Ikke-kategoriseret Inspiration min uforbeholdne mening mortilmernee.dk steder jeg anbefaler

Genbrugsperle tæt på mig…..

23. maj 2018

Kender I de her bøhmiske krystal glas?? Jeg har kigget på dem 100 gange, men er bare aldrig nået til at kunne ta en beslutning om, hvilke 6 jeg lige synes jeg skulle have. De findes i vildt mange farve nuancer, alle er forskellige i former, mønstre og størrelser, og så gav jeg lidt op…. Og så har jeg også altid synes de var liiiidt dyre.

Men for ikke så længe siden opdagede jeg, at min lokale genbrugsperle Butik Artefakt har dem, og hun har MANGE, hun får hele tiden “nye” hjem, og jeg blev bare fristet lidt for meget. Så igår aftes fik jeg lov til at komme ind til Freja (hende der ejer den) og vælge mine helt egne 6…. UHA de er fine, der er naturligvis 3 lyserøde nuancer, og så har jeg valgt to lilla ish og et enkelt orange/gult…. Det var svært at vælge, men jeg synes alligevel de her var ret flotte sammen, uden at ligne hinanden.

Priserne er også helt okay, de ligger fra 150-175 pr stk, hvilket er små 100 kr. mindre end hvad jeg ofte har set dem til rundt omkring.

Og nu hvor jeg havde min telefon ved hånden, så synes jeg altså lige, at jeg ville dele lidt foto fra Butik Artefakt med jer, det er nemlig en virkelig fin butik, som jeg efterhånden er kommet i en del år, og hver gang jeg kommer der ind, så kommer jeg IKKE tomhændet hjem, der gemmer sig SÅ mange gode sager i butikken.

Der er ikke webshop, men Freja sender gerne land og rige rundt, I skal blot skrive til hende via Instagram HER, eller vi FB siden lige HER, så der er heldigvis mulighed for alle 🙂

Håber I vil nyde en lille rundtur i en af mine genbrugsperler 🙂

 • Reply
  Pia
  23. maj 2018 at 18:03

  Sikke en skøn butik! Tak for tippet:)

  • Reply
   Mortilmernee
   25. maj 2018 at 11:30

   velbekomme, håber du finder noget fint 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar