Børneværelser Hjem Mine piger mit outfit mortilmernee.dk naturen Søndagsreflektion tanker

Søndagsreflektion, lille kig hos Neel og hverdagsstart….

11. august 2019

Så er den her, den sidste søndag før skolestart….. At stå og spejde efter ferien synes næsten helt håbløst, da den allerede føles som evigheder siden. Hvordan kan det være, at man kun ganske få dage efter man er landet i egne rammer, føler at ferie, frihed og langsomme morgener er noget der var for evigheder siden.?

langsom morgen……

Jeg forstår det ikke helt, og det kommer også snigende med alderen synes, at tiden kun løber stærkere….. For nogle uger siden cyklede vi forbi pigernes børnehave, og selvom jeg kun lige synes jeg sad og skrev det indlæg, hvor Neel havde sidste dag der ude, så kan jeg afsløre, at det nu er 2 1/2 år siden, og det forstår jeg ganske enkelt ikke….. Når jeg ser på de små trunter der imorgen flages velkommen på skolen, så kan jeg godt se, at der er hun naturligvis ikke mere, men tiden der imellem, er gået som et split sekund lige der foran livets øjne.

Og i år er det Merle og hele hendes årgang, der står og flager for de små nye børn, det er så fint og rørende synes jeg, og hun glæder sig meget, til at være med til at byde velkommen til de små ny og til at blive venskabs kammerat med en lille ny elev.

Sommeren er i sandhed gået på hæld, vejret bød i denne weekend på ren efterår….. Jeg røg ned med opkast natten mellem lørdag og søndag, så jeg lå og hørte til himlens buldren og de ekstreme byger der trommede på vores vinterhave – der rummer vores lille soveværelse.

Weekenden har vi også brugt på at se dejlige mennesker, fredag havde vi skønne venner på besøg, menuen stod i skaldyrets tegn, og sørme om ikke de havde en lille overraskelse med. Vores mænd har i evigheder snakket om at kaste sig ud i den der chili smagning ala Chili Klaus…. Og nu skulle det så være, for de havde medbragt de fineste røde Habanero….. Vi valgte at bruge de første gode timer på at nyde maden, det var jo IKKE til at vide, hvordan krop og sind ville reagere…… Og hvis ikke man så det i min story i fredags, så ligger det altså som et højdepunkt i toppen af min profil, fordi det simpelthen var noget nær det sjoveste jeg længe har oplevet….. Det er kun med gode venner man tillader at udfordre sig selv, for jeg kan godt afsløre, der løb væsker ud alle vegne, og de var en smule på den på et tidspunkt, men efter nedskydning af 3 liter mælk og en go halv times tid, så faldt deres kroppe alligevel lidt til ro, og vi fortsatte en aldeles hyggelig aften.

Alle mine favoritter….

Lørdag havde vi besøg af mine forældre, hvor grillen blev tændt, men eftersom jeg havde brugt det meste af natten i selvskab med “ulrik” – det skyldtes altså ikke for meget hvidvin, jeg var simpelthen bare DÅRLIG…. – så var min appetit nok ikke på sit højeste, men vi havde en dejlig aften, der føltes helt efterårs agtigt…. Her mærkede man virkelig, at dagens timer er aftaget og stearinlys igen er mere end velkommen hen under aftens tid.

I løbet af ugen var pigerne og jeg også en tur på MC d og hente is, Jesper var ude og løbe med en kammerat, så vi valgte at en mindre sund aftens beskæftigelse efterfulgt af en tur langs vandet….. Vandet kan bare noget for mig, det er noget med roen der sænker sig når vandet slår ind på stranden, vinden blæser i håret, og naturens smukke syn omfavner krop og sjæl….. Brombær er også at finde der ude nu, det er jo ren slik at gå der og plukke de lækre bær.

På brombærrov
Vind i håret efter is

Neels værelse er også helt færdigt efterhånden, det er bare blevet så så lækkert, jeg har her i ferien tilført sådan en fin rumdeler der oppe, fordi hendes værelse er så kæmpe stort, så synes jeg det kunne være fedt, med en mindre opdeling.

Pigerne er også vilde med udklædning, så nu bruger de det som en slags teater omklædning, og vi har allerede set utallige forestillinger…. Det kan godt være, at det ikke er så meget legetøj der bliver brugt længere. Alt playmobil bruger de stadig, men kun sådan i perioder…. Deres fantasi dog, den er stadig på det aller skønneste og mest kreative niveau, og hvad de ikke kan finde på, at skønne kreative ideer og lege, det er helt fantastisk.

Idag har vi gjort søndagsrent, så knipsede jeg lige et par skud oppe fra hendes værelse…. Her ser altså IKKE sådan ud altid, men lige idag, hvor alt skulle gøres klar til et nyt skoleår, så blev der ryddet op og ud… Der blev kigget i penalhuse om der manglede noget, i det hele taget, så fik det hele bare en go omgang oprydning….

Så nu er vi klar, hverdagen kan bare komme an…… Og gymnastikken, ja den starter også på torsdag, og så ved vi ellers godt, hvad vi skal give os til i mange uger fremover…. 🙂

Rumdeleren er fundet hos les coulisses i Århus
    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar