boligindretning ferie forandringer Hjem Kreativt mortilmernee.dk

Tilbage til kreativiteten….

12. februar 2016

IMG_2975

I forlængelse af mit indlæg i sidste uge, hvor jeg opfordrer til at vise lidt mere af livet #perfektudenfilter, har jeg fuldstændig glemt at vise Jer, hvordan resultatet egentlig blev. For det er jo det min blog handler om, det kreative i hjemmet. Et hjem i konstant forandring, en hverdag med en sej håndværker mand og 2 lækre tøser.

Ugen har dog bragt mig alt andet end ro, forleden var jeg til kontrol med nogle modermærker, jeg har alt for mange af dem, og får dem derfor kontrolleret en del, og ligeledes har jeg også fået fjernet en del. Denne gang var der en der havde en smule forandringer i sig, og den blev fjernet med det samme. Det er ikke første gang jeg oplever det, men alligevel, så bevæger man sig rundt med en vis rumsterende tanke i baghovedet, som man først ryster af sig, når man kender svaret på det indsendte. Samtidig er den her såkaldte “anonyme” ikke helt færdig med dukke op hist og her, så min fokus har været de helt forkerte steder.

Men nu har jeg fået ferie, solen skinner fra en skyfri himmel, og snart kommer pigerne også hjem. Det glæder jeg mig virkelig til. I vinterferien skal vi ikke noget som helst, udover det impulsive vi finder på…. Måske skal jeg rumstere lidt rundt med nogle projekter, måske skal jeg ikke. Det vil tiden vise.

Til april drager vi på vores første familie ski ferie… Det kommer jeg til at skrive meget mere om, for hold da op hvor har jeg mange spørgsmål omkring sådan en tur…. Vi glæder os helt vildt….

Tilbage til væggen…. På øverste billede ser I hvordan det endte op. Kommoden er midlertidigt flyttet der over, da jeg ikke helt kan finde ud af, om væggen skal være helt ren og hvid, eller om der skal stå noget, det prøver jeg lige af. Men jeg ELSKER det rolige udsyn det har givet. Om lidt står haven i fuldt flor, og da det er haven man ser igennem de franske døre, så er dejligt med “rolige” vægge forrest, det giver et fint udsyn.

Reolen som var pakket ind bag skabslågerne, den var heldigvis flytbar. Så Jesper har istedet hængt den op nede i kælderen, og alt det …. lad mig kalde det “rod”….. som vi opbevarede her, det er nu flyttet ned i kælderen.

Utroligt, at det alligevel skulle tage så mange år, i forhold til hvad vi ellers har formået her i huset… Men sådan er det når man er husejer, og husets alder gør, at det ene forandringsissue opstår efter det andet….. Heldigt vi begge er så vilde med projekter 🙂

IMG_2687

IMG_2976

 • Reply
  Nanna
  12. februar 2016 at 16:26

  Det er blevet så fint med jeres nye rolige flade. Det giver mange flere muligheder i rummet, tænker jeg 🙂

  Hvor må det være ubehageligt at blive “shittet” sådan på. Du sætter anonym i anførelses tegn, så jeg går ud fra, at du ved – eller i hvert fald har en formodning om – hvem det er?! Øv altså – det må godt nok være noget ambivalent at gå med sådan en viden/mistanke.

  Men uanset, så rigtig dejlig ferie og tak for en inspirerende blog.

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar