Ikke-kategoriseret

EVERYDAY RICE MAGIC….. :-)

8. august 2018

Annonce for Rice

Sommeren i Danmark har i sig selv i år en hel del magi over sig….. jeg kan tælle på ‘en hånd hvor mange gange vi spiste ude sidste år, i år er en helt anden historie, der er det nærmest blevet en hverdagsting at sidde ude. Hvor om alt er, så føler jeg stadig en helt særlig magisk heldighed over, at vi i år har fået lov at mærke, hvordan det faktisk føles at have ægte sommer og solskin og udetimer ved middagsbordet.

Selve middagsbordet er i dette indlæg i fokus. Jeg har en helt særlig kærlighed for at gøre lidt ekstra ud af bordet når det dækkes. Jeg kan godt li, at der er en buket blomster, at tallerkener og bestik gør en lille kunst ud af sig selv, og at man ganske enkelt tilføjer sit middagsbord lidt kærlighed.

RICE har for ganske nyligt lanceret en helt ny porcelæns kollektion. RICE plejer mest at holde sin service fokus på melamin, og guderne skal vide, det brugte vi som det eneste i de første mange år af pigernes liv, og til børnefødselsdage, det er simpelthen SÅ fint og praktisk…. Men nu er vi altså der, hvor det ikke længere er så nødvendigt med melamin, og med deres nye porcelæns kollektion EVERYDAY MAGIC er mit spisebord blevet en sand fornøjelse at dække. Det smukke lyserøde bestik på billederne er også fra Rice, skaftet er porcelæn, hvilket giver det et ret lækkert og eksklusivt udtryk. Bestikket kan også tåle opvaskemaskine, hvilket er et must for at fungere i mit hjem.

Så hverdag kan nu blive lyserød bestik fest 🙂 Bestikket fåes også i grøn og blå keramik, vanvittig fint, find dem lige HER.

Porcelænet er fra Portugal, det er fødevaregodkendt, det kan tåle opvaskemaskine, mikroovn, alm ovn og fryser, så man må sige, det er et ret alsidigt produkt. RICE går meget op i CSR (Corporate Social Responsibility) og derfor er man sikret, at alle deres produkter kommer fra leverandører der lever op til høje etiske standarder.

Foruden RICE produkter har de også deres kombinerede cafe’ og butik RICETERIA, hvor der er rig mulighed for at leve sig ind i det farverige og magiske univers, både på produkt- men også madsiden.

Du kan hoppe ind lige HER, for at finde et RICETERIA i din nærhed….. Jeg har selv til gode at besøge en af disse cafe’er, men jeg ved der ligger en i Odense, så næste gang jeg skal til Odense, så skal jeg helt sikkert forbi.

Men tilbage til RICE EVERYDAY MAGIC, jeg er nemlig så heldig, at jeg har fået lov til at give jer en rabatkode, som gælder fra idag og en måned frem.

Koden gælder ALLE RICE PRODUKTER

KODEN ER: MORTILM18

og giver 25%

Jeg vil glæde mig til at se jeres RICE magic …. Håber I vil dele jeres dækkede spiseborde med mig og RICE…. I kan gøre det på følgende #everydaymagicporcelain #ricebyrice eller #ricedk

Og lad os så allesammen fortsætte med at nyde de forhåbentlig mange flere smukke sommeraftener vi får.

 

 

 • Reply
  Henriette
  9. august 2018 at 8:14

  Hvor er jeres fine vandglas fra? Er de også RICE?

  • Reply
   Mortilmernee
   9. august 2018 at 9:45

   Nej, de er købt i stilleben og luupe i kolding, det er zafferno glas 🙂

Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

Svar