komme med en rose! Hvor bor i bare fedt, elsker Tolix stolene:) Dejligt med mange farver, i et skønt mix.

  Og så en lille lysende regnbue pige midt i det hele, som prikken over i'et:)

  Vh Mette

 • Reply
  Louise
  11. august 2011 at 12:00

  Lea – nu har jeg været så genial at gifte mig med en håndværker…. Så der er rigtig mange af de nævnte ting jeg får ham til at fikse… Godt træk af mig ik:-):-)

  Mette – Velkommen til, er glad for du vil følge med her:-9

 • Reply
  Marolle
  11. august 2011 at 16:08

  nååårh det lille pus! håber hun snart har det bedre.

  FED stol og tæppet!! hvorfor så jeg ikke det i min rema igår ??

 • Reply
  Ida
  11. august 2011 at 20:39

  Hei du! 🙂

  Så koselig at du vil følge bloggen min!!
  Bloggen din var jo superflott så her må jeg følge med videre. Nydelige bar du har som titter frem på bildene innimellom interiøret 😉 De tolixstolene i bakgrunnen er så lekre, heldige deg. På ønskelisten min!

  -Ida
  (Interiør drops)

 • Reply
  Louise
  11. august 2011 at 21:20

  Marolle…. Ja den er fin stolen ik:-) 🙂

  ja det var da øv med rema… måske de har dem endnu…. her er i hvert fald stadig et par stykker.

  Ida. Velkommen til og tak for de søde ord:-) 🙂 ja stolene var også et højt ønske længe her hjemme, først var de blå, så blev de hvide og nu har de alle mulige farver… lidt sjovt 🙂

  KH Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar