Uncategorized

En kærlighed til teak…..

9. juli 2013

Jeg er efterhånden ved at være nået til vejs ende i den store forvandling af vores hus. De sidste retro tapet vægge er malet over, og en helt og aldeles mere rolig og moderne stil er ved at indfinde sig… Kun den store væg i gangen består, den elsker jeg, og den er på ingen måde retro for mig.

Et virkelig fint salg via instagram, har gjort det muligt for os, at købe nogle af de ting vi har snakket om længe. Den lækre stil man læser om i det ene boligmagasin efter det andet, den er krøbet helt ind under huden på mig, og al den fine inspiration der også findes på instagram, den har også givet mig en masse ideer.

Men i første omgang vil jeg vise Jer de alle seneste tiltag. Idag har vi solgt vores gamle blå spisebord, og et gammelt smukt teak træs bord er blevet hentet. Det er hos THOMSONS jeg har fundet det fine bord. Jeg sværmede rundt og rundt om det i den periode jeg var der ovre, og til vores held, så var det heldigvis ikke solgt endnu.

I vinterhaven er også flyttet noget længe ønsket ind. Første gang jeg så en daybed i virkelig fed stil, det var da jeg så en hos Lisbeth for en del måneder siden, og for ganske nyligt også hos Rakel. Jeg har kigget efter en på dba en del gange, og også på alle mine loppeture med Tine, men jeg har ikke været heldig, før nu.

Hos Bliddal-Classic har jeg også løbende holdt øje, og endelig endelig var der bid. Faktisk med hele 2 af slagsen. Min søde veninde var lige så solgt som jeg, så vi drønede afsted igår, og hentede vores to skønne daybeds. De er begge arkitekttegnede, som også afspejler sig hvor de er købt. Bliddal-classic har specialiseret sig i at finde de virkelig lækre designmøbler i vores lille land. Det er sjældent der ikke er et teak møbel, du leder efter her. Så hvis man søger noget bestemt, så må det være det sted jeg kan anbefale at kigge først. Dog er daybeds ikke helt nemme at finde, og heller ikke for Jan, som er ejer af firmaet. Men han leder altid efter dem, og de er der altså med jævne mellemrum.

I den kommende weekend sker den mest ønskede og længe længe ventede forandring også i huset. Vi får malet vores virkelig slidte og afskallede gulve. De hvide gulve i stuen og køkken/alrum bliver malet i grå epoxy maling, så det får den fineste grå glans. Jeg er sikker på det vil give den helt rigtige finish til de nye lækre møbler der er flyttet ind.

Epoxy køber vi hos vores lokale malerforretning Minet Farve & Gulvcenter, der er altid utrolig mange der spørger hvor jeg køber min maling, og alle mine spray flasker. Det her er simpelthen stedet, og bor man i nærheden, så kan jeg kun anbefale det. De har det største udvalg af spray i butikken, og der er endnu ikke en farve de ikke har fikset til mig…. Og i weekenden, der skal de altså også levere vores længe ønskede grå epoxy maling.

 • Reply
  Tove
  9. juli 2013 at 22:12

  Så vannvittig flott det blir hos dere!!! Nydelige teakmøbler! Bestandig så mye inspirasjon her, blir glad hver gang jeg ser det er nytt innlegg her:)

 • Reply
  Siris Univers
  9. juli 2013 at 22:14

  Ser knald godt ud, meget lækker stil der er kommet til hos jer!! Er lidt misundelig, selvom det er en grim ting. God sommer.
  Hilsen Louise Siri

 • Reply
  ReVinyl
  9. juli 2013 at 22:18

  En daybed i teak hadde vært fantastik å ha! Heldige du 🙂
  Skjønner godt at du ville ha denne. Vanskelig å komme over noe sånt i Norge. Det er mye kommoder og småmøbler i teak i bruktbutikker, men på loppemarked er det umulig å få tak i noe nå. Folk er ville! Alle vil ha (også vi da ;))

  Ha det fint!

 • Reply
  Katja Astrup
  9. juli 2013 at 23:41

  Det er blevet rigtig flot, er sikker på gulvet bliver fantastisk :0)

 • Reply
  betine
  10. juli 2013 at 7:38

  Såååå fint altså… Du ved jeg ville ønske, der var plads til sådan en smuksak her!!! Heldige dig 🙂 Og bordet er bare så flot – både det lille og det store!

 • Reply
  TD
  10. juli 2013 at 10:37

  SÅ fint Louise, ser virkeligt godt ud ! 🙂

 • Reply
  Christina
  10. juli 2013 at 11:44

  I har simpelthen den lækreste indretning ever! 🙂

  God sommer!
  /Christina

 • Reply
  line bank rønne
  10. juli 2013 at 14:30

  Fin daybed der er flyttet ind – din nye stil er rigtig skøn!

 • Reply
  mumi
  10. juli 2013 at 16:00

  så fint louise som altid 🙂 jeg elsker selv teak og skifter også en del ud, men tapeterne beholder jeg lidt endnu 🙂
  glæder mig til at se gulvet når det bliver færdig malet.
  knus

 • Reply
  LeizyB
  10. juli 2013 at 19:40

  Fantastisk daybed du har fundet – madrassen er bare så flot, sådan en ønsker jeg mig til vores :o) Og flot spisebord også :o)

 • Reply
  Marie Hansen
  10. juli 2013 at 22:00

  Sikke et fint og hyggeligt hjem I har, meget inspirerende:) Har du malet de sorte trip trap stole med spray eller en god gang maling og pensel?
  Mvh Marie

 • Reply
  Frk. Hansen
  11. juli 2013 at 23:43

  Jamen det ér jo lige til boligmagasinet 😉
  Så fint det er blevet! Er helt pjattet med spisebordet. Så et nærmest mangen til for en måneds tid siden til et par hundrede kroner. Men tror du vi kunne få det med hjem i den lille bil!? -Så det blev solgt for næsen af os… Ja jeg er stadig ikke kommet mig over det 😉 utroligt!
  Hav en dejlig sommer i det lækre hjem!

 • Reply
  Kristin
  13. juli 2013 at 8:34

  Endnu engang må jeg sukke over jeres fine vinterhave – den daybed er smuk derude

 • Reply
  Louise
  15. juli 2013 at 11:34

  Søde damer, hvor er jeg glad for jeres kommentarer og søde ord.

  Jeg selv er også top hamrende forelsket i den daybed. Den er nok det bedste køb overhovedet. Men spisebordet er jeg også helt vildt glad for og det lille bord ved daybeden osv osv…. Det hele bliver bare så fint når det bliver en helhed.

  I skrivende stund er vi ca. halvvejs med gulvene, og det blir bare SÅ godt, men det er godt nok en drøj proces. Det er svært at være her samtidig med 2 små børn der ligesom også skal ha lov at være her…. Men vi finder ud af det, og lige om lidt er vi igennem, og huset er FÆRDIG…. I hvert fald for nu.

  De sorte trip trap har jeg malet. De er både slebet, grundet og malet.

  KH Louise

 • Reply
  Michella
  24. juli 2013 at 22:32

  Ihh så fint du har indrettet det. Har du en farvekode på den pink stol, den er jeg altså vild med..?

 • Reply
  Familien Thorbøl Møller
  18. april 2014 at 22:31

  Sikke en skøn daybed! Må jeg spørge om du har fået lavet madrassen selv og i givet fald hvor? jeg har været heldig at finde et stel, men drømmer om en fin madras som din:)

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar