Uncategorized

En lyngby vase der kom til sin ret

24. august 2011

Jeg behøver næsten ikke sige mere, for de her billeder sige faktisk det hele…..

Jeg kom som bekendt til at eje denne lille skønne vase forleden, til en pris af sølle 25 kr. Var ikke helt så vild med at den havde blomster på, men da jeg igår kom hjem med en buket fra brugsen til sofabordet, og der så var lidt til overs…. Så skal jeg da lige love for den smukke vase kom til sin ret.

Sjældent har jeg set så kønt et lille syn:-)

I brugsen har de så fået sådan nogle plastik legedyr, de er efterligninger af schleich dyrene, ingen tvivl om det, men i schleich serien har jeg da aldrig set en flamingo, og den var jeg top forelsket i. Den måtte med hjem til Merle, og da hun så fint havde givet den sin plads, der måtte moren igen konstatere at livet leves igennem et kamera. For helt ærlig, se lige hvor smukt den står her:-)

 • Reply
  Anonym
  24. august 2011 at 14:12

  Endnu et skønt indlæg her på din blog.
  Hvornår får vi mon lov til at se hele køkkenet og soveværelse evt :)Når jeg kigger på din blog, får jeg altid nye ideer til indretning i vores hjem.
  Mange hilsner Lisa

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 14:56

  Jamen så skal du da vidst bare se og komme igang:-)

  Køkkenet er ikke så meget mere end det fra igår, det er sådan åbent køkkenalrum…. Soveværelset, det sysler jeg med for tiden, kommer snart:-)

 • Reply
  Pi Andrea
  24. august 2011 at 15:22

  Jeg er vild med den vase… :o)
  g tak for tippet med de der dyr…jeg må da bestemt også have sådan en flamingo til mit Florida-tema på badeværelset… :o)

 • Reply
  Binemor
  24. august 2011 at 15:57

  Da min farmor døde og hendes lejlighed skulle tømmes, arhmen jeg siger dig der var SÅ MEGET!
  Min mor åbner så hendes hjørneskab og her var der PAKKET med Lyngby vaser 🙂
  Så tror min mor har 8 i forskellige str. Én er vildt stor og mega flot. Jeg fik 3 og er super glad for dem, men ja det er sjældent man støder på dem efterhånden…

  Nå men nok om mig 🙂
  Lækker buket, jeg tror da også snart jeg skal have lidt blomster indenfor!

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 16:34

  åh er da ked af at høre med din farmor:-( Trist….

  Men dejligt når nogen af hendes ting lever videre igennem jer. Det tror jeg da bestemt hun sætter pris på… Og må da også siges at i var lidt heldige hun havde sådan en lækker guldgrubbe stående:-) 🙂

  Ja skynd dig at få lidt blomster ind, det holder sommerhyggen kørende lidt endnu:-)

 • Reply
  Christina Ravn
  24. august 2011 at 17:26

  MUMS MUMS siger jeg bare!!!

 • Reply
  Carina
  24. august 2011 at 18:15

  jeg eeeelsker din blog! du giver så mange gode ideer til indretningen – love it! jeg er netop ved at starte min egen blog op og derfor vil jeg høre dig hvordan du har lavet dit sidehovede med billeder? jeg kan nemlig ikke få mine billeder til at passe i størrelsen? laver du dem om til ét billede i et andet progam før du lægger det ind i blogger?

 • Reply
  Marolle
  24. august 2011 at 19:04

  hvor er den altså bare fin den vase, kan godt forstå du er glad for den 🙂

 • Reply
  Christina
  24. august 2011 at 21:18

  har sendt dig en mail 🙂
  kh christina

 • Reply
  Louise
  24. august 2011 at 23:21

  Carina, tusind tak, og velkommen til.

  Min Header har Joan med bloggen WOOZ hjulpet mig med at lave, hun er super dygtig til at få ens blog sat fint op…. Men det tager noget så lang tid rigtig at komme igen… Fedt er det dog når det endelig kører:-)

  Marolle… Ja, så fin den er

  Christina… jep, vi finder ud af det over mail.

 • Reply
  Ævlebævle
  24. august 2011 at 23:28

  Det er vidst ikke kun på det ydre at Merle ligner sin mor, hun er da også super til at se detaljer.

 • Reply
  Louise
  25. august 2011 at 8:30

  Ja jeg tænkte faktisk præcis det samme da hun lige stillede den der:-) 🙂

 • Reply
  Mette/DigogMig
  25. august 2011 at 9:17

  Nej så fin en vase… Og sikke en flot ny header du har fået. Har du selv lavet den?
  Kh Mette

 • Reply
  Louise
  25. august 2011 at 12:00

  Ja den er sød ik, og nej – den har Joan fra wooz hjulpet mig med at få lavet. Passer rigtig godt ind på bloggen synes jeg.

 • Reply
  DesignGeek
  7. november 2012 at 21:11

  Hej alle.

  Super fed nyhed: Lyngby vaserne bliver nu relanceret af den danske designvirksomhed Karakter i tæt samarbejde med arvingene til det gamle Lyngby Porcelæn. Der er i hvert fald ikke et øje tørt herhjemme, glæder mig til at se dem!

  Søren

 • Reply
  Louise
  8. november 2012 at 7:44

  DesignGeek, jeg har godt set de nu relanceres. Man må sige de er tro mod originalen. De er virkelig flotte. Er spændt på deres pris.

  vh Louise

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar