boligindretning familie ferie forandringer haven Inspiration Kreativt Mine piger mortilmernee.dk

Ferien går på hæld….. men hvor har den været god….

19. februar 2016

IMG_3107

Så blev det atter fredag, og en dejlig ferieuge lakker mod ende. Jeg synes ikke vi har lavet alverden, men hvor er det gået stærkt, og hvor har ugen været skøn.

Vi havde ingen faste planer for ugen, og det tror jeg var med til at sætte det helt lidt ned i gear.

Lørdag besøgte vi Aros i Århus for første gang, en super cool oplevelse for vores både børn og voksne. Den ene spændende etage afløser den anden, vi var alle fyldt med indtryk og kreativitet i hjernen da vi tog hjem der fra. Glæder mig allerede til der kommer nye udstillinger der oppe.

IMG_3002

IMG_3009

Reolen i stuen har fået en makeover. Udtrykket læner sig op at det samme som før, men jeg havde brug for lidt mere ro i stuen, og lidt mere funktionalitet i reolen, og derfor fjernede jeg alle de forskellige niveauer, og købte istedet lange gennemgående hylder. Det er jeg virkelig godt tilfreds med…. Mange skønne farver er så småt begyndt at snige sig ind igen. Jeg ved ikke om det er pga det snarligt kommende forår, eller om det bare er fordi, at jeg i virkeligheden er mest til farver, og de derfor altid finder vej tilbage igen…. Måske en blanding af begge. I hvert fald er jeg totalt inde i en lyserød bølge lige nu….

IMG_3144

Solen har skinnet de fleste af feriedagene, og vi har også besøgt pigernes Olde. Et par ture ud i det skønne vejr og dage hvor nattøjet aldrig kom af. Det er hvad ferien har været brugt på.

Jeg føler mig virkelig ladet op på energikontoen og i hovedet…

På mandag starter arbejde igen, og vi skal så småt begynde at forberede os til turen på ski…. Det er jeg altså meget spændt på 🙂

IMG_3123

IMG_3097

IMG_3053

IMG_3052

 

 • Reply
  Michelle
  21. februar 2016 at 19:14

  Den reol ser så godt ud!
  Hvor har du købt de lange hylder (og evt. hvad var prisen?)? Og.. Hvor dybe er de?

  • Reply
   Louise
   22. februar 2016 at 10:22

   Hej Michelle

   Tak for de søde ord. Hylderne er købt i Bauhaus, mener de er ca. 2 meter lange og 30 cm dybe. Prisen var ca. 100 kr. pr. hylde.

   Go dag

 • Reply
  Line
  26. februar 2016 at 22:47

  I bor simpelthen så lækkert! skal have iværksat projekt arbejdsværelse og har planer om at lave en skrivebords/opbevaringsløsning á la din. Er vægskinnerne også fra bauhaus?

  • Reply
   Louise
   29. februar 2016 at 9:20

   Hej Line

   Ja det er de, alt er fra Bauhaus, og tak for de søde ord 🙂

 • Reply
  Karen B.
  2. marts 2018 at 15:44

  Hej

  Hvor bor I dejligt!

  Den lyserøde farve på væggen – hvilken er det?

  Kh Karen

  • Reply
   Mortilmernee
   2. marts 2018 at 16:03

   Åh den er desværre hjemmeblandet, men du kan finde masser i din lokale farvehandler i samme nuancer 🙂 Og tusind tak for de søde ord.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar