Hverdag Mine piger mortilmernee.dk sponsorerede indlæg tendenser

Jeg er en nederen forælder, og jeg er stolt af det!!!

3. september 2018

Annonce for Rådet for Sikker Trafik & TrygFonden

Jeg er kommet i en alder, hvor jeg godt en gang imellem kan se, nok mest på Merle, men hun kan godt glimtvis ligne en der tænker “EJ mor, hvor er du pinlig”…… Jeg synes ik helt jeg kan forliges med, at jeg er blevet sådan en pinlig forældre, så jeg nægter at lade mig påvirke af det, og så soler jeg mig i de moments, hvor hun bare sys jeg er verdens sjoveste og sejeste mor.

Omend, så har vi nogle stunder her hjemme, hvor begge piger forsøger at løbe om hjørner med os. I kender godt de der tidspunker, hvor ens børn først spørg den ene forælder, får nej, og så spørger den anden…. Uden lige at ha tjekket, om den første forælder overhovedet er uden for ørenlyd… ha ha…

Jeg kan huske fra mine teenage år, vi havde solarie, som jeg brugte sådan lidt mere end jeg måtte, jeg havde lært mig at sætte puderne på briksen 100% som min mor, så når jeg havde haft kørt den ned, og ryddet op, så var jeg overbevist om, at ingen ku se det…. Men alligevel, så kunne min mor ALTID se når jeg havde taget sol, det viste sig at være noget med den måde jeg efterlod ledningen på….. Hun vidste det nemlig godt, at jeg sneg mig ind og tog sol, og jeg blev så træt af hver gang jeg fik skæld ud…. Men Hurra for en kontrollerende forælder, for det skulle jo vise sig at være død farligt at ligge under de falske stråler….. Men den gang, der skulle jeg bare være brun til fredagens diskoteksfester.

Idag er børn jo fuldstændig som altid, de rammer en alder, hvor de begynder at synes vi er ret NEDEREN…. Rådet for Sikker Trafik og TrygFonden står igen i år bag kampagnen NEDEREN forældre, jeg synes den er ekstremt morsom, naturligvis liiidt ude på det overdrevne, men tit er det overdrivelse der fremmer forståelsen. Jeg synes I skal se den, og joine “klubben” Nederen forældre, for det er nu en gang os seje nederen forældre, der tager vores børns sikkerhed i trafikken ret meget mere alvorligt, end om man er en pinlig forældre.

Her er der overhovedet undtagelse for reglen, det er bare på med cykelhjelmen, og ud af døren. Begge damer sætter deres hår, så det kan være under hjelmen, det er bare en helt naturlig del af deres morgen rutine. Og heldigvis for det.

Siden Nederen Forældre-kampagnen begyndte for fem år siden, er hjelmbrugen blandt unge steget eksplosivt. Nu skal vi sammen holde fast i den gode udvikling. Videoen er en ice-breaker; selvfølgelig til at tale med sine børn, men også til at snakke med de andre forældre i ens omgangskreds. Jeg står gerne først, og deler budskabet…. Vil I ikke godt være med til det også??

Se kampagne-siden på Facebook her.

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar