Uncategorized

Bordet fra Carlshøj…

17. januar 2012

Det fine lille bord fra Carlshøj er nu hentet, og som lovet, en masse fine billeder fra butikken. Ihhh man har lyst til at tage en hel masse med hjem der fra. Det er helt sikkert. Jeg har handlet her i mange år, så der står allerede nu, mange fine møbler som i sin tid er købt her…. Jeg kan bla. nævne vores tolix stole, det store flueskab i køkkenet, det fine grønne patinerede skab og faktisk et stort vitrine (som pt står i kælderen pga pladsmangel) og så en hel masse dims og dut….. Det er et fine sted, og jeg er vild med at komme der.

Susan og hendes mand Jørgen er ejer af butikken, og jeg lover jer, søde rare mennesker, de er “næsten” besøget værd i sig selv. Så hvis man bor i nærheden, så aftal en tid, og kig forbi.

Gør man ikke det, så synes jeg i skal kigge forbi netbutikken, hvem ved, måske der lige er en ting som i lige stod og manglede….. I hvert fald opstår der tit pudsige behov i mit hoved når jeg kigger forbi.

Idag fx. fortryder jeg måske lidt, at jeg ikke fik en eller to af de smukke mester jakel dukker med hjem…. Jeg sys bare de var lidt uhyggelige da jeg var der… Men på billedet her, der er de altså fantastiske

 • Reply
  Anna Marie Weinreich
  17. januar 2012 at 13:44

  Skøøøønt sted – som jeg gerne ville besøge!!!

 • Reply
  Helle Jakobsen
  17. januar 2012 at 13:50

  Uha Louise, endnu et lækkert sted at shoppe, og så lige i nærheden. Der er da godt nok mange fine sager. Kan huske Mester Jakel dukkerne fra Den gamle By under festugen, jeg var faktisk lidt bange for dem.

 • Reply
  PillePalle....
  17. januar 2012 at 14:38

  Fint bord og masse herligheter i denne butikken! Der kunne jeg også gjerne handle litt.

 • Reply
  Leizys Barslerier
  17. januar 2012 at 18:12

  Pyha ja, der er det da vist svært at holde pungen i lommen – og bordet er bare så fint!

 • Reply
  Nina
  17. januar 2012 at 19:27

  Er de flyttet i nye lokaler??
  Det er ved at være et par år siden jeg har været der sidst….men skal da vids snart forbi igen 😉

  Nina

 • Reply
  Ævlebævle
  17. januar 2012 at 21:51

  skønt sted, jeg kunne også godt bruge nogle ting der fra, fx nogle stole 🙂

 • Reply
  Uglemors verden
  17. januar 2012 at 22:39

  Ej altså – kender som tidligere nævnt godt netbutikken, men har aldrig været der – hvor der det fristende ud – vidst meget godt jeg bor for langt væk derfra 😉

  Herligt du har fået løst dine kommentarproblemer, rart blogger lige kunne melde ud hvad der kunne virke 🙂

  Men hvor er det bare træls dit arbejde er så usamarbejdsvillige, øv altså! det hjælper jo ikke lige just på humør eller stress – men dejligt du nu har en måned til at få lidt ro på det hele, håber tingene løser sig for dig, måske ikke på den måned, men inden alt for langt tid 🙂

  Og som der vist var et par stykker der har nævnt tidligere, så burde du virkelig starte dit eget firma som indretningskonsulent (du behøver jo ingen uddannelse, du kan det allerede 😉 bare start i det små, og reklamer her på bloggen som en start – bare for at se om det overhovedet har interesse – det tror jeg personligt der er mange herinde der ville være vilde med)

  Uanset hvad, så ønsker jeg dig pøj pøj med det hele 🙂

  Kh Karina

 • Reply
  Stine -Auvills univers
  18. januar 2012 at 8:45

  Hvor er det en fin butik. En stor skam, at man ikke bor i nærheden! Og er helt vildt med det fine blå bord du har købt dig:-)

 • Reply
  Drude
  18. januar 2012 at 8:50

  Så flotte bilder fra en spennende butikk. Den skulle jeg gjerne besøkt, men det er litt langt å reise fra Kristiansand i Norge. Men hvem vet, kanskjen en gang. Flott at de har nettbutikk. Ha en fin dag. Hilsen Drude

 • Reply
  Michelle Faber
  18. januar 2012 at 12:14

  Hej Louise.
  Der bliver jeg vist nødt til at skulle et smut forbi:-) Er priserne også rimelige? Det ser godt nok spændende ud:-)
  Kender du Thomsons.dk som ligger i Andkær? Der kan man altså også finde mange lækre sager, kan du tro:-) Du kan jo tjekke hendes hjemmeside hvis du har lyst;-)
  Kh Michelle.

 • Reply
  Louise
  18. januar 2012 at 12:45

  Hej piger

  Ja det er et ret fint sted, det er det bare, helt klart besøget værd… Og der kommer jo nyheder ofte:-)

  De er flyttet i disse lokaler for et par år siden "tror jeg det var", så ved ikke om skal kalde dem nye mere:-)

  Thomsons kender jeg godt, det var der jeg købte møbelsættet til pigernes værelse, også et fint sted, men hun sætter jo alle tingene i stand, det gør de ikke så meget her. Her får man den gode patina med.

  Og Karina, ja det ku da være jeg skulle prøve at kaste mig ud i det… skal lige op til overfladen på overskudskontoen :-9 så må jeg se om jeg kan få fundet på noget:-)

 • Reply
  Christina
  18. januar 2012 at 23:25

  uhhh, sikken en masse flotte ting og sager – der kan man vidst købe sig rigtig fattig… godt at jeg ikke bor i nærheden 😉

 • Reply
  Persilja
  19. januar 2012 at 22:47

  Vilken DRÖMbutik!!! Jag vill ha allt! 🙂 Och vilken drömblogg du har. Jag vill ha allt här också! 😀

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar