familie ferie Mixx Travel mortilmernee.dk Rejser sponsorerede indlæg Take Offer Uncategorized

Vi er SÅ klar til Tyrkiet nu……

27. maj 2016

Indlægget er sponsoreret

antalya-GOLD_CITY_TOURISM_COMPLEX-24

I den her uge har Danmark været delt op i 2, masser af sol og varme på Sjælland, gråt, vådt og blæsende i Jylland…. Jeg har været ude på mine daglige gåture med jakke, kasket og kondisko, mens min instagram flyder over med solbrændte skuldre, der sidder på cafeer i København og nyde de lune sommeraftener…. MEN …. jeg er faktisk helt vildt ligeglad, for om lige præcis 5 dage, der pakker vi nemlig kufferten og flyver ned til dejlig varme Tyrkiet, nærmere betegnet Alanya. Jeg har holdt meget øje med vejret dernede over de sidste uger, og de seneste dage har graderne IKKE sneget sig under 28 solfyldte grader. JA TAK siger jeg bare.

Måske husker I, at vi i december var en tur til Berlin, her var turen i samarbejde med Takeoffer, og min opgave bestod i, at udarbejde en guide til Berlin, hvor hovedfokus var at rejse med børn, indlægget kan du læse lige HER.

Denne gang er rejsen også i samarbejde med Take Offer , men der er endnu en samarbejdspartner på banen, og det er Mixx Travel.

Mixx Travel er et charterselskab der er specialiseret i charterrejser til Tyrkiet, de har det største udvalg af hoteller i Alanya, hvor vores tur går til, og de flyver direkte til Gaziapasa/Alanya fra Kastrup (København) om sommeren. Mixx Travel startede i 2009 med et salgskontor i Malmö, men har siden 2014 haft afdeling i Danmark. Mixx Travel er meget kendte for deres luksushoteller med All Inclusive, som de sælger til meget billige priser. Dette er til stor fordel for sådan nogle som os, der er børnefamilie, og som elsker charterferier. Specielt med All Inclusive, det er bare guld værd, når man rejser med børn. Mixx Travel har også danske guider på destinationerne, hvilket også er en vigtig info.

Take Offer og Mixx Travel samarbejder derfor omkring deres rejser til Tyrkiet, da de dermed kan spare som samarbejdspartnere, og også på priserne. Take offer har som tidligere nævnt 3 kategorier af rejser, der er Sol & Strand, der er Storbyferie og der er Hotel & Kro ferierne. Og det seneste tiltag, som gik i luften januar 2016, er at de har fået deres nye site med rejseguides , du kan bla. læse min omkring Berlin lige HER. De forskellige rejseguides er skrevet af rejseentusiaster ligesom mig, og kan varmt anbefales. Jeg finder selv stor inspiration fra andres rejser, når vi forbereder os til vores valgte destination.

Vi skal bo på det her hotel, Gold City, og vi glæder os helt vildt…. For mig, som “næsten” ser det meste igennem en linse, så ser det her sted helt utrolig fotogent ud, og samtidig virker alt bare meget lækkert og velfungerende. Og så har jeg hørt en lille fugl synge om, at der vil komme en ret attraktiv kampagne til der her sted hen over sommeren…. Så følg med mig på min vej, og se om ikke det kunne være noget for dig.

Jeg glæææææder mig i hvert fald til at tage Jer med på vores tur, jeg vil være at finde på Instagram takeover både hos @takeoffer og @mixxtravel i dagene vi er der, og så vil jeg ligeledes levere et længere skriv når vi er hjemme igen.

Stay safe….. we are ready for TAKE OFF……

antalya-GOLD_CITY_TOURISM_COMPLEX-2

 

 

 • Reply
  Signe O.
  27. maj 2016 at 13:29

  Hvor er det da pisse fedt, at din blog (og Instagram) giver jer mulighed for at komme ud at rejse! 🙂
  Jo, jeg er et lidt småligt menneske, så er da sygt misundelig, haha – men ha’ en fabelagtig tur! 🙂

  • Reply
   Louise
   29. maj 2016 at 16:18

   Hej Signe

   Jeg er så glad for de muligheder de sociale medier har med sig, er meget taknemmelig. Og tusind tak, vi håber også vi får en rigtig dejlig tur.

 • Reply
  Anne W.
  27. maj 2016 at 16:21

  Vi boede på Gold City september 2014😀 Børnene (3 stk.) og min mand elskede stedet og vil gerne derned igen. Jeg nød også opholdet, men vil også gerne prøve noget nyt😉 Vores lejlighed var god, maden var god, fine omgivelser, underholdende shows om aftenen. Der var mange russiske gæster, men de var søde og ret underholdende at følge deres kultur på sidelinien. Eneste minus (for mig) var, at hotellet ligger et lille stykke uden for Alanya, men der er hotelbus, så værre er det ikke.
  Rigtig god tur!!! KH Anne W.

  • Reply
   Louise
   29. maj 2016 at 16:17

   Hej Anne

   hvor fedt at høre fra en som har været på stedet. Vi har været i Tyrkiet en del gange før, men aldrig på det her hotel, det ser super lækkert ud. Vi har også planer om at tage en tur eller to ind til Alanya, og ellers bare nyde hinanden, solen og stedet.

 • Reply
  Signe R
  1. juni 2016 at 22:08

  Kære Louise håber I får en dejlig tur;-) vi flyver selv til sydtyrkiet med to børn i juli. Oplever at der er flere forskellige holdninger til, at lande sig vaccinere for hepatitis A forinden, har I fået den på jeres Tyrkiet ture?:-) på forhånd tak

  • Reply
   Louise
   9. juni 2016 at 18:57

   Hej Signe

   Jeg har faktisk aldrig hørt det skulle være nødvendigt at vaccinere sig for at rejse til Tyrkiet, så det har vi i hvert fald aldrig fået. Vi har været der 3 gange indenfor de sidste 4 år 🙂

 • Reply
  Signe
  9. juni 2016 at 22:22

  Mange tak for svar😉

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar