boligindretning DBA bloggen Hjem MIG mortilmernee.dk

I ville sgu høre lidt mere om giraffen…. :-) Som nu også er gæsteblogger…. WAUW

14. september 2015

IMG_6388

Mega fedt, at I tog så godt imod mit lidt mere personlige indlæg….. Det betyder nok, at I gerne vil se lidt mere af giraffen….. ha ha….

Sådan er det altid ik? Man vil godt lidt mere bag om…. Den der pollerede overflade, den er der sjældent helt lige så interessant, som når der kommer lidt sandheder frem…. Sådan har jeg det også. Altså, jeg elsker smukke og meget fotogene blogs og Instagram profiler, jeg inspireres meget af de fine og magiske vinkler på børn i perfekt tøj, smukt arrangerede blomster og hjem der bare ser “tilfædige ud” på den fede måde…. Jeg læner mig til tider, også selv op af den kategori.

Men når man er SÅ online som jeg er, så kommer der bare også lidt hverdag ind over, et spisebord med aftensmaden der ikke lige nåede over i pænt arrangerede skåle, en weekend med masser af pålægschokolade på morgenbordet og kattelegetøj over det hele. Og det er nok det der gør, at folk også kan forholde sig en anelse bedre til personen bag. For come on….. jeg tror ikke på, at der ikke er nogen der oplever top hysteriske børn, nullermænd über alles og hjørner man bare aldrig rigtig kan få til at se pæne ud…. Men det er et meget bevidst valg for mig, hvornår jeg viser den ene side, og hvornår jeg viser den anden……

Men lad mig løfte sløret for lidt mere. Denne her nyhed er mere arbejdsrelateret, ikke så meget “behind the scenes”.

Jeg har nemlig i løbet af sommeren, fået muligheden for, at agere “fast” gæste blogger ovre på DBA Bloggen . Det er ikke fast hvornår der kommer indlæg, vi er nemlig nogle stykker som skriver der ovre, men der vil kontinuerligt være indlæg fra mig.

Det er en stor ære for mig, at blive indbudt til den slags, det betyder, at der faktisk er nogle der synes, at det jeg laver, det er interessant for andre at læse og se. Det visuelle er nok der jeg er stærkest. Med tiden har jeg lært mig at skrive lidt bedre… Men jeg øver mig stadig…. Meget… Jeg taber altid pusten, når jeg læser indlæg fra dem som bare er skide skarpe. Jeg elsker fed lyrik…. Men jeg mestrer det desværre ikke selv.

Når jeg blogger om vores indretning, er det oftest mest billeder, og så naturligvis lidt tanker bag. Det var også det, som DBA Bloggen gerne ville have mit bud på…..

Mit først indlæg for DBA kan du læse lige HER , det handler om vores stolemix omkring spisebordet, som faktisk allerede har ændret sig siden indlægget… Men læs det alligevel, jeg synes det blev ret godt.

Dagens indlæg er det første ud af to, det handler om pigernes værelser, og mine tanker omkring både pigernes- og indretning på børneværelser generelt…. Det kan du finde lige HER.

Jeg håber I også vil tage godt imod mine indlæg på DBA……

Og lad mig igen påpege, hop over på Mortilmernees Facebook , der vil jeg altid lægge ud når der er indlæg både her på bloggen, og ovre på DBA bloggen.

 • Reply
  Vicki
  15. september 2015 at 11:21

  Hej Søde Louise
  Hold da op der sker en masse nyt over hos dig for tiden, hvor er det fedt. Jeg har nu altid elsket det du skriver og altid dine billeder da jeg er meget visuel.
  Jeg har også været gæsteblogger på DBA indtil i sommers og det er nemlig fedt at andre kan lide det man laver, så keep going☺️ Håber ellers du har det skønt, det virker sådan ♡
  Kram Vicki

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar