Uncategorized

Neels fine værelse…

15. juli 2013

Endelig er jeg blevet så tilpas færdig, at jeg kan præsentere Neels side i værelset. En del af min inspiration har jeg hentet hos Lisbeth. Hendes børneværelse og grafiske kundskaber er helt fantastiske. Og den farlige farlige liberty slange på sengen, den har Betine lavet til tøserne.

Men her er generelt sket en stor forandring. Jeg har malet den store trappe midt i rummet, den som går op til hemsen. Den er blevet sort, og på den måde skaber den en god opdeling af værelset, uden egentlig at være det, men samtidig så de ligesom føler, at de har hver deres. Midt i rummet er selvfølgelig stadig reolen med masser af legetøj, Jespers smukke hjemmelavede dukkehus og et lille møbelsæt hvor der kan leges og drikkes “kaffe”.

Men i hver sin ende har de deres seng og Merle har fået skrivebord og Neel har fået mine daybed. Jeg har længe gået og synes madrassen på gulvet så pænt træls ud, og så kom jeg på ideen, at Jesper da måtte kunne lave sådan en. Og selvfølgelig kunne han det. Det tog ham ca. en halv time, og så var den klar til maling.

Hele rummet har nu fået den store forvandling, som jeg er virkelig virkelig tilfreds med….. At det skulle gribe om sig, således hele huset nu faktisk snart har fået en overhaling, det havde jeg ikke forudset, men jeg må ærligt indrømme, at den ferie der står for døren, den er meget meget tiltrængt.

I skrivende stund er hele stuen tømt, og venter på første omgang af det grå maling. Hele køkken/alrum er allerede færdig…. Men når stuen så er malet, SÅ holder vi ferie….

 • Reply
  Louise Rix
  15. juli 2013 at 12:33

  Wauw hvor er det er fint værelse de har! Er helt vild med din daybed 😉

 • Reply
  Mig og Maya
  15. juli 2013 at 13:22

  det er da bare et hyggeligt og fint værelse- det dukkehus, kunne jeg godt tænke mig at se nærmere på. Er det er, du selv har været igang med at lave? Knus Heidi

 • Reply
  Louise Woller Skovdal
  15. juli 2013 at 13:32

  Hold op et lækkert børneværelse. Man ville godt lige ønske at være barn hjemme hos dig 🙂 Hvor har du den fine fine hæklede flue svamp fra?

 • Reply
  by.bak - interior & lifestyle blog
  15. juli 2013 at 13:37

  Meget meget fint Louise 🙂

 • Reply
  Maria-Therese/Mamamaruska
  15. juli 2013 at 14:26

  Rigtig fint. Lyst og lækkert med gode detaljer:)

 • Reply
  LeizyB
  15. juli 2013 at 14:41

  Hvor ER det blevet godt – vildt god idé med den mini-daybed. Jeg er på udkig efter et børne teakbord, som kan ledsage vores Hukit-stole – men ved ikke om det findes. Kunne også være fint til dine flotte gule stole :o)
  Synes virkelig at det er en god makeover du har lavet!

 • Reply
  Christina
  15. juli 2013 at 14:53

  Sikke et fint værelse. Som taget ud af et boligmagasin 🙂 Fine detaljer.

 • Reply
  AvMeg
  15. juli 2013 at 16:00

  Supersøtt værelse 🙂

 • Reply
  malla
  15. juli 2013 at 16:08

  Wow, så fint det ble;)

 • Reply
  Katrine Johannesen
  15. juli 2013 at 18:52

  Det er bare blevet rigtig lækkert, er vild med farverne!

 • Reply
  Siris Univers
  15. juli 2013 at 19:44

  Hold da op en smuk forvandling!!! Man kan godt se at her bor kun "Store" piger nu!! Så smuk makeover Louise, du har bare styr på det dér!!
  Hilsen Louise

 • Reply
  Sisse Christensen
  15. juli 2013 at 22:28

  Ja, det ER godt nok fint 🙂
  Sikke du har været kreativ.

 • Reply
  betine
  16. juli 2013 at 10:29

  Det er bare fantastisk! I looooove it 🙂

 • Reply
  Carina Gülstorff
  16. juli 2013 at 19:11

  Det er godt nok blevet super fint 😉 Hvor stammer den hæklede svamp fra?

 • Reply
  Piger I Provinsen
  16. juli 2013 at 20:04

  Wow, hvor ser det bare fantastisk ud – og et skønt lys der falder ind. Kan især godt lide at det ikke bliver FOR tøset og lyserødt – mange af tingene kunne jeg godt bruge uden for børnenes rækkevidde også.

  God sommer / Anne Sofie – pigeriprovinsen.blogspot.dk

 • Reply
  Julie
  16. juli 2013 at 21:59

  Det er så godt!!!! Kommer i tanke om petroleumsblå kunne være fin til Hukitstolene. Altså den blå som er i Ferm Living posen…

 • Reply
  Mette
  19. juli 2013 at 20:53

  Hej Louise.
  Hvor er det blevet fint. Hvordan har du lavet Neels væg?? den er SÅ fed!!

  Mette.

 • Reply
  Louise
  28. juli 2013 at 22:12

  Tusind tak for jeres søde besvarelser på pigerne nye værelse, vi er gået i feriestemning her hjemme, så jeg får ikke blogget helt optimalt lige i øjeblikket 🙂

  Men for at svare på spørgsmålene, så er dukkethuset et min mand har kreeret, han lavede det til Merle da hun skulle være storesøster, og nu er det så fælles 🙂

  Fluesvampen er fra anne claire petit, den er super fin, men jeg kan ikke anbefale den, den er falmet helt ubeskrivelig meget, og det burde den simpelthen ikke til den pris. Den har ikke en gang stået i direkte sol.

  Væggen hos Neel er tapetseret med tapet fra Ferm Living, og dette er købt hos Lærkeoglillebrors webshop.

 • Reply
  line bank rønne
  1. august 2013 at 20:37

  Hvor er det blevet fint Louise – er vild med den nye stil i pigernes værelse – lyst, let og lækkert!
  Tillykke med det og god ferie!

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar