Uncategorized

Smukke grå gulve….

9. august 2013

Endelig et indlæg hvor jeg kan præsentere vores resultat, af feriens ventede projekt grå gulve. Det er simpelthen bare SÅ flot, og set i bakspejlet. Helt sikkert også tiden og besværet værd.

Processen er en lille smule omstændig, det indrømmer vi gerne. Og Epoxy er også en lille smule udfordrende at arbejde med. Men det ER bare det hele værd. Vi har fået de smukkeste grå gulve med en ret høj glans. Den høje glans var vi vandt til fra de hvide gulve, men lige nu, der står de bare helt skapt i det smukke sollys….

Jeg læste igår et meget fint indlæg på bloggen Herligheder. Her er en utrolig god og forstående beskrivelse af selve processen at male sine trægulve. Den eneste forskel er, at vi har brugt Epoxy hvor Denise har brugt alm. gulvmaling. Vi var også så heldige, at vores gulve kunne stå og hærde i den uge hvor vi var i Tyrkiet. Men hvis ikke man står og har en uge planlagt ud af huset, så går det altså også. For vi kunne sagtens gå på gulvet og rykke møbler retur inden vi tog afsted. Vi valgte bare ikke at gøre det.

Vores Epoxy gulvmaling er, som tidligere nævnt, købt hos vores lokale malerforretning Minet Farve & Gulvcenter. Og bor man i nærheden, så kan jeg som altid varmt anbefale at købe sin maling der. Og jeg har så sent som igår opdaget, at de også har fået en meget fin mint farvet spraydåse i deres udvalg. Jeg har selv efterspurgt den mange gange, og nu er den altså også at finde i deres udvalg… Bare et lille fif :-).

Det sidste billede her er bare en lille buket fra haven, jeg nyder dem i stor stil, og ville blog dele en af dem her på bloggen 🙂

 • Reply
  flesthverdage
  9. august 2013 at 10:57

  Hvor er de gulve flotte. Og skinnende. Vi overvejer i øjeblikket, hvad vi skal gøre ved vores gulve. Og efter at have set dine, så kunne det klart være en mulighed.

 • Reply
  Connie
  9. august 2013 at 11:28

  Hvor ser det godt ud. :-):-)

 • Reply
  Kirkesjov
  9. august 2013 at 11:44

  Virkelig lækkert Louise. Dit hjem er virkelig blevet flot – og lige i min smag med alle de dejlige teakmøbler du har fået ind! Håber at I nyder det nye look 🙂

  Knus Mette

 • Reply
  Anita
  9. august 2013 at 12:15

  Hvor er det bare blevet flot!
  Vi overvejer at male vores kældergulve med epoxy, men det er beton, så det er nok en helt anden snak…
  Du bor simpelt så fint!

 • Reply
  betine
  9. august 2013 at 13:03

  Smuuuukt Louise… Og du har også været i ikea efter stole, kan jeg se 🙂 Det er bare så fedt at de endelig er kommet!

 • Reply
  Sisse Christensen
  9. august 2013 at 15:22

  Wauw hvor er det bare blevet flot 🙂
  Alle jeres ting kommere mere til deres ret nu.
  Men SIKKE da et arbejde det må have været.
  Pyyh.

 • Reply
  Karina/Tungelunden
  9. august 2013 at 23:55

  Det ser bare rigtig lækkert ud 🙂

 • Reply
  Differentia
  10. august 2013 at 0:56

  Det ser så indbydende og lækkert ud, og de gulve..suk 🙂

 • Reply
  line bank rønne
  11. august 2013 at 22:36

  Lækre gulve Louise – ser virkelig fint ud!!

 • Reply
  Trine Lykke
  12. august 2013 at 13:02

  Hvor er det bare pænt. Gider der ville komme nogen og trylle vores gulve til nymalede smukke gulve som jeres 🙂

 • Reply
  Louise
  13. august 2013 at 12:19

  tusind tak for Jeres søde beskeder om vores gulve. Og ja… jeg hepper stadig dagligt over hvor fine de er. Vi er virkelig glade for dem… Og man er temlig sart og øv over hver en lille skramme de får, i hvert fald her i starten. De første 4 store huk har allerede indfundet sig… Men sådan er det jo med gamle gulve. Det er også en del af charmen…. Og der går virkelig lang tid før de bliver lige så slidte som før….

  Og tak Mette, du kan tro vi er glade, vi føler os til rette begge to, og det er jo faktisk ret vigtigt 🙂

 • Reply
  Dytbat
  15. august 2013 at 0:03

  Hej (: *sms*

  Kan godt være at du nu tænker åååh nej har hun nu tænkt sig at skrive en sperm mail rundt på forskellige blogger nej er det ikke jeg ville bare fortælle dig personligt at jeg nu har fået egne domæn og det er der frem over du skal skrive til mig jeg håber at du vil gå forbi min blog skrive en dejlig hilsen i min gæstebog så vil jeg blive glad (:

  Men skal lige siges jeg er igang med at opdater bloggen og endnu ikke er færdig med den endnu (:

  http://www.dytbat.dk

  Mnage knuser fra Lise

 • Reply
  inma ortiz
  19. august 2013 at 9:36

  Encantador

 • Reply
  Tas
  18. februar 2014 at 20:45

  Må man spørge hvilken nuance grå du har malet med? (Evt. i RAL eller NCS)

 • Reply
  mymicrolove
  13. november 2014 at 14:17

  Passer grå gulve til et råhvidt køkken/råhvide vægge? Vores gulve vil vi gerne male som dine og væggene trænger til en omgang også. Samtidig skal vi have nyt køkken og jeg havde overordnet set besluttet mig for hvide vægge med varm undertone samt råhvidt køkken. Men clasher det med grå gulve – læste at de varme undertoner bringer blåt frem i det grå – og at man reelt hellere skal mixe med kold hvid..som ejg bare syntes er så trist på væggene. Hvad farve er jeres køkken og hvilken hvid har du på væggene?

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar