Hjem MIG min uforbeholdne mening mortilmernee.dk sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Aldrig mere skal røgen ulme hos os…..

12. februar 2018

Sponsoreret af Ørsted

Dagens indlægget er skrevet i kølvandet på den røgskade, som vi havde for nyligt. Måske kan I huske, at jeg simpelthen kom hjem til, at hele huset var dækket i tyk fed røg. Jeg var grædefærdig, omend stadig pænt lykkelig over, at der alligevel ikke skete mere, hverken med huset eller med os. Idag er der heldigvis ikke mere røglugt tilbage, kun nogle få skader på gulvet… Vi var heldige.

Ørsted tog derfor kontakt til mig, hvilket jeg naturligvis er meget beæret over. De har nemlig udviklet den fineste brandalarm. Og når jeg siger fineste, så mener jeg det faktisk, på billedet herover, der har Jesper monteret den i loftet, og helt ærlig, den er jo faktisk pæn, i hvert fald ikke noget der på nogen måde skæmmer i indretningen. Ikke at det er afgørende, men i min verden, alligevel lidt et plus.

Det smarte ved den her er også, at den snakker sammen med en App på min telefon. Og så har den følgende funktioner.

  • Den sender besked på min telefon når den opdager en fare, samt information om hvilket rum og karakteren på faren
  • Den bruger 2 forskellige bølgelængder af lys, der kan opdage både røg der opstår hurtigt, og røg der tager længere tid at formere.
  • Har en langtidsholdbar kulilte-sensor, der virker i 10 år.
  • Udfører en lydløs test af systemet 400 gange pr dag.
  • Skelner mellem damp og røg, så brusebadet ikke behøver udløse alarm (Smart altså)
  • Tillader deaktivering af alarmen fra min telefon.

Den er super nem at installere, selv mig, som er virkelig dårlig teknisk, kunne finde ud af det 🙂 🙂 Det siger altså en del….

Den smarte røg alarm kan købes hos Ørsted, som er det tidligere DONG Energy. Idag bare med stort grønt fokus. Deres energi shop er bla. sat op til at hjælpe danskere med at spare energi i deres hjem.

Der er direkte link til alarmen lige HER. Og må jeg komme med et lille forslag, det er da den oplagte gave til fx en mand, der ingen ønsker har, men som gerne vil passe på sin familie 🙂

Jeg er ret vild med, at vi nu har den installeret i huset. Det anbefales selvfølgelig, at man får en i hvert rum, men nu er vi startet med en, og det er i hvert fald en stor tryghed for os. Ikke at jeg nogensinde går fra en brændeovnslåge på klem igen, men man kan jo glemme et fyrfadslys eller et eller andet andet, og så får vi altså en melding asap på telefonen, så man forhåbentlig kan nå at reagere på det.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar