boligindretning Børneværelser forandringer Hjem Ikke-kategoriseret min uforbeholdne mening

F… en træls søndag…..

12. august 2018

Sådan en søndags refletion… Hvor jeg egentlig sidder og er lidt mut…. Weekenden har ellers være rigtig skøn, kæreste tur med min mand i fredags, frokost hos mine forældre lørdag og lækker middag hos søde venner lørdag aften….

Så stoppede den også med at være hyggelig. Jeg vågnede med en hæslig hovedpine idag… Den er nok selvforskyldt, men træls alligevel. Regnen silede ned fra jeg slog øjnene op, det gør den så endnu…. Og så vidste jeg også godt, at der var noget på 1. salen, som vi skulle igang med. Der sker nemlig noget hos pigerne igen, men for at det kan lade sig gøre, så skulle der males en væg, der skulle sælges nogle møbler …. Og så havde jeg lovet Merle, at kigge efter noget nyt skab til hende.

Det lykkedes hende så, at overbevise mig om, at vores nye skab i stuen, skulle stå hos hende…. Jeg gik med til at vi prøvede stille det der op, for at se om det var pænt, inden jeg lige gad køre efter det…

Og til hendes held, så så det selvfølgelig også ret fint ud der oppe….. Jeg gik så på nettet, og kunne se, at det igen var udsolgt i Århus, men der var 4 på lager i Odense…. kl. 15.15 satte jeg mig i bilen…. Og grundet en hel masse regn og trafik ramte jeg Odense ved 17 tiden…. For til min skuffelse at opdage et stort tomt hul, hvor de 4 skabe skulle have ligget på reolerne….

FUCK…. på halvanden time var de så udsolgt, og jeg kunne køre hjem igen….. Det er fandme nederen, at man ikke kan reservere noget i IKEA, og når man så begiver sig ud på sådan en tur, og må køre tomhændet hjem…..

Nu har vi så ikke noget skab i stuen…. SUPER…. Neels værelse er kaotisk pga væg maling og det nye der skulle ske…. Merles nåede jeg slet ikke rigtigt at få ordenligt på plads, men jeg fik da lige skudt et billede da vi legede med skabet der oppe.

Nu bliver det der selvfølgelig, vi gider ikke bære det ned igen…. Og jeg må så vente på, at IKEA får det på lager igen, og håbe de så ikke bliver udsolgt på min køretur…. grrrrrrr

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar