sponsorerede indlæg Uncategorized

INTERFLORA XMAS – sig det med blomster

1. december 2015

Den her video får mig til at tænke på sjove stunder….. Nu er det faktisk meget sjældent, at jeg ligefrem sender blomster til min mand, men det er specielt ham jeg kommer til at tænke på…Jeg er ofte stået op en søndag morgen, til to grinende piger, og en mand med fuld make up og håret fuld af ellastikker, jeg er ligeledes kommet hjem hvor han kravlede rundt på alle 4, med begge piger på ryggen og tøserne råbende “hyp hyp far”….. Jeg har aldrig helt forstået hvor overskuddet kommer fra, men det besidder han bare…. Og pigerne ELSKER ham for det, og jeg også.

Jeg husker også stunder i min barndom, hvor jeg fik lov at folde min morfars ører ind, og sætte elastikker rundt om. Jeg mindes det som enormt morsom, er ikke helt sikker på, at min kære morfar havde samme opfattelse…. Og jeg er derfor også overbevist om, at min mor havde lyst til at glæde ham bagefter…. Han fik barnebarnet til at grine, og nød sikkert også opmærksomheden, men den var ikke helt smertefri….

Videoen her vidner om, at der findes mange søde og sjove historier af den slags ude i verden. Vores børn, og børnebørn udsætter ofte os voksne for sjove omend udfordrende oplevelser…. Og nogen gange er det vigtigt at huske, at man godt må værdsætte de søde stunder…..

 

 

Indlægget her er sponsoreret, men tekst og mening er helt min egen.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar