mortilmernee.dk sponsorerede indlæg

Ny og forbedret udgave af Huggies Pure vådservietter

17. august 2015

Huggies pure vådservietter er i vores familie, nutidens svar på min mors varme vaskeklud i en pose…. Nu sidder du nok og tænker… hmmm… hvad mener hun med det, og det skal jeg så fortælle dig.

I hele min barndom, der har min mor været udstyret med en frysepose, med en varm (sener lunken, og til sidst kold) vaskeklud. Våd var den dog altid…. Min mor er utrolig praktisk, og tydeligvis forud for sin tid…. Men som barn, der var jeg bare ikke vild med den der vaskeklud….. Da jeg lærte Jesper at kende, der havde hun den stadig… og han grinede en lille smule (læs højt) da han så den første gang. Nu er den ligesom bare en del af min mor, og har faktisk reddet mange små chokoladefingre fra at grise i bedstefars bil….

Men… Nu til sagen, Huggies pure vådserviette er så mit bud på den våde vaskeklud i frysepose. Jeg har ALTID, og jeg mener ALTID sådan en pakke i min taske. Først til blenumser, siden til beskidte fingre og munde… Nu bare til …. ja… alt hvad der opstår med børn….

Huggies pure vådserviet er en ny og forbedret udgave, den er klinisk og dermatologisk testet, og velegnet både til ansigt, hænder og babynumser. Den inderholder hverken parabener, MI, phenoxyethanol, parfume eller alkohol.

Jeg har altid haft godt erfaringer med Huggies, og den seneste udgave virker virkelig god. De er både bløde og godt absorberende, og man kan lige presse et par dråber ud af dem, hvilket gør det ret nemt at “vaske” de små fingre.

Nu har jeg været mor i snart 7 år, og jeg bruger stadig vådservietter flere gange dagligt, det er simpelthen en uundværlig ingrediens i vores hverdag…..

 

Og nu til noget jeg godt lige vil opfordre Jer skønne mødre til.

min Instagram kører jeg netop nu, en konkurrence for @huggiesdk.  1. præmien er en spadag for 4 mødre til små børn (gravide kan også deltage). 2-6 præmien er et års forbrug af Huggies Pure. Man deltager ved at lægge en kommentar på Huggies billedet på min profil, og tagger de 3 veninder/mødre man gerne vil have med på spadagen.

 

 

Indlægget her er sponsoreret, men meninger og holdninger er helt min egen.

 

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar