Ambassadørskab Ikke-kategoriseret Mine piger sponsorerede indlæg steder jeg anbefaler

Efterårs- og Vinterfodtøj der duer….

4. oktober 2018

Annonce for Bisgaard

For 3 år i træk kalder vi os stolte ambassadører af Bisgaard sko, måske husker I mit første indlæg om Bisgaard, hvor beæret jeg blev, da jeg dengang fik en mail fra dem, at de gerne ville samarbejde med mig, eller nærmere betegnet mine piger.

Jeg har altid været meget glad for bisgaard, helt ned fra de første spæde skridt, og frem til nu, har de været en stor del af det, som bringer vores pigerne igennem årstiderne.

Dette års valg er som altid lækkert, og passende til forskellige lejligheder.

Begge piger fået en lækker sort støvle, som viger lidt fra Bisgaards normale look, ( den fåes i mange andre farver også ). Merle havde dem også sidste år, og hun elskede dem så højt, at vi besluttede at prøve dem i går igen, og Neel har så også fået dem.

Termostøvler, den klassiske chelsea støvle og en lækker vinterstøvle er også i sortementet, så pigerne er forberedt på både vind og vejr. Som skolebørn kræves det ofte, at man har noget at skifte imellem, de har tit ude dage, hvor skiftesko er et krav. Sådan en hel dag i skoven, ved mosen eller generelt bare på tur, det kræver tit våde sokker, fordi man så lige gik for langt ud i vandet, rullede sig i sne, eller måske var uheldig og faldt. På et tidspunkt oplever vi også, at temostøvlen ikke altid er varm nok, så derfor en den gode vinterstøvle med tyk for virkelig go. Også når vi nu er begyndt at tage på skiferie.

Hos bisgaard kan du få alt fra begyndersko, hjemmesko og ballerinaer til gummistøvler, sko og støvler. Alle skoene til både drenge og piger er udført i et unikt og nytænkt design med fokus på kvalitet og komfort.

Alle børn er unikke. Derfor skal deres sko også være det. bisgaard børnesko er designet med blik for detaljerne. Der er ikke en syning eller en farve, der er valgt tilfældigt. Alle dele af skoen har både en funktion i forhold til pasform, komfort og design.

Lukningstyper, såltykkelse eller materialer til for er alle eksempler på ting, der er vigtige for pasformen i de forskellige børnesko. Derfor er de tænkt med ind i hele designet af skoen, så hver sko ikke kun har lækre detaljer, men også praktisk anvendelighed og et flot helhedsudtryk.

Kvalitet skal ikke kun kunne mærkes. På børnesko fra bisgaard kan det også ses. De har sko og støvler, der henvender sig til både store og små drenge og piger. Fodtøj for enhver smag og til enhver stil. Sko og støvler, der er designet i tråd med tidens og de forskellige årstiders trend.

Jeg er super stolt af det her samarbejde, og vanvittig glad for det, jeg har aldrig hørt pigerne klage over vabler, ømme fusser eller kolde tæer, medmindre en af ovenstående uheld har været forude… Eller de måske har fået lidt for kolde varianter på, en dag hvor Danmark er gået i sjap… ha ha….

Nedenstående fotos er taget over de seneste uger, hvor de nye sko er taget i brug, og de sidste gode ture blev taget i dem fra foråret. Fodtøjet bliver brugt her i huset, vi har aktive børn, og der leges igennem på legepladsen, der køres særligt i 1. klasse meget i mooncars, hvilket også ses på snuderne fra tid til anden. Men jeg har reddet meget ved at følge den anbefalede pasning af skoene. Godt med imprænering, det er sjældent nok med et lag, der skal flere til, og så en tur mere lidt senere på sæsonen. Husk altid at de skal være helt tørre mellem lagene. Så har de også fået læderfedt på snuderne, og på den måde, så klarer de sig altså helt fantastisk.

Vi er stolte ambassadører her i huset, og vi er meget begejstede for sæsonens fine fodtøj, hvis ikke I har været ude og kigge endnu, så synes jeg bestemt I skulle slå forbi jeres lokale Bisgaard forhandler, og prøve dem af 🙂 Indtast blot jeres postnr. på siden HER, så vil I finde alle dem i jeres nærhed.

Efterår, sne, regn og sjap…. Vi er mere end klar 🙂

    Warning: Undefined variable $consent in /customers/e/3/5/mernee.dk/httpd.www/wp-content/themes/alder/comments.php on line 38

    Svar