Uncategorized

Sjov leg…..

7. maj 2012

Pigerne havde lidt af en fest her i weekenden… Den fine lilla barnevogn fik Merle som ganske ganske lille, men den har skabt meget kamp siden Neel er begyndt at gå, nu har Neel så fået sig en lille klapvogn… Som desværre også skaber en pokkers masse kamp… Er nok nødt til at eje to af dem, for fredens skyld.

Men midt i al balladen, så finder de altså også ud af det til tider, og det er så sjovt når det sker. Denne leg er dog nødt til at foregå under opsyn, tør ikke lige tænke på konsekvensen af væltede rulletingester med børn i…..

Igår foregik legen helt og aldelse til stor morskab for hele familien, og heldigvis har man altid lige mobilen ved sig… I hvert fald det meste af tiden…. Og derfor det lykkedes mig at fange denne sjov stund.

Der var tur både til storesøster og lillesøster, og det var i den grad et festligt indslag på søndagen 🙂

 • Reply
  Helle Jakobsen
  7. maj 2012 at 11:49

  Sikke nogle herlige billeder af to piger som hygger sig og deler på godt og ondt. Sjovt som en bestemt legeting kan blive et hit :0)

 • Reply
  Guldloks moster
  7. maj 2012 at 12:04

  Ej hvor ser det bare hyggeligt og sjovt ud, jeg elsker jeres hvidmalede trægulve, da vi boede i lejlighed havde vi også malet vores gulve hvide – det elsker jeg bare også selvom de bliver slidte med tiden.

  Nu bor vi til leje i et rækkehus så jeg må nok bare drømme om at få hvide trægulve igen 😉 selvom de gulve vi har nu er godt slidte og virkelig trænger til en ordentlig omgang, så hvis vi skulle flytte så skulle de alligevel slibes ned – så måske man skulle overveje det, hmmmm.

  Knus og kram fra Lotte

 • Reply
  Mors Rollinger
  7. maj 2012 at 14:54

  Sikke nogle dejlige piger. Det ser skønt med med søskende leg.

  Er helt vild med kjolen din store datter har på. Er den selv kreeeret?

  mvh Malou

 • Reply
  Louise
  7. maj 2012 at 20:18

  Tak for de søde ord… Ja de er skønne de tøser… Men det er også hårdt til tider, de kan sørme ikke altid enes da!!!

  Kjolen har jeg ikke selv syet, men jeg har fået den syet af en på trendsales… Så mon ikke det er nogen man kan kaste sig ud i, altså hvis man kan sy 🙂

 • Reply
  Mette Kathrine
  7. maj 2012 at 20:26

  he he he ja det ser ud til at have været en fest, de er så søde dine to piger! Ja jeg kender jo godt det med, at søskende kan komme op at toppes over legetøjet. Men fedt når de kan enes om det og skabe en leg sammen 😀

 • Reply
  Louise
  7. maj 2012 at 20:45

  Tak for det…. Ja de er søde 🙂 Men kampe har de godt nok også… Glæder os lidt til Neel kan svare lidt mere igen og give Merle modspil… Lige nu har hun lidt for meget overtaget …. Men det er nok meget normalt for søskende i den alder!!!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar