Uncategorized

Vores køkken begynder at tage form….

9. juli 2014

De sidste 2-3 uger har vores lille hus stået en smule på hovedet. I hvert fald har hele underetagen rodet. I en periode havde vi faktisk næsten 2 køkkener stående i vores lille køkken/alrum. Men sådan er det jo når man bygger om. Jeg glemmer bare altid lidt – hvor uegnet jeg faktisk er – til at bo i sådan noget byggerod…. I hvert over flere døgn. Jeg bliver sådan ret ligeglad med det hele…… Utroligt, men sandt….

Nu er vi – eller lad mig sige “min mand” er – endelig kommet på den ret gode side af den her køkkenproces. Det har været hårdt. Det har været fuld skrue på efter arbejde HVER DAG…. Men sådan er han bare, han kan ikke sætte sig ned og slappe af, når hele huset står på hovedet, han VIL være færdig….. Lige her er vi verdens bedste match.

Hele køkkenet er blevet skiftet, det gamle er nu afhentet og det er kun små detaljer der mangler. Dem vil i nok ikke engang opdage her på billederne…. Det vindue som er i køkkenet, det bliver om ca. 6 uger skiftet ud med en dør, så den proces er vi simpelthen nødt til at lade stå så længe, og det er også helt ok…..

Mange vil nok sige det faktisk er gået stærkt, og det ved vi godt, det også er….. Det har bare ikke føltes helt sådan undervejs…. Men nu er vi ved at være ved vejs ende, for nu…… Og om 3 dage, der er det vores tur til at skrive FERIE i kalenderen….. Nøj hvor vi glæder os…..

 • Reply
  AvMeg
  9. juli 2014 at 11:23

  Et lyst og hyggelig kjøkken 🙂

 • Reply
  Heidi Sønderjyde
  9. juli 2014 at 11:24

  Super flot og smadder hyggeligt… :0)

 • Reply
  Charlie
  9. juli 2014 at 12:28

  Hvor er det blevet flot 🙂

 • Reply
  Karina Viki
  9. juli 2014 at 21:01

  Hvor er det blevet lækkert – glæder mig allerede til det blir vores tur til nyt køkken 🙂
  Kan godt forstå I glæder jer til ferie, unger og jeg har haft ferie i nu halvanden uge og vi glæder os vildt til at farmanden også får ferie på fredag, det blir så godt 🙂

 • Reply
  Raastof
  9. juli 2014 at 21:06

  Det er bare blevet så flot, men kan dælme også godt forstå I glæder jeg til ferien. Det er bare hårdt at have byggerod. Ikke desto mindre.. jeg kunne godt overveje at kaste mig (os) ud i noget der ligner. I vores mikrokøkken…

 • Reply
  Conner✩s Nest...♥
  11. juli 2014 at 13:16

  Eeeej, hvor en teaser – vi vil se mere af det flotte, nye køkken, Louise (også selvom det ikke er færdigt med døren ud til haven) :-p Det er også rigtigt fedt at se processen undervejs, skulle jeg hilse og sige 😉

  Superfint er det!

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥
  Ugens vuggestue-outfit(s) ♥

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar