familie MIG tanker

Batterierne er næsten afladet….

2. oktober 2016

IMG_0138

Puha… den sidste tid har jeg ligget lidt for meget i overhalingsbanen, og jeg har ikke haft ret let ved at følge med. Bloggen har også lidt en lille smule under det, hvilket irriterer mig meget, da jeg nyder mit fristed her inde… Men alle mine kreative udfoldelser, forandringer i hjemmet og tanker, de er simpelthen ikke nået her ind.

De få friaftener og eftermiddage der har været, dem har vi brugt på at smutte i bilen, få noget frisk luft og gå nogle ture ved noget vand eller noget skov. Frisk luft gør mig ofte godt…. Men det har bare ikke været helt nok

Batterierne er, på godt jysk, fuldstændig afladet…. Jeg kan mærke det ved, at mit immunforsvar konstant kæmper med noget der ligger og presser sig på, om det er så er en mavevirus, ondt i halsen, forkølelse eller hvad der nu lige titter frem der inde i kroppen… Jeg har også dage, hvor jeg er rasende svimmel, og virkelige virkelig træt.

Men sådan er det bare, når man nogen gange, får sagt ja til lidt for meget…. På min “rigtige” arbejdsplads, den der deltidsstilling, der har vi haft to forholdsvis store arrangementer i sidste uge, det har krævet, at jeg i den her uge har arbejdet dobbelt så mange timer som sædvanligt. For nogle er det bare en helt almindelig uge, men for mig, som altså ikke er vandt til det, der har det været rasende hårdt. Samtidig har der været sjove opgaver og oplevelser, som jeg også har sagt ja til… Udelukkende fordi, at det simpelthen er sjove opgaver, og dem vil jeg bare lave….. Men blogdelen, den er man som sådan aldrig selv herre over, der kan strømme den ene sjove opgave ind efter den anden, og der kan være fuldstændig stilstand. Man ved det aldrig, hvilket til tider kan være lidt stressende…. Men altid sjovt.

Om en uge, som i præcis EN UGE, der sidder vi i flyet på vej på ferie, 16 dage hvor stikket bliver mere eller mindre trukket. Det er tiltrængt som aldrig før. Jeg glæder mig helt vildt. Det gør vi faktisk alle sammen. Vi trænger til det som familie, trænger til at kramme lidt mere og bare til at være sammen om noget, og ikke køre i hver sit dagligdagshjul, som pt bare kører rundt og rundt…

Jeg kan høre på mange, at de også er trætte og sløve og trænger til ferie, så jeg er helt sikkert ikke den eneste, som lige nu synes det hele er lidt presset. Gad vide om det er mangel på den der sommer, folk fik simpelthen ikke ladet op som man havde ønsket. Jo bevares, vi har haft den smukkeste, varmeste og skønneste sensommer september, men hvad hjælper det, når man nu ikke helt har fri til at nyde den….

På fredag har vi også liiiiige en fødselsdag, en 8 års fødselsdag for 17 unge damer, jeg lover at blogge om den her fest inden vi drager på ferie. I plejer være ret glade for mine fødselsdagsindlæg, så det skal I ikke snydes for. Vi har som altid pynt i lange baner og sjove tiltag for dagen…. og Merle glæder sig helt vildt. Og det gør jeg faktisk også. Det med oppyntning, det værdsætter jeg ret højt, jeg nyder at gøre noget helt særligt ud af det…. Energien må bare godt returnere en anelse mere inden vi rammer fredag….

Anyway…. Hånden op hvis du har en skide go ide til et energiboost eller hvis du bare er i samme båd, og trænger til at bliver strøget på kinden…. Så er vi nemlig 2….

Go søndag rare mennesker

IMG_0167

 • Reply
  Ditte
  2. oktober 2016 at 15:01

  Hej.
  Gå ind på youtube og søg på hjertemeditation. Der ligger nogle små klip som er lidt a la mindfulness. Dem bruger jeg i perioder hvor stressniveauet tager pusten fra mig. Det virker rigtig godt på mig i hvert fald. ☺️

  • Reply
   Louise
   3. oktober 2016 at 7:39

   Hej Ditte

   Tak for dit input, lige præcis mindfulness er jeg bare slet ikke til, og yoga og den slags. Det kan jeg simpelthen ikke rigtig få mig selv til at fokusere på… Men jeg passer på mig selv lige nu, og prioriterer meget hårdt 🙂

   Ha en dejlig dag

 • Reply
  Anja
  2. oktober 2016 at 15:34

  Vi er bestemt to – er midt i stor ombygning (flytte køkken fra et rum til et andet) så er også totalt flad .. Stået å siden maj – gider ikke mere 🙈🙈 hilsen @vintageroom.dk

  • Reply
   Louise
   3. oktober 2016 at 7:40

   Hej Anja

   Puha ja, den slags trækker virkelig også tænder ud. Men er heldigvis også en sjov proces. held og lykke med det hele.

 • Reply
  Rikke
  3. oktober 2016 at 7:37

  Søde Louise.
  Pas på dig selv❤️Kender det alt for godt fra mig selv. Ønsker jer den bedste ferie, det blir fantastisk😘

  • Reply
   Louise
   3. oktober 2016 at 7:38

   tusind tak Rikke, og det kan du tro jeg også gør. Har virkelig prioriteret min tid her på det sidste 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar