Uncategorized

Opdateret vinterhave….

12. marts 2013

I weekenden fik vi igen lavet lidt om her hjemme….. Jeg ved nogen af Jer synes vi aldrig slapper af, men jeg må bare konstatere, at jeg faktisk slapper bedst af, når jeg er igang med at indrette. Jeg elsker det, og jeg bruger oceaner af tid på det…. Jeg kan simpelthen ikke lade være, og jeg fungerer bedst, når jeg har gang i et eller andet projekt…..

Men tilbage til vinterhaven….. Den skønne palleseng er flyttet tilbage, den har stået på vores repos i et års tid, men her blev den aldrig brugt. Og det skønne spise arrangement der stod her før, det blev heller aldrig brugt. Så vi blev enige om, at det nok var bedre at lave noget som rent faktisk blev brugt.

Pigerne bruger deres legehjørne helt vildt meget, men faktisk synes jeg de manglede sådan et sted som det her. Bevares, vi har da sofaen i stuen, men det er ikke altid jeg finder det lige fedt, at der er hoppeleg og pudekamp i stuen….. Så nu har de altså fået deres helt eget “værelse” i stueetagen…..

Det fine græstæppe hentede vi i IKEA i søndags, det er altså et godt køb. Det gjorde at rummet blev meget mere samlet, at gulvet ikke er hårdt at lege på, og at selv udtrykket bare blev meget mere cool. De to nye træmøbler har jeg hentet i vores lille lokale Rustik Butik.

Lige nu funderer jeg rigtig meget over, hvad der egentlig skal være af farver og mønstre på sengen…. Jeg er som bekendt lidt mættet af retro blomsterne. Men jeg skal heller ikke gå all in på det grafiske…..

Har tænkt at madrassen skulle betrækkes med en farve, men hvad for en farve, og hvilke puder??? Forslag modtages gerne….. Sjovt at se om der er nogen der synes det samme som mig:-)

 • Reply
  Emilie Ejlsborg
  12. marts 2013 at 9:21

  Wauw, hvor er det bare smadder pænt, sådan vil jeg da også bo! 😉

  //Emilie
  http://gravidmedlupus.blogspot.dk/

 • Reply
  Marianne Norup - Dig-Mig
  12. marts 2013 at 9:28

  Hvor ser det bare dejlig lyst og forårsagtig ud. Det er måske nok en vinterhave, men det oser af forår og sommer, især med det grønne tæppe.

 • Reply
  Chatrine- krealiving
  12. marts 2013 at 9:54

  Hvor ser det super fint ud! Dejligt med så meget plads, og det grønne tæppe passer jo fantastisk flot ind.

 • Reply
  min-mors-mirakler
  12. marts 2013 at 10:08

  Jeg kender kun alt for godt trængen til altid at have gang i et eller andet. Hvor er det bare blevet godt, og hvor bor i bare dejligt. Kh Maria

 • Reply
  Therese
  12. marts 2013 at 10:13

  Hvor ser det hyggeligt ud. Jeg syns det kunne være fint at betrække madrassen med enten turkis eller gult, så det kunne passe til tapetet ;o)

 • Reply
  Susi
  12. marts 2013 at 10:26

  Super pretty! I totally love your carpet!!! Like spring grass 🙂

 • Reply
  Didde-Louise
  12. marts 2013 at 12:09

  Virkelig fint – langt bedre end før! Jeg tænker gult på madrassen, men må indrømme at det hvide nu er ret fint i mine øjne. Godt peppet op af puderne. Jeg har det som dig – mættet af retro, men vil heller ikke at alt skal være grafisk.

 • Reply
  Vintage Sheet Addict
  12. marts 2013 at 13:40

  Love the colour and light, a beautiful space! 🙂 x

 • Reply
  Kristina/www.myhouseins.blogspot.com
  12. marts 2013 at 15:38

  Det ser simpelthen så hyggeligt ud 🙂

 • Reply
  Maj♥
  12. marts 2013 at 15:54

  Hvor ser det skønt ud Louise!! Jeg synes faktisk det virker godt mes det hvide "betræk!" De fine puder træder enormt flot frem… Måske er det længslen efter forår, men jeg craver altså bare HVIDT for tiden… Og IKKE som i sne-hvid;)

 • Reply
  Helena
  12. marts 2013 at 17:45

  Så fint og venligt I bor, jeg eksker det:-)

 • Reply
  betine
  12. marts 2013 at 18:08

  Hvor er det bare blevet top-lækkert… Det var det også før, men det ser vildt indbydende ud nu…. Jeg glææææder mig til at (gen)se det hele 🙂

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  13. marts 2013 at 8:49

  Hvor er du bare smadder go til indretning, fantastisk farvevalg… Det er skideflot. 🙂

 • Reply
  line bank rønne
  13. marts 2013 at 13:58

  Skønt "legeværelse" pigerne har fået i underetagen! Lyst og lækkert og fyldt med glade farver!

 • Reply
  Heidi Langkjær Madsen
  13. marts 2013 at 20:09

  Åh hvor må det være rart med sådan et rum. Så fylder pigernes legetøj knap så meget i stuen. Jeg bor også i toetagershus og stuen ligner snart BR. Synes legeområdet breder sig hastigt. ;0)

 • Reply
  Louise
  14. marts 2013 at 9:43

  Jeg bukker og nejer…. Tak for de kære ord om min indretning….. Pigerne er heldigvis også ret godt tilfreds…

  der er pt ikke kommet en farve på hynden endnu…. Går lidt og drømmer om at finde noget lækkert på hay lagersalg… Nu ser vi… Der er varslet snestorm, så ved altså ikke om min krop kan klare 4 timer i stiv kuling og snestorm….

  Men Didde Louise, ja… hvad stiller vi lige op med det der med at være mættet af det ene og ikke helt vil over i det andet…. Jeg er strandet sådan lidt in between…. Prøver at finde en middelvej… Men kan mærke at mine indkøb lige nu stråler af sommer og forår….

 • Reply
  anlomar
  25. marts 2013 at 12:32

  I love your home!!! ♥
  Greetings, anlomar.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar