familie ferie haven Mine piger tanker Uncategorized

Det var sgu den påske……

29. marts 2016

IMG_3973

Altså…. Jeg har det altid sådan lidt ambivalent efter sådan en påske ferie. Man glæder sig helt vildt, forventningerne til hyggelige timer med familien er høje, og man har en masse man gerne vil nå.

Men sådan synes jeg bare ikke altid det går…. Jo bevares, jeg har haft en virkelig dejlig ferie, og heldigvis har solen skinnet en del af dagene…. Vi har i den grad været i haven, vi har hygget os og vi har spist til vi næsten brækkede os.

Men pigerne har faktisk haft svært ved at finde det der ferie mood…. Hvilket vi synes har været ret underligt. De har sovet til 5-6 stykker om morgenen, de har været utrolig højlydte og bare haft svært ved at enes.

Jeg tænker det er helt naturlig søskende adfærd. Men vi plejer bare altid, i hvert fald når ferien forløber over en hel uge, at finde sådan et roligere tempo, at sove længere…. at kunne stilles ved bare at være. Og sådan har den her uge bare ikke helt været.

Jeg synes jeg har skældt mere ud end jeg plejer, og det har jeg været ked af….. Jeg gider ikke være den der forældre der skælder ud, men man er jo den voksne i huset, så selvfølgelig er det også os der skal sige stop for galskaben…..

Jeg er ikke så go til, når der bliver startet på 10 forskellige lege på en time, og man bare ikke lige gider rydde op efter bare nogle af dem, inden man fortsætter den næste. For til sidst er værelset, eller lad mig sige, hele første salen, så uoverskuelig, at det er mig der ender med at rydde op…. og det gider jeg altså ikke.

Nogle dage skinnede solen, og varmede så meget, at man faktisk kunne smide jakken, og virkelig nyde haven. Men det gjorde også, at jeg følte mig frygtelig indespærret på de dage, hvor regnen piskede ned….

Jeg ved sgu egentlig ikke hvad jeg ville med det her indlæg…. Men Påsken er ovre, arbejdet er startet…. Vi har haft en dejlig ferie, men i forlængelse af et tidligere indlæg omkring ærlighed. Så ville jeg nok bare godt erkende, at vi altså også har langhårdede unger til tider…..

 

Men hey…. I næste uge pakker vi bilen og suser til Norge….. Der SKAL vi altså finde feriestemningen frem igen…… Håber I alle har haft en rigtig dejlig påske….

IMG_3838

IMG_3914

IMG_3927

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar