Uncategorized

tanker tilbage til påsken….

14. april 2015

Jeg reflekteret lidt tilbage til den skønne påskeferie vi havde….. Mest fordi, jeg faktisk lige siden, har ligget underdrejet af influenza, og det føles derfor som om, at det er flere måneder siden vi havde den påskeferie.

Både Jesper og jeg har ligget med høj feber, ondt i hele kroppen, hovedpine, snottet, hoster, opkast og kvalme 24 timer i døgnet. Sådan har jeg haft det i en uge nu….. Jeg har ikke været ude af huset i 8 dage, bortset fra en tur til vagtlægen og en tur til egen læge….. Kraftig virus influenza siger de, der er intet at stille op…. halvdelen af Danmark ligger åbenbart med den slags, så jeg er ikke nogen ‘ener… overhovedet. Men kors hvor er det forfærdeligt….. Totalt flash back til vores elskede London tur for 3 år siden, hvor vi havde fat i SOS. Denne gang var vi da heldigvis hjemme, og har kunne ligge i egen seng. Men til gengæld er det lidt svært, også at være forældre, når man praktisk talt kun har kræfter til at løbe ud og råbe til Ulrik og tilbage i sengen igen……

Idag er første dag, hvor jeg endelig føler en lille smule lyst til at stå ud af sengen…. Kvalmen har stadig et godt tag i mig, men feberen er næsten væk, og ømheden i kroppen kan nu medicineres næsten væk…. Jeg håber det er ved at vende, og at jeg ligesom alle andre, også snart kan nyde foråret i Danmark.

Men tilbage til de dejlige påske dage….. Vi havde den dejligste ferie. Påskefrokost med familien, masser af tid til leg og hygge helt ned i børnehøjde, æggejagt i haven og en dejlig tur til Givskud zoo. Det var en ferie hvor vi lagde planer fra dag til dag, og det var med til at skabe en helt særlig stemning. Ingen ræs, ingenting vi skulle nå, lange morgener og sene aftenstunder. Jeg elskede den ferie…. Pigerne spørg allerede meget efter sommerferien nu, og jeg har netop regnet lidt på det, der er 12 uger til…. But who’s counting…. I AM 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar