boligindretning Børneværelser Hjem Merle Mine piger tanker

Perspektiv eller ej….

13. august 2018

Okay…. Igår var Lort…. synes jeg selv… Omend, der var en der skrev til mig, at jeg burde få lidt mere perspektiv ind i min tilværelse, for mine problemer var ikke problemer….

Godt så, nu synes jeg, hånden på hjertet, at sidde i en bil 1 time og 3 kvarter HVER VEJ i møg hamrende regnvejr, til Ikea Odense er vanvittig træls. Det var ikke lige det jeg drømte om at bruge en tømmermændsramt søndag på…. Og det fik jeg lyst til at dele, men jeg ved selvfølgelig godt, at det ikke er world wibe problems…..

Men nu er det sådan, at min blog, som hovedpunkt, ikke drejer sig om mit inderste inde…. Ret tit. Jo, jeg deler det med jer en gang imellem, og det kan jeg rigtig godt li, når jeg føler for det, men jeg tror egentlig ikke, at man følger med her, for at høre om mine følelser. Man er nok med, fordi man synes jeg er tosset i forhold til hurtige udskiftninger og kvikke forandringer, fordi man synes det er sjovt at være tilskuer til, og fordi man forhåbentlig også godt kan blive inspireret….. Og en gang imellem, så er der også lidt om kvinden bag, om børnene…. Om tanker….

Anyway…. Intet er så skidt, at det ikke er godt for noget. At komme tomhændet hjem gjorde nemlig, at jeg satte lidt mere intenst ind i jagten på et klædeskab til Merle, jeg synes ellers jeg har søgt LÆNGE, uden at komme frem til noget rigtig godt. Et enkelt skab forelskede jeg mig i på dba, men det stod på sjælland, og så døde den lidt.

Og selvom jeg var lidt sur på IKEA igår, så kiggede jeg alligevel lige deres klædeskabe igennem IGEN, og pludselig, så var det der bare…. Det der møbel, der fik mig til at stoppe op, og få den der YES feeling…. Så turen gik til IKEA Århus idag, og det fineste gule skab kom med hjem.

Det fine flettede er kommet retur i stuen, og Merles værelse føles meget mere rigtig nu…. Der er bøjlestang, så hendes fine kjoler er kommet op at hænge, ih det har jeg gerne villet længe…. Det har sådan en fin farve også, så hyggelig og varm….

Så tak IKEA … eller noget…., for at være udsolgt med STOCKHOLM, for ellers havde jeg ikke fået øjnene op for dette HEMNES skab, som i virkeligheden er MEGET pænere her oppe hos Merle.

Og tak for jer, der bærer over med, at jeg godt kan synes en søndag er lort efter sådan en tur til IKEA….. Omend, jeg lover også, at jeg har “ægte” problemer, som jeg sikkert en dag, får lyst til at dele endnu mere ud af 🙂

 • Reply
  Sophie Sukhi
  16. august 2018 at 1:34

  Det er også rigtig fint og passer bare godt ind til resten af værelset! Så hyggeligt 🙂

  • Reply
   Mortilmernee
   16. august 2018 at 17:23

   ja er det ik rigtigt…. sjovt som man kan synes en løsning er ganske go, og så kan en anden bare være SÅ meget bedre.

 • Reply
  Linn
  22. oktober 2020 at 9:54

  Har du malet det selv? Finner det kun i hvid på ikea

  • Reply
   Mernee
   23. oktober 2020 at 12:23

   Nej, den gule farve er den købt med fra IKEA, men vi har siden hen malet dem sorte 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar